|
|
member
|
|
member
ja moze w nastepnym sezonie powalcze o awan do 7 ligi  ehhe bo na razie to sie ucze tej gry,a nie jets łatwo ;p ehe
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Chciałbym zapytać o Hattrick Organizer. Otóż wszedłem w "składzie" w jednego pomocnika i tam znalazłem "wyrównanie treningu przez dodatkową zmianę podpoziomu umiejętności piłkarza" i tam ustawiłem rozgrywanie i podania na 100 ale jak wszedłem w testowanie poziomów umiejętności w zakładce to tam się obniżyło o kilka dziesiątych i tak było u każdego piłkarza zaraz po "wyrówaniu treningu....". Czemu tak jest??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o ja Ja "jadę" na naturalnych ustawieniach nic się nie bawiłem w tym programiku, także przykro mi, ale Ci nie pomoge
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Opchniety za 452 000 zł. Jak na razie moj rekord jezeli chodzi o wypromowanych mlodzikow 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ma 19 lat i trochę treningu i byłby klasowym napastnikiem. Szkoda, że go sprzedałeś
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Za dwa tygodnie bedzie juz mial 20lat - to juz troche za duzo jak na rozpoczecie treningu... a ja dla jednego 'goscia' nie bede zmienial rodzaju treningu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiście, na Twoim miejscu także bym go sprzedał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
6-1 z liderem i witaj IV ligo  W tym tygodniu zaczynam małą reorganizację składu.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A ja sobie przegrałem ostatni mecz, i passa 11 kolejnych zwycięstw została przerwana. Tak naprawdę to chciałem ten mecz zremisować żeby podtrzymać passę bez porażki (jednocześnie grać baraż)...ale za słaby skład ustawiłem i się nie udało :/ Zawsze dodatkowy mecz to 1 trening do przodu i kaska z biletów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
6-1 z liderem i witaj IV ligo  W tym tygodniu zaczynam małą reorganizację składu. wow gratulacje Ramzes ja awansowalem do VI ligi i mam nadzieję, się tam utrzymać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
6-1 z liderem i witaj IV ligo  W tym tygodniu zaczynam małą reorganizację składu. wow gratulacje Ramzes ja awansowalem do VI ligi i mam nadzieję, się tam utrzymać Dzięki i również gratuluję. Ja przesiedziałem w swojej lidze chyba z 8 sezonów (nie mogę teraz sprawdzić bo w robocie mi zablokowali stronkę  ) więc czas najwyższy żeby pójść wyżej. Niestety jestem w nieciekawej sytuacji finansowej - na koncie 0 a pensje od nowego sezonu będą gdzieś ok. 1,2 mln  Trzeba zwolnić zagranicznych i zatrudnić naszych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
8 sezonów  ło ho ho : ) a możesz mi napisać co zawsze trenujesz w przerwie między-sezonowej i jaką taktyką grasz ? tyle sezonów... może masz jakąś celną radę jak grać w wyższych ligach ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz trenuję napadalców i z konieczności gram 3-4-3 w zależności od przeciwnika albo ze skrzydłowym do środka albo off. Między sezonami planuję jeden trening podań i jeden kondycji. A jak grać w wyższych ligach? Tak jak w niższych  3-4-3 troszkę za bardzo osłabia pomoc - jak się gra z norwegiem to mogą być problemy. W połowie sezonu kończę trenować napad i wracam do 3-5-2. A jak chcesz zobaczyć więcej szczegółów to mój zespół to CF Kubusie - liga V.39
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
witam Jestem początkującym grajkiem .Mam pytanko jak dobierac zawodnika do poszczególnej formacji???? np. obrońca defensywa:ok ,ale co jeszcze??? pomocnik rozgrywanie:ok,ale co jeszcze???? napastnik skuteczność: ok ,ale co jeszcze ??? dziękuje i pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obrońca, przede wszystkim defensywa. Jeśli zamierzasz grać z kontry to ważne sa podania. Jeśli obrońcę ustawiasz na skrzydle to także ta cecha ma znaczenie.
Napastnik skuteczność, podania i jeśli ustawiasz go "na skrzydło" to ważne jest też skrzydło.
Pomocnik rozgrywanie i podania. Jeśli gra defensywnie to defensywa.
Zresztą najlepiej poczytaj o tym w jakimś poradniku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
DObra ja się pne w góre  już 8 liga  za niedługo mistrzostwo 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Moje FC KOSZYKI chyba jeszcze nie dorosły do awansu do V ligi...do przerwy meczu barażowego jest 0:6 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
0:11 w barażu hehehe. Dwie drużyny bez obrony, tyle że przeciwnik wygrał zdecydowanie w pomocy. Wynik jest więc tłumaczony. Za rok powalcze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
0:11 w barażu hehehe. Dwie drużyny bez obrony, tyle że przeciwnik wygrał zdecydowanie w pomocy. Wynik jest więc tłumaczony. Za rok powalcze  tak dlugo to raczej czekac nie bedziesz musial  tak za 4 miesiac e juz powalczysz  a ja historycznie spadlem do VIII ligi  i pograzam sie coraz bardziej...teraz ciezkie zadanie przede mna, bo mam strasznie slaba ta lige i spasc do IX bedzie baaaaaaaaaaaaaardzo trudno...chyba zostane w tej VIII pare sezonow, a na koncie juz nie dlugo bedzie ponad 80 mln, jak dojde do 250 mln to zaczynam grac w to grac na powaznie...chociaz ostatnio sie zastanawialem czy nie wrocic do grania w to, bo ta "gra" zmienia sie na coraz lepsza...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wrocilem do gry po mniej wiecej 3 latach przerwy. Powoli sobie wszystko przypominam, ale potrzebuje porad. Gram w VIII lidze. Narazie kupilem zadowalajcego bramkarza, teraz przymierzam sie do solidnego napastnika. Czy dalej ustawienie 3-5-2 jest teoretycznie najsilniejsze? Jest sens grac 4-5-1? Jaki trening wybrac na poczatek? Rozbudowywac od razu stadion czy standardowe 12k miejsc wystarczy? Inwestowac w akademie ( za moich czasow chyba jej nie bylo)? Kupic z 5 juniorow, ktorzy beda grali tylko w sparingach co by ich pozniej sprzedac z zyskiem? Wiecej pytan pojawi sie juz niedlugo 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|