|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jestem laikiem w sprawach transferu pieniędzy on-line. Czy posiadając eKonto w Mbanku w kilka sekund zasilić konto buka on line. Czy potrzebuje eKarty? i w jaki sposób najlepiej "zaopatrzyć" konto. I co daje mi karta VisaElektron dodawana przy założeniu konta?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy posiadając eKonto w Mbanku w kilka sekund zasilić konto buka on line. Generalnie nie, chyba, że któryś buk ma opcję wpłaty przez mTransfer. Wtedy kasa jest na koncie po kilku minutach. Tak możliwość jest w betssonie, o innych bukach nie wiem. W większości przypadków tak, jeżeli nie chcesz czekać 2-3 dni roboczych i w jaki sposób najlepiej "zaopatrzyć" konto. Właśnie za pomocą e-karty. Dobrze jest też mieś trochę środków na netellerze albo moneybookers (ale to już inny temat) I co daje mi karta VisaElektron dodawana przy założeniu konta? Możesz robić za jej pomocą zakupy i wypłacać pieniądze w bankomacie. pozdr.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Karta Visa Elektron z mbanku nie daje możliwości dokonywania wpłat przez neta. Natomiast dokonać wpłaty możesz przez Mtransfer ale tylko z tego co wiem do Betsson. Parę razy probowałem i jest to bezproblemowe i trwa około 15 minut
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile trwa aktywacja przelewow w mbanku, jak dzis aktywowalem konto?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam ustawione hasła jednorazowe na sms i zmieniłem numer telefonu i teraz nie wiem gdzie w mBanku zmienia się numer telefonu. Mam ekonto. Trzeba dzwonić na mlinie czy da się samemu zmienić?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jeśli Twoja komórka nie jest zarejestrowana w mBanku lub mBank posiada w bazie nieaktualny numer, przed uruchomieniem usługi należy zgłosić telefon lub zaktualizować numer u Operatorów mLinii: 0 801 300 800. Wszystko jasne.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jak mam sprawdzić, który buk obsługuje eKartę? Czy może każdy buk obsługuje bo jest ona traktowana jak kredytowa? Głupie pytanie ale nigdy nie korzystałem z żadnych form płatności internetowych.
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Jak mam sprawdzić, który buk obsługuje eKartę? Czy może każdy buk obsługuje bo jest ona traktowana jak kredytowa? Głupie pytanie ale nigdy nie korzystałem z żadnych form płatności internetowych. jak juz bedziesz zarejestrowany w danym buku to wejdz do Deposit i sprawdz jakie maja metody platnosci i czy maja karty.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jak mam sprawdzić, który buk obsługuje eKartę? Czy może każdy buk obsługuje bo jest ona traktowana jak kredytowa? Głupie pytanie ale nigdy nie korzystałem z żadnych form płatności internetowych. jak juz bedziesz zarejestrowany w danym buku to wejdz do Deposit i sprawdz jakie maja metody platnosci i czy maja karty. czyli mam rozumieć, że jak widzę u buka w metodach płatności karty, to mogą płacić eKartą? bo nie wiedzę czegoś takiego jak eKarta
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Jak mam sprawdzić, który buk obsługuje eKartę? Czy może każdy buk obsługuje bo jest ona traktowana jak kredytowa? Głupie pytanie ale nigdy nie korzystałem z żadnych form płatności internetowych. jak juz bedziesz zarejestrowany w danym buku to wejdz do Deposit i sprawdz jakie maja metody platnosci i czy maja karty. czyli mam rozumieć, że jak widzę u buka w metodach płatności karty, to mogą płacić eKartą? W 99% przypadków tak,jeśli o mnie chodzi to ngidy nie miałem problemów,ale kiedyś mi sie obiło o uszy że któryś buk nie zaakceptował depozytu ekartą więc zostawiam sobie ta małą rezerwe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ludzie co jest z ich czatem Mlinia? Czekam na operatora już 3 raz gdzieś około 25 minut i nikt się nie zgłasza ;/ Wy też tak macie?
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Ludzie co jest z ich czatem Mlinia? Czekam na operatora już 3 raz gdzieś około 25 minut i nikt się nie zgłasza ;/ Wy też tak macie? Zdarza sie 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
male pytanie, wplacal ktos ostatnio eKarta do moneybookers? Wplacalem tam juz nieraz rozne kwoty ale limitu na mb nie przekroczylem jesli chodzi o wplaty...i non stop moje wplaty sa odrzucane. Czyzby sie cos zmienilo od jakiegos czasu? czy moze to wina mBanku?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
male pytanie, wplacal ktos ostatnio eKarta do moneybookers? Wplacalem tam juz nieraz rozne kwoty ale limitu na mb nie przekroczylem jesli chodzi o wplaty...i non stop moje wplaty sa odrzucane. Czyzby sie cos zmienilo od jakiegos czasu? czy moze to wina mBanku? wie ktos?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Z tego co pamietam przy wplacaniu karta jak zazanczysz ze wplacasz na inne cele niz hazardowe nie powinno byc problemu z wplata. Nie wiem tylko czy nie bedziesz mial problemow jesli potem wplacisz do buka
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie wiem jak jest z e-kartą, ale jak brat wpłacał zwykłą kartą kredytówką, to owszem kasa doszła na mb, ale np nie mógł jej wpłacić do expekta, i nikt nie pytał go o to czy jest to kasa na cele hazardowe itp..
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
księgują przelewy z innego banku (lukasbank) w soboty ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie księgują, przecież elixir działa tylko w dni robocze.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Hej prosze mi odpisac
czy kartą ta bezpłatna do wypłacania pieniedzy tylko z bankomatu mozna wpłacac u bukmachera ( chodzi o expekta) mam tylko ta darmową.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|