Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 3 1 2 3
#1275265 04/06/2007 06:08
_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Z mojego życia skreślam zakłady bukmacherskie! uważam iż one są głupie, beznajdziejne i do tego nie przynosza korzysci.
wady:
strata kolegow
strata czasu
strata kasy
strata lepszego spedzenia czasu
i jeszcze wiecej.. nei chce mi sie wymieniac

Jaki to jest sens życia jak grasz?

Wstajesz rano robisz analize 1-2h, patrzenie wynikow 10h. Wszystko d oczasu wchodzi. Zostaej jeden mecz i WTOPA mad

Czyli caly dzien wtopa. A przez ten czas mogles zaocszczedzic kase, wyjsc gdzies z kolegami itp. a tak G*WNO!!

:STOP: BUKMACHERSTWIE!

P.S ide na truskawki odrobi to co stracilem... pozdro dla tych co słali mi wyniki i w ogole za analizy itp.

jest ktos za?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
podpisuje sie obiema rekami tongue

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
rozumiem mozna co jakis czas obstawic, ale nie ciagle i same wtopy. Wyobrazcie sobie, ze moj kumpel gral codziennie w maju i ani jeden kupon mu nie wszedl!!!!!!!!! czyli caly maj mozna wykreslic z jego zycia...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wielu już było takich jak Ty, z takimi deklaracjami wink

Mnie się wydaje czy Ty miałeś nick uzależniony_91? :GRIN:

I see dead people
I see dead people
Zastanawia mnie tylko w tym, po co siedzieć te 10 godzin i śledzić wyniki? Przecież w tym czasie, możesz spotakć się z kumplami/dziewczyną, nie tracisz czasu i z listy już spadają 3 punkty wink
Tylko ta kasa ... blush

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Originally Posted by shane
Wielu już było takich jak Ty, z takimi deklaracjami wink

Mnie się wydaje czy Ty miałeś nick uzależniony_91? :GRIN:
Mialem smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dobra Michał, trzymamy Cię za słowo. Wara mi się pojawić na QCZ :GRIN:

wink

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Originally Posted by [T
-error]Zastanawia mnie tylko w tym, po co siedzieć te 10 godzin i śledzić wyniki? Przecież w tym czasie, możesz spotakć się z kumplami/dziewczyną, nie tracisz czasu i z listy już spadają 3 punkty wink
Tylko ta kasa ... blush
jak nie siedzisz przed wynikami to juz nie mozesz wytrzymac. Weszlo czy nie? wygrali?? i tylko sie zastanawiasz. lepiej odpuscis gre i zyc spokojnie. Mniej strsu przynajmniej. Ja tka robie i tyle smile

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline

wink
Od czasu do czasu zagram jakis kuponik smile papa

I see dead people
I see dead people
Nie mam więcej pytań .... laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Temat do kasacji laugh

member
member
Ja juz nie gram od ponad miesiaca i zyje mi sie lepiej tzn. bezstresowo. Nie wstaje rano i nie mysle co tu zagrac i nie robie tych durnych analiz codziennie. Teraz sie wylamalem i zagralem tasme za 5zl na Reprezentacje i wygralem 30zl na cukierki. Jedyne co gram i jestem zadowolony to od wlasnie tego ponad miesiaca w SUPERTOTO. Sa tam analizy ale przynajmniej raz na tydzien i calkiem inne emocje, bardziej zdrowe laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kolega tutaj zauważył, że stracił kolegów , przyjaciół itd. To ja inaczej dzięki obstawianiu i działaności w tym sektorze poznałem wspaniałych ludzi, którzy stali się dla mnie przyjaciółmi. Gdyby nie bukmacherka nie poznałbym ich. Dzięki nim stałem się innym człowiekiem. Poza tym jak już zostało zauważone w temacie w czasie trwania meczów może iść z przyjaciółmi do kina, na rower czy na imprezę. Ja podczas trwania wydarzeń sportowych ruszam z przyjaciółmi w miasto, bo są oni dla mnie ważną częścią mojego życia. Jeśli chodzi o trafianie to Maj był dla mnie udany. W każdym razie nie można poddawać się i trzeba walczyć dalej. Ja powiem, że trochę podzielam zdanie tutaj kolegi co założył temat, ale w jednym punkcie. Gram już trochę i zauważam co raz bardziej, że trzeba bardziej na rynku bukmacherskim zachowywać się jak wytrwany rekin giełdowy. Nie muszę grać codziennie a może wystarczy tylko raz na dwa tygodnie. Obserwuje rynek bukmacherskim niczym giełdowym. Śledze różne rynki i kiedy widzę słabość jakiejś drużyny czy też problemy to wtedy gram przeciw niej. Granie na siłę nie przynosi dobrego efektu w końcówce tego sezonu własnie robiłem eksperymentu i efekt zły. Dlatego grajmy z głową i spokojnie. Trzymajmy się własnym zasad, lig które lubimy a efekt będzie naprawdę dobry. Życzę wam wytrwałości w tym co robicie.

.::Think Twice::. Ignorator.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by __Michal__
Originally Posted by [T
-error]Zastanawia mnie tylko w tym, po co siedzieć te 10 godzin i śledzić wyniki? Przecież w tym czasie, możesz spotakć się z kumplami/dziewczyną, nie tracisz czasu i z listy już spadają 3 punkty wink
Tylko ta kasa ... blush
jak nie siedzisz przed wynikami to juz nie mozesz wytrzymac. Weszlo czy nie? wygrali?? i tylko sie zastanawiasz. lepiej odpuscis gre i zyc spokojnie. Mniej strsu przynajmniej. Ja tka robie i tyle smile

AS.Romek tez rzucal granie...

uzalezniony91, spokojnie, po Twoim nicku mozna stwierdzic ze chyba masz dopiero 16 lat, pojdziesz do pracy bedziesz stawial wyplaty, piekna sprawa grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Experto
Originally Posted by [T
Tylko ta kasa ... blush

AS.Romek tez rzucal granie...

uzalezniony91, spokojnie, po Twoim nicku mozna stwierdzic ze chyba masz dopiero 16 lat, pojdziesz do pracy bedziesz stawial wyplaty, piekna sprawa grin

Taa, a później będzie czekał do pierwszego na następną wypłatę, bo na chleb nie będzie laugh

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

wink

laugh laugh laugh
Bez komentarza smile

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline

wink

od wyplaty do wyplaty pewnie sonar

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Experto
pojdziesz do pracy bedziesz stawial wyplaty, piekna sprawa grin

rzeczywiście super sprawa smile hehe

a może zrobimy strajk ? ostatnio to jest w modzie smile powiemy, że to zrujnowało nasze portfele i domagamy sie darmowych bonów co miesiac na kwote minimum 100pln aby się odgryźć smile

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Gorzej jak to co utyra przez miesiąc przegra wink . Czasem najlepiej zrobić sobie przerwę taki odpoczynek i regeneracja dobrze robi znam to z własnego przykładu i powiem szczerze iż to działa spróbuj i sam się przekonaj smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
10 godzin przed live laugh to juz proponaowałbym leczyć się od uzależnienia choć z drugiej strony zamiast bezsensowanie gapić się w cyferki w tym czasie możeesz pomysleć o czymś na nowy dzień, przynajmniej nie tracisz czasu jak już musisz przy tym siedzieć.

Strona 1 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (alfa, forty, rafal08, latajaca_holenderka, rymoholik, aker, $-man, kamel, Sensei), 2,483 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,299
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025