|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuje stronki-linka do uploadu plików wiekszych niż 100MB wystarczy 150MB najlepiej bez koniecznosci logowania.
Dzieki jeżeli ktoś coś takiego zna.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szacki - Historia Myśli Socjologicznej
Czy jest ktoś w posiadaniu tejże książki ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wie ktoś może skąd mogę ściągnąć 21. odcinek One Tree Hill z 4. serii? pilna sprawa, to dla dziewczyny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szacki - Historia Myśli Socjologicznej
Czy jest ktoś w posiadaniu tejże książki ? Tak, mam ją w domu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam do zrobienia ćwiczenia z Ksiązki "How te be an alien" - George Mikesa - pisada może ktoś do nich odpowiedzi?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja to mam dopiero sprawę pilną  potrzebuje znaleźć stronę na której są gotowe ściągi  chodzi mi głównie o prawo (egzamin za dwa dni więc jakieś wsparcie w kieszeniach trzeba mieć  ) ps. gdyby nie ta bukmacherka tego postu by nie było 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja to mam dopiero sprawę pilną  potrzebuje znaleźć stronę na której są gotowe ściągi  chodzi mi głównie o prawo (egzamin za dwa dni więc jakieś wsparcie w kieszeniach trzeba mieć  ) ps. gdyby nie ta bukmacherka tego postu by nie było  http://studia.korba.pl/sciagi/prawo/0,606,arty.html ps interesuje Ci jakas konkretna galaz/dzial prawa?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja to mam dopiero sprawę pilną  potrzebuje znaleźć stronę na której są gotowe ściągi  chodzi mi głównie o prawo (egzamin za dwa dni więc jakieś wsparcie w kieszeniach trzeba mieć  ) ps. gdyby nie ta bukmacherka tego postu by nie było  http://studia.korba.pl/sciagi/prawo/0,606,arty.html ps interesuje Ci jakas konkretna galaz/dzial prawa? wielkie dzięki, zaraz się zapoznam ze stroną  chodzi mi głównie o historię powszechną, która na naszej uczelni jest prawdziwą tamą zaporową 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja to mam dopiero sprawę pilną  potrzebuje znaleźć stronę na której są gotowe ściągi  chodzi mi głównie o prawo (egzamin za dwa dni więc jakieś wsparcie w kieszeniach trzeba mieć  ) ps. gdyby nie ta bukmacherka tego postu by nie było  http://studia.korba.pl/sciagi/prawo/0,606,arty.html ps interesuje Ci jakas konkretna galaz/dzial prawa? wielkie dzięki, zaraz się zapoznam ze stroną  chodzi mi głównie o historię powszechną, która na naszej uczelni jest prawdziwą tamą zaporową  UMK w Toruniu czy UG?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
UMK (widzę że sławni jesteśmy) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
UMK (widzę że sławni jesteśmy)  Raczej po Twojej lokalizacji zgadlem  Uwierz mi - na UG tez jest nieciekawie na hist. powsz.,chociaz ja akurat probelmow z nia nie mialem 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
 UG też znam. część wykładowców wykłada swoje mądrości na obu uczelniach. dobra lece się "przygotowywać" pozdrawiam Mindman i jeszcze raz dzięki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pisal ktos moze kiedy podanie do prodziekana? jak ma to wygladac? moze ktos ma cos gotowego, ze ja bym tylko wstawil odpowiednie dane i wydrukowal  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.pinakoteka.zascianek.pl/Witkiewicz/Images/Wiatr_halny.jpgPowiedzcie mi czy w owym obrazie pt. "Wiatr halny" Witkacy zastosowal techniki impresjonistyczne  Sorry za durne pytanie, ale musze sklecic referat, a pojecia o tym nie mam. A jesli nie, to czy moglby ktos podac przyklad jakiegos obrazy Tatr z okresu Mlodej Polski, gdzie zastosowane sa owe techniki?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pisal ktos moze kiedy podanie do prodziekana? jak ma to wygladac? moze ktos ma cos gotowego, ze ja bym tylko wstawil odpowiednie dane i wydrukowal  ? Pisalo sie kiedys tego troche ...  Istotnym jest: CZEGO ma dotyczyc to podanie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nikt nie wie?  Sorry, ze mecze, ale musze to napisac do wieczora 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pisal ktos moze kiedy podanie do prodziekana? jak ma to wygladac? moze ktos ma cos gotowego, ze ja bym tylko wstawil odpowiednie dane i wydrukowal  ? Pisalo sie kiedys tego troche ...  Istotnym jest: CZEGO ma dotyczyc to podanie? no tak, nie napisalem o najwazniejszym nie wybralem w terminie przedmiotow na 2 rok, musze podac przyczyne (nie moglem sie zalogowac bo zapomnialem hasla do mojego profilu) i napisac jakie to przedmioty jak masz cos w tym stylu to bylbym wdzieczny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zna ktos jezyk angielski???? musz eopsac swoja droge do szkoly 
|
|