Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 35 1 2 12 13 14 15 16 34 35
L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Panowie nie dajcie sie zmieniac kobietom, uloza was sobie i chodzicie jak w zegarku, zenada, zero meskosci tongue

Bonus: Unibet
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by lupus
do 22 lipca? wink
Jasne smile

ja do poznania jade 9h pociagiem puke

Ale podziwiam Cie Biszop, wiekszosc moich znajomych bedacych jakis czas w zwiazku z kobieta pozamieniala sie w pantofle.
Na piwo nie wyjdzie, bo albo "jade do dziubaska" laugh albo "co ona by pow jakby sie dowiedziala", na kosza wpadnie tylko na chwile, bo laska przyjezdza.
Dramat co sie z tymi ludzmi wyprawia smirk

A co sie z g00nkiem stalo? grin

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Smiej sie z g00nka, sam tez neidlugo zostaniesz udupiony grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
poczekaj lupus aż sam się w jakiejś zabujasz smile zobaczysz jak to jest... a to, że ludzie się tak zmieniają to normalka, chociaż w moim towarzystwie jeszcze jest ok smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Gib01
Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic ,

i jeszcze raz Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic .
**** drwala

mogę tylko się przyłączyć puke

a co do kobiet i zmieniania przez nie mężczyzn... ehh ileż to było sytuacji z moimi kumplami, poznanie panny = odstawienie kumpli na bok smirk ja staram się za wszelką cenę do tego nie dopuścić, ale jak widzę co się dzieje z innymi, to człowieka ku**** bierze mad

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie nie dajcie sie zmieniac kobietom, uloza was sobie i chodzicie jak w zegarku, zenada, zero meskosci tongue

ja swoją ustawię po swojemu... :OOO:

tylko boję się że szybko nie będę miał kogo ustawiać laugh / frown

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
To bedziesz mogl mowic, ze sie nie dales zlamac zadnej.

Trzeba szukac pozytywow grin

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
To bedziesz mogl mowic, ze sie nie dales zlamac zadnej.

Trzeba szukac pozytywow grin

laugh laugh laugh
Z tej strony na to nie patrzylem grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I kolejny egzamin będzie w plecy.

Oczywiście polegnę z własnej głupoty, bo wystarczyło przez weekend poczytać to wszystko, a coś bym tam wydumał. Ale oczywiście mi się nie chciało... frown

Naściemniałem ile tylko można, ale moje ściemy tam nie wystarczą, jeżeli kobieta obniża ocenę tylko za to, że odpowiadam na pytania niezgodnie z kolejnością... blush

shane 3-2 Uczelnia

No i najgorsze jest to, że te dwa oblane egzamy są najgorsze. Jeden nie do zdania frown :MAD: Chyba będę musiał nad tym siedzieć cały sierpień, a kto wie może i wezmę notatki nad morze :GRIN: MA_SA_KRA frown

A i wkurza mnie takie głupie gadanie.

ja: ej Asia umiesz coś? weź mi coś podpowiedz
Asia: ja nic nie umiem, nic się nie uczyłam
ja: no ok, trudno

A po 30 minutach Asia ma wszystkie zadania, jeszcze zobaczyłem, że definicje wykute na blachę blush Dzięki za pomoc... :CRAZY:

Co nie zmienia faktu, że Asia jest zajebista beybe i się z nią jeszcze ustawię w te wakacje :GRIN:

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
nie no to jest qr.. paranoja

autobus 12:39 a nastepny 13:14

zrobili rozklad na wakacje, a to jedyny autobus ktorym dojade bezposrednio

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
denerwuje mnie to, że ja się cholernie denerwuję, bo o 16:45 mam dziś egzamin z rysunku i dodatkowo jestem ostatni na liście, czyli wchodzę na salę jako ostatni, bez możliwości wybrania sobie jakiegoś dogodnego miejsca do rysowania :|

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Denerwuje mnie ten cholerny net, wczoraj wieczorem padl dokladnie w momencie akceptacji zakladu i juz nie wrocil az do dzis.
I tak sie zastanawialem, czy przyjelo w koncu czy nie(jednak przyjelo smile )

Biszop widze, ze slabiutko wczoraj, skoro od rana tluczesz posty na forum tongue
A miales pic na trzech wink

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by gnacik
denerwuje mnie to, że ja się cholernie denerwuję, bo o 16:45 mam dziś egzamin z rysunku i dodatkowo jestem ostatni na liście, czyli wchodzę na salę jako ostatni, bez możliwości wybrania sobie jakiegoś dogodnego miejsca do rysowania :|

możesz wytłumaczyć gnacik do czego Ci dobre miejsce? chodzi o lepsze oświetlenie czy co? bo chyba ściągać to się nie da wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by marzano
Originally Posted by gnacik

możesz wytłumaczyć gnacik do czego Ci dobre miejsce? chodzi o lepsze oświetlenie czy co? bo chyba ściągać to się nie da wink

tak, chodzi o oświetlenie, choć nie tylko wiadomo, że jeżeli np. będzie modelka to łątwiej będzie ją narysować od tyłu niż z przodu, wtedy sie nie trzeba bawić w taki detal jakim jest ludzka twarz smile zobaczymy jak to bedzie, abym chociaż rysował pod światło tak jak lubię smile

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Ten deszcz w Londynie blush

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Biszop widze, ze slabiutko wczoraj, skoro od rana tluczesz posty na forum tongue
A miales pic na trzech wink

Mialem pic we trzech, mala roznica;-)
Jak zaczne pic sam do siebie to juz najwyzszy czas zeby sie rozgladac za spokojnym M1 w jakiejs cichej okolicy grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam nadzieje, ze wrzesniowe poprawki beda pod koniec wrzesnia a nie na poczatku, bo wtedy bede mial wakacje - ale tylko w lipcu :MAD:

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by shane
Mam nadzieje, ze wrzesniowe poprawki beda pod koniec wrzesnia a nie na poczatku, bo wtedy bede mial wakacje - ale tylko w lipcu :MAD:

u mnie na uczelni zawsze sa pod koniec wrzesnia smile na szczescie...

Polibuda Ślaska

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Poparcie spadło z 23 do 1

I musze isc jeszcze raz frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Denerwuje mnie, że nic mi się nie chce i wszystko dokładam na później...

Strona 14 z 35 1 2 12 13 14 15 16 34 35

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, rymoholik, Akhu, kamel, burbon, alfa, forty, Sensei, akagi), 1,786 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,938
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025