Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 15 1 2 3 4 14 15
N
Pooh-Bah
Pooh-Bah
N Offline
Originally Posted by Biszop
[...]
Inna kwestia ze skoro jestes w tym taki dobry to poswiec sie bukmacherce, masz zyski? super, podnies stawki o 100% i po klopocie, na 100% nie bedziesz musial szukac pracy u kogos:)
[...]

Jak masz zyski to problemem sa limity i nie da sie juz podniesc stawki. Moze na poczatku jeszcze nie ale jesli regularnie masz np. 5% miesiecznie to dosc szybko masz wystarczajacy kapital, zeby nie dalo sie juz go racjonalnie zagrac.

Wojtek

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja jestem człowiekiem, który ma dwa życia. Jedno jest to jako kierowcy-serwisanta od poniedziału do piątku. Drugie życie to związane z bukmacherką. Nigdy nie ukrywałem, że ważniejsze jest dla mnie to drugie bo lubie opisywać ekstraklasę, chodzić na mecze itd, ale niestety dochody moje z tej działalności nie są duże. W moim przypadku bukmacherka jest dodatkiem do pensji. Niestety bez pracy ciężko żyć. Pomijam już fakt, że trzeba pracować na emeryturę i mieć stałe dochody. W końcu zdarza się gorsza passa i nikt mnie nie przekona, że takiej nie miał. Poza tym praca uszlachetnia i pozwala nam poznawać większe horyzonty. Dzięki swojej pracy poznałem wspaniałych ludzi, ale dzięki bukmacherce wspanialszych. Ciągne obydwie działki i mam nadzieję, że uda mi się pracować właśnie w sektorze związanym ze sportem lub bukmacherką. Powodzenia w zakładach i samych sukcesów w dniu codziennym.

.::Thnik Twice::. Ignorator.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Coś jakby post pasujący do tematu Michała w dziale T&O smile Szacunek, mądre słowa i dobre podejście...

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
to ja powiem jak sam zrobilem gdy jeszcze studiowalem... byl zimowy piatek... praca od 9 do 17 niezle platna 15 zl/h... i nagle padl tekst ze dwie osoby mogfa wyjsc o 13... o dziwo zero chetnych wiadomo forsa studentom potrzebna... patrze mam stowke w kieszeni i sobie mysle no i dobra to Wy sobie siedzcie ja po drodze do domu mam sts wiec sobie zarobie tyle ile wy tutaj barany... wyrabiam sie na zbity pysk bo o 13.45 biathlon rusza... zdazylem... nim dojechalem potem do domu to kupon juz byl przegrany... grin od tego momentu nie zrywam sie postanowilem ze nie bede kombinowal i szedl na skroty...

wredota
wredota
Originally Posted by ToLkieN
bukma kariera zawodowa w np carefourze jako "pakowacz pólek" to wielkie plus w cv nie jest smile chco zawsze cos juz sie wpisze hehe

tak sobie przegladam watek i widze ze ktos do mnie cos pisal a ja nawet tutaj wczesniej slowa nie napisalem
teraz juz mozecie do mnie pisac smile

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ja od tygodnia pracuje aż wstyd trochę bo 12h na dzień 4razy w tygodniu 4.5zł na godzinę. I muszę zapiepszać, firma w mojej miejscowości. Poprostu tak chciałem spróbować dzisiaj mam na 7ą rano. :/
Od okolo 3tygodni nic nie zagrałem u buków, bo poporstu wszystkie pieniądze wydałem. Ale powiem tyle muszę powrócić niedługo lekko z wypłaty. I teraz sobie uświadomiłem że trzeba się wziąć lepiej jeszcze z obstawianiem nie liczyć na wielkie zyski tylko lepsze niż w robicie. Jestem młody, ale mam marzenie by do 25roku życia jakoś zarobić z 1mln zł, tylko trzeba szukać sposobów. Ech chyba jestem marzycielem? smile
Więc co do nazwy tematu dorzucę to, że motywację do pracy, a zakłady to zakłady większa motywacja i przyszłość dla mnie. Ale nie będę rezygnował puki co z roboty.

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by Sphinx
Ale nie będę rezygnował puki co z roboty.
Masz racje póki co nie rezygnuj, za coś trzeba grać:). Osobiście pracuję również po 12 godzin (w jednym tygodniu 2 razy, w kolejnym pięć, na zmianę noc i dzień) i jedyne o czym myślę w robocie to jest to co będę porabiać gdy zadźwięczy sygnał oznajmiający jej koniec. To normalne gdy robisz coś czego nie za bardzo lubisz lub pracodawca nie docenia twojego wkładu. Dlatego też zaocznie studiuję to co lubię i po zakończeniu studiów zrywam się z obecnego zakładu pomimo dość sporych pieniędzy mi tu płaconych. No imam nadzieję również ograć buków na sporą kasę.

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Właśnie ukończyłem liceum i udałem się do roboty wstaje o 4:30 żeby dojechać na 7 do pracy, wracam do domu około godziny 18. Dopiero teraz nabrałem o wiele bardziej większej wartości do zarobionych pieniędzy. Kiedy nie pracowałem potrafiłem zagrać za o wiele więcej niż dzisiaj..., widziałem kilka cyferek i nie zdawałem sobie do końca sprawy ile trzeba się narobić po przez ciężką pracę aby te pieniądze zdobyć. Teraz staram się grać za niższe kwoty, traktując bukmacherke jako hobby smile...

too much love will kill you
too much love will kill you
ja w czasie studiów pracowałem na parkingu...ful wypas, telewizorek, napiwki i super ekipa... potem zachaczyłem sie (znaczy mama mnie zachaczyła jak mam byc szczery) w urzedzie i tak siedze tam do dzisiaj...kokosów nie ma ale zajmuje sie tym co lubie a i pensja moim zdaniem godna... bukmacherke traktuje jako pasje ( moze powinienem napisac sport... ) a jak cos dzieki temu zarobie to jest super...jak strace to tylko z puli za jaką gram...moze gdybym miał większą pule myslałbym inaczej ale raczej nikomu bym nie polecał podjęcia wysiłku życia z bukmacherki bo albo wtopa albo zawał...

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Prawda jest taka:

1. Budżet jeśli ma się np. 5000zł to można sobie odrazu odpuścić utrzymywanie z bukmacherki, utrzymywanie się z bukmacherstwa na stałe lub jako poważne źródło dochodu można myśleć tak dopiero od tego, aż stawka będzie minimum ok. 500zł na zakład (chodzi mi oczywiście o klasyczny sposób grania 1-2% budżetu granie głównie singli)
2. Ciężko jest pogodzić tak naprawdę utrzymywanie się z bukmacherki razem z normalną pracą na etat, chodzi tu głównie o to, że ciężko jest pracować 8 godzin dziennie a potem jeszcze wracać i siedzieć przy kompie jest to praca wtedy jak jakiegoś szczurka korporacyjnego już, druga bardzo istotna sprawa jest taka, że pracując na etacie przegapiamy mnóstwo okazji i gramy znacznie obniżone kursy już (albo wogóle nie gramy), najlepsze kursy są zwykle rano na jakieś dobre mecze... Pół biedy jeśli jesteśmy zatrudnieni gdzieś gdzie jest dostęp do sieci i gdzie jest trochę wolnego czasu zawsze w pracy np. jako jakiś tam urzędas na mało pracowitym stanowisku. Ale kiedy zapieprzamy do 17 i potem mamy się tym na poważnie zajmować to lepiej sobie odpuścić, wtedy to jest raczej zabawa. Ja uważam, że granie tylko u buków na długi okres czasu jest niezbyt interesujące ze względów typowo życiowych, myślę, że można to połączyć razem z inwestowaniem na giełdach itp. albo z jakąś własną działalnością... Tu chodzi najbardziej o rozplanowanie czasu.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Originally Posted by SJS
Właśnie ukończyłem liceum i udałem się do roboty wstaje o 4:30 żeby dojechać na 7 do pracy, wracam do domu około godziny 18. Dopiero teraz nabrałem o wiele bardziej większej wartości do zarobionych pieniędzy. Kiedy nie pracowałem potrafiłem zagrać za o wiele więcej niż dzisiaj..., widziałem kilka cyferek i nie zdawałem sobie do końca sprawy ile trzeba się narobić po przez ciężką pracę aby te pieniądze zdobyć. Teraz staram się grać za niższe kwoty, traktując bukmacherke jako hobby smile...

piwo

Oprócz pierwszego zdania zgadam sie w 100%grin

A
journeyman
journeyman
A Offline
GDYBYM MIAŁ 5000 ZŁ NA GRANIE TO PO PÓŁ ROKU WYGANIALI BY MNIE OD BUKMACHERA ŻEBYM NIE GRAŁ,MOGE CO MIESIĄC REGULARNIE WYCIĄGAC OK 300 PROCENT WKLADU.

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by astrolog1
GDYBYM MIAŁ 5000 ZŁ NA GRANIE TO PO PÓŁ ROKU WYGANIALI BY MNIE OD BUKMACHERA ŻEBYM NIE GRAŁ,MOGE CO MIESIĄC REGULARNIE WYCIĄGAC OK 300 PROCENT WKLADU.

Majac 500 szybko dorobisz 5000, badz wytrwaly wink

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
MOGE CO MIESIĄC REGULARNIE WYCIĄGAC OK 300 PROCENT WKLADU.

Tylko pozazdroscic, sami wymiatacze na tym mecz.pl

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czytasz z gwiazd?

Co za problem z tymi piecioma tysiacami? Zaczales 12 miesiecy temu grac z 10 zlotymi przy dupie... 1 - 30... 2 - 90 3- 270 4 - 810 5 - 2430 6 - 7290 7 - 21870 8 - 65610 9 - 196830 10 - 590490 11 - 1771490 12 - 5314410..... tyle kasy zarobisz w rok z 10 zlotych... Jestes lepszy niz zebrak ktory dostal od krola kazde zyczenie, a zazyczyl sobie "tylko" ziarnka zboza ktore bedzie podwajane co pole na 64 polach szachownicy... i krol poszedl z torbami.

Pozdrawiam
Dominik

B
addict
addict
B Offline
Originally Posted by g00niek
Czytasz z gwiazd?

Co za problem z tymi piecioma tysiacami? Zaczales 12 miesiecy temu grac z 10 zlotymi przy dupie... 1 - 30... 2 - 90 3- 270 4 - 810 5 - 2430 6 - 7290 7 - 21870 8 - 65610 9 - 196830 10 - 590490 11 - 1771490 12 - 5314410..... tyle kasy zarobisz w rok z 10 zlotych... Jestes lepszy niz zebrak ktory dostal od krola kazde zyczenie, a zazyczyl sobie "tylko" ziarnka zboza ktore bedzie podwajane co pole na 64 polach szachownicy... i krol poszedl z torbami.

Pozdrawiam
Dominik

Napisał, że wyciąga a nie, że pomnaża.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by BAHmVIP
Originally Posted by g00niek
Czytasz z gwiazd?

Pozdrawiam
Dominik

Napisał, że wyciąga a nie, że pomnaża.

Ups... to zanizylem troszke liczby, sorry laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Gdybym miał tyle kasy jednorazowo to już bym siedział w funduszach.
Od lutego zacząłem pracować i od początku marca zagrałem może ze trzy kupony. Dziwne. Jak nie miałem stałych przychodów to grałem w czterech bukach na raz, teraz tylko przeglądam ofertę raz w tygodniu (i tak nie gram tongue ).
Szkoda mi pieniędzy, bo wiem, że ich nie przemnożę tak jakbym sobie wymarzył...

L
member
member
L Offline
Duzo osob mysli ze zarabianie na sporcie to wyslanie kuponu i sprawdzenie czy weszlo czy nie... a potem pisza ze na bukmacherce nie da sie zarobic.. tacy ludzie powinni sobie zadac pytanie ile czasu poswiecaja bukmacherce i czy staraja sie zdobyc odpowiednia wiedze na ten temat...

V
old hand
old hand
V Offline
Originally Posted by law23
Duzo osob mysli ze zarabianie na sporcie to wyslanie kuponu i sprawdzenie czy weszlo czy nie... a potem pisza ze na bukmacherce nie da sie zarobic.. tacy ludzie powinni sobie zadac pytanie ile czasu poswiecaja bukmacherce i czy staraja sie zdobyc odpowiednia wiedze na ten temat...

osobiscie popieram w 100proc

Strona 2 z 15 1 2 3 4 14 15

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rafal08, rymoholik, latajaca_holenderka, forty, Lukasz111, aker, alfa, burbon, $-man, ANZELMO), 2,800 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,548
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025