|
|
addict
|
|
addict
Z serii pytań `oryginalnych inaczej`  : czy i gdzie można znaleźc namiot w rodzaju: mały, składany, dający się zmieścić do średniej wielkości plecaka podróżnego i zajmujący tam w miarę niewiele miejsca  , a także dający się stosunkowo bezproblemowo rozłożyć? Z góry uprzedzam, że w kwestii namiotów byłem dotychczas kompletnym ignorantem  . Pozdrawiam  .
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ostatnio w Tesco widziałem za 89 zł. Wyglądał całkiem całkiem 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Mozna w sklepie sportowym np 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przejrzyj: http://www.e-horyzont.pl/site/Nie jest to oferta na poziomie cenowym Tesco czy Makro ale wg mnie warto dac troche wiecej i miec lepszy jakosciowo produkt. Dwoch znajomych u nich kupowalo i sa zadowoleni. WojtekK
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z serii pytań `oryginalnych inaczej`  : czy i gdzie można znaleźc namiot w rodzaju: mały, składany, dający się zmieścić do średniej wielkości plecaka podróżnego i zajmujący tam w miarę niewiele miejsca  , a także dający się stosunkowo bezproblemowo rozłożyć? Z góry uprzedzam, że w kwestii namiotów byłem dotychczas kompletnym ignorantem  . Pozdrawiam  . Mazury Suwalszczyzna pole namiotowe tylko trzeba chwile poczekać coby nikogo w pobliżu nie było, zupełnie za darmo a w środku często jeszcze jakieś gadzety znajdziesz 
|
|
|
Link skopiowany do schowka