|
|
member
|
|
member
standart kasa wraca na konto asuport 0 odpowiedzi kocham to
|
|
|
|
|
member
|
|
member
odpisali...ktos pomoze?
Your account is locked for all transactions therefore we cannot complete this transaction. To unlock your account, you must send a VERIFIED copy of your passport or national identity card to the following address:
C3 Cairngorm House Meridian Gate 203 Marsh Wall London E14 9YT United Kingdom
We accept as VERIFIED, all copies which are certified in your country of residence by:
* a licenced notary public; OR * a licenced solicitor or attorney-at-law; OR * a regulated bank or financial institution; OR * a local government authority (e.g. the police)
as true copies of the original.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
po prostu musisz wyslacv im skana dowodu zeby ci odblokowali konto chca wiedziec czy jest wiarygodne
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Todd, wyslij maila ale do Moneybookers, a nie do Betfair...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Todd__ :
Dowód osobisty lub paszport załatwi sprawę.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
mam pytanie kolega kiedys zapomnial hasla do bf i wpisal iles tam razy zle i zablokowali mu konto co teraz musi zrobic zeby odblokowac
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ubbe na jaki adres przeslac ten dowód?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Zarejestrowałem się na Betfair ,wpłaciłem 100GBP na konto Betfair,pograłem trochę na BJ w kasynie i zablokowali mi konto.Poprosili o skany.Skany wysłałem.Odpisali,że konto nadal jest zawieszone i jest prowadzone dochodzenie.Mam jedno konto,żadnych bonusów,pograłem trochę na BJ i to moja calą aktywność na moim koncie Betfair.Teraz prowadzą dochodzenie.Jak dla mnie to złodzieje,chąc mnie skroić na 128GBP,które były na koncie w momencie zawieszenia.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dlaczego złodzieje? dlaczego skroić? nie ma dymu bez ognia.
wpłacałeś przez MB?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zarejestrowałem się na Betfair ,wpłaciłem 100GBP na konto Betfair,pograłem trochę na BJ w kasynie i zablokowali mi konto.Poprosili o skany.Skany wysłałem.Odpisali,że konto nadal jest zawieszone i jest prowadzone dochodzenie.Mam jedno konto,żadnych bonusów,pograłem trochę na BJ i to moja calą aktywność na moim koncie Betfair.Teraz prowadzą dochodzenie.Jak dla mnie to złodzieje,chąc mnie skroić na 128GBP,które były na koncie w momencie zawieszenia. Jak znam betfair (a Ciebie nie), to nie napisałeś wszystkiego.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Ktoś ma 1 post i od razu obrzuca błotem jedną z firm? Co za dziwny zbieg okoliczności... lol.
Betfair jest super-uczciwą firmą i co do tego nie ma dwóch zdań.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
1.Zaloguj się na Moneybookers. 2. Wybierz zakładkę 'Contact', która znajduje się w prawym narożniku strony głównej. 3.Kliknij na pole 'Messaging Centre' 4.Wybierz 'Account/Security' 5.Najedź na pole 'You have requested...' (czwarty tekst w kolejności licząc do góry) 5.Podaj ID i 'uploaduj skan dowodu bądź paszposrtu' 6.Finished 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Znowu nie działa. Naprawdę z dużym niepokojem przyglądam się temu co wyprawia ostatnio ta firma...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie dobrze. Zajmuje sie krotkoterminowa manipulacja, mam w dzisiejszym meksyku wpieprzone i nie skontrowane 3k EUR. Mam nadzieje, ze postawia serwery szybko, bo inaczej bede musial kombinowac z kontrowaniem na betdaq, bo inne gieldy nie maja obrotow - czy moze sie myle, moze sie zmienilo cos u konkurencji cos pod tym wzgledem?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Betdaq -- nawet nie wiedziałem że jest coś podobnego do BETFAIR. No to teraz jest przynajmniej alternatywa i konkurencja. Nie szukałem wcześnie ale skoro Betfair coraz częściej szwankuje... warto wiedzieć.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Betfair odblokowało mi konto po swoim "dochodzeniu".Stan mojego odblokowanego konta 0.Zniknęło z kasyna ok.130GBP,żadnych wyjaśnień.Dostałem email w którym dziękują za skany i wspópracę oraz informują o tym iż konto zostało odwieszone.Przed zawieszeniem były na nim środki,teraz jest puste.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
From sporting life betting zone
2120: Marion Bartoli, a 999/1 chance before the tournament started, is now one match away from winning the Wimbledon title. The unheralded Frenchwoman looked set to bow out as expected in her semi-final against world number one Justine Henin after losing the first set 6-1. But in a remarkable turnaround Bartoli levelled the contest by taking the second set 7-5 before brushing aside the stunned Henin 6-1 in the decider. One Betfair punter had £184 on Bartoli at 129/1 in-running but it was the amounts staked on Henin at massive odds-on that marked the match out as one of the most astonishing sports betting events ever. At 6-1 and 1-0 up with a break, Henin, who started the match as the 1/20 favourite, was backed at the minimum odds of 1/100 on Betfair. An amazing £447,574 was matched on Henin at 1/100, with £797,119 at 1/50, and a further £809,490 at 1/33. In total over £4m was matched on Henin at 1/20 or shorter. Betfair spokesman Tony Calvin said: "Winners at the maximum price of 999/1 are regular occurrences on Betfair these days, but I have never seen anything like this. "Those who backed Henin at 1/100 may be devastated, but the Betfair punters who laid them the bets have effectively backed a 100/1 winner in a two-runner race. "But even that was eclipsed by those who secured odds of up to 129/1 about Bartoli." Bartoli now plays three-time winner Venus Williams in the final after the American came through 6-2 6-4 against Ana Ivanovic. Williams is a massive 1/6 favourite to win her fourth crown while Bartoli is 7/2 to cause another shock.
|
|
|
Link skopiowany do schowka