|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Panowie nie dajcie sie zmieniac kobietom, uloza was sobie i chodzicie jak w zegarku, zenada, zero meskosci 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
do 22 lipca?  Jasne  ja do poznania jade 9h pociagiem  Ale podziwiam Cie Biszop, wiekszosc moich znajomych bedacych jakis czas w zwiazku z kobieta pozamieniala sie w pantofle. Na piwo nie wyjdzie, bo albo "jade do dziubaska"  albo "co ona by pow jakby sie dowiedziala", na kosza wpadnie tylko na chwile, bo laska przyjezdza. Dramat co sie z tymi ludzmi wyprawia  A co sie z g00nkiem stalo? 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Smiej sie z g00nka, sam tez neidlugo zostaniesz udupiony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poczekaj lupus aż sam się w jakiejś zabujasz  zobaczysz jak to jest... a to, że ludzie się tak zmieniają to normalka, chociaż w moim towarzystwie jeszcze jest ok 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic ,
i jeszcze raz Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic . **** drwala mogę tylko się przyłączyć  a co do kobiet i zmieniania przez nie mężczyzn... ehh ileż to było sytuacji z moimi kumplami, poznanie panny = odstawienie kumpli na bok  ja staram się za wszelką cenę do tego nie dopuścić, ale jak widzę co się dzieje z innymi, to człowieka ku**** bierze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie nie dajcie sie zmieniac kobietom, uloza was sobie i chodzicie jak w zegarku, zenada, zero meskosci  ja swoją ustawię po swojemu... :OOO: tylko boję się że szybko nie będę miał kogo ustawiać  / 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
To bedziesz mogl mowic, ze sie nie dales zlamac zadnej. Trzeba szukac pozytywow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I kolejny egzamin będzie w plecy. Oczywiście polegnę z własnej głupoty, bo wystarczyło przez weekend poczytać to wszystko, a coś bym tam wydumał. Ale oczywiście mi się nie chciało...  Naściemniałem ile tylko można, ale moje ściemy tam nie wystarczą, jeżeli kobieta obniża ocenę tylko za to, że odpowiadam na pytania niezgodnie z kolejnością...  shane 3-2 Uczelnia No i najgorsze jest to, że te dwa oblane egzamy są najgorsze. Jeden nie do zdania  :MAD: Chyba będę musiał nad tym siedzieć cały sierpień, a kto wie może i wezmę notatki nad morze :GRIN: MA_SA_KRA  A i wkurza mnie takie głupie gadanie. ja: ej Asia umiesz coś? weź mi coś podpowiedz Asia: ja nic nie umiem, nic się nie uczyłam ja: no ok, trudno A po 30 minutach Asia ma wszystkie zadania, jeszcze zobaczyłem, że definicje wykute na blachę  Dzięki za pomoc... :CRAZY: Co nie zmienia faktu, że Asia jest zajebista beybe i się z nią jeszcze ustawię w te wakacje :GRIN:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no to jest qr.. paranoja
autobus 12:39 a nastepny 13:14
zrobili rozklad na wakacje, a to jedyny autobus ktorym dojade bezposrednio
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
denerwuje mnie to, że ja się cholernie denerwuję, bo o 16:45 mam dziś egzamin z rysunku i dodatkowo jestem ostatni na liście, czyli wchodzę na salę jako ostatni, bez możliwości wybrania sobie jakiegoś dogodnego miejsca do rysowania :|
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Denerwuje mnie ten cholerny net, wczoraj wieczorem padl dokladnie w momencie akceptacji zakladu i juz nie wrocil az do dzis. I tak sie zastanawialem, czy przyjelo w koncu czy nie(jednak przyjelo  ) Biszop widze, ze slabiutko wczoraj, skoro od rana tluczesz posty na forum  A miales pic na trzech 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
denerwuje mnie to, że ja się cholernie denerwuję, bo o 16:45 mam dziś egzamin z rysunku i dodatkowo jestem ostatni na liście, czyli wchodzę na salę jako ostatni, bez możliwości wybrania sobie jakiegoś dogodnego miejsca do rysowania :| możesz wytłumaczyć gnacik do czego Ci dobre miejsce? chodzi o lepsze oświetlenie czy co? bo chyba ściągać to się nie da 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
denerwuje mnie to, że ja się cholernie denerwuję, bo o 16:45 mam dziś egzamin z rysunku i dodatkowo jestem ostatni na liście, czyli wchodzę na salę jako ostatni, bez możliwości wybrania sobie jakiegoś dogodnego miejsca do rysowania :| możesz wytłumaczyć gnacik do czego Ci dobre miejsce? chodzi o lepsze oświetlenie czy co? bo chyba ściągać to się nie da  tak, chodzi o oświetlenie, choć nie tylko wiadomo, że jeżeli np. będzie modelka to łątwiej będzie ją narysować od tyłu niż z przodu, wtedy sie nie trzeba bawić w taki detal jakim jest ludzka twarz  zobaczymy jak to bedzie, abym chociaż rysował pod światło tak jak lubię 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Ten deszcz w Londynie 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Biszop widze, ze slabiutko wczoraj, skoro od rana tluczesz posty na forum  A miales pic na trzech  Mialem pic we trzech, mala roznica;-) Jak zaczne pic sam do siebie to juz najwyzszy czas zeby sie rozgladac za spokojnym M1 w jakiejs cichej okolicy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam nadzieje, ze wrzesniowe poprawki beda pod koniec wrzesnia a nie na poczatku, bo wtedy bede mial wakacje - ale tylko w lipcu :MAD:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam nadzieje, ze wrzesniowe poprawki beda pod koniec wrzesnia a nie na poczatku, bo wtedy bede mial wakacje - ale tylko w lipcu :MAD: u mnie na uczelni zawsze sa pod koniec wrzesnia  na szczescie... Polibuda Ślaska
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Poparcie spadło z 23 do 1 I musze isc jeszcze raz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Denerwuje mnie, że nic mi się nie chce i wszystko dokładam na później...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|