|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Ja dziś podrywałem kelnerki w pizza hut;)
Fajnie się pośmialiśmy;p, prawie tacke upuściła;) W poniedziałek wszystkie zwolnię ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podchodzisz do laski i mówisz
Hallo hallo czy mógłbym nawiązać dialog???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Masz zeby jak gwiazdy..... takie zolte i oddalone od siebie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ruchasz się ? czy trzeba z tobą chodzić ? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
POdobasz mi sie  nie spierdol tego...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
POdobasz mi sie  nie spierdol tego... dobre 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Ruchasz się ? czy trzeba z tobą chodzić ?  zajebałeś mi Tym tekstem !! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
POdobasz mi sie  nie spierdol tego... To jest ciekawe  Ruchasz się ? czy trzeba z tobą chodzić ?  A to to gdzies slyszalem  I nawet nie wiem czy nie podzialalo Ale to wszystko zalezy na jaka kobiete sie trafi 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nie, zreszta nie chce mi sie o tym mowic.
Poza tym, tu tez wiecej nie wchodze, bo tylko doła lapie... A jednak wlazlem  Zwiazek kobiety o ktorym pisalem tam kilka stron wczesniej sie rozpadl  Dawalem im gora po roku, a zakonczylo sie po 2 miesiacach  Czyli koncem maja. Od tego czasu kontakt z NIA momentalnie odzyl (sama przyszla do mnie  ) Znow ze soba rozmawiamy, stare dobre czasy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
POdobasz mi sie  nie spierdol tego... rzuć jej te hasło lupus 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-Prześpisz sie ze mną za 100 $ ? -Nie. -Ale mi są potrzebne te pieniadze. 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Oglnie wyszlo tak jak sadzilem, przedzial wieku nie ten, za madra dla gowniarza. Teraz jej nie ma, poleciala pare dni temu do IRL wraca koncem wrzesnia yeah spotkanie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Poznałem fajna dziewczyne poprzez neta tzn poprzez g-g ! Piszemy ze soba juz okolo miesiac ostatnio zaczelismy do siebie dzwonic. Ona teraz jest w Zakopcu na waksach wraca w niedziele postanowilsmy sie spotkac we wtorek i isc do kina ... Teraz mam taki maly problem ... ja juz praktycznie znam ja na pamiec wiem co lubi a czego nie lubi itp. O czym rozmawiac z dziewczyna w kinie oczywiscie szkola odpada hehe. Jakies dobre rady od doswiadczonych kolegow ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moim zdaniem kino to zły pomysł na pierwszą randkę, choćby dlatego właśnie że za bardzo pogadać nie można. Myślę, że powinieneś zabrać koleżankę na jakiś spacer i w pięknych okolicznościach przyrody pogadać sobie z nią o tym i o owym... do kina możecie pójść później, jak już trochę sie poznacie. Przynajmniej nie będzie sztywno i dziwnie...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Moim zdaniem kino to zły pomysł na pierwszą randkę, choćby dlatego właśnie że za bardzo pogadać nie można. Myślę, że powinieneś zabrać koleżankę na jakiś spacer i w pięknych okolicznościach przyrody pogadać sobie z nią o tym i o owym... do kina możecie pójść później, jak już trochę sie poznacie. Przynajmniej nie będzie sztywno i dziwnie... nio tylko to byla jej propozycja .... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przed jedną z imprez w Mielnie troszkę sobie popiłem i potem poszedłem do klubu. A że ja po kilku piwkach mam gadane (głupio gadane...) to po podejściu do pewnej niewiasty nawiązała się taka mini-rozmowa: Ja: Cześć, na pewno Twój chłopak Ci już to mówił, ale masz zajebiste buty" Ona: "Hehe dzięki, ale ja nie mam chłopaka" No i potem już jakoś poszło z górki. Coś zacząłem gadać o tym żebyśmy potańczyli sobie bo na pewno dobrze tańczy itd Chyba zadziałało bo szybko do domu nie wróciłem. A drugi tekst jest jeszcze prostszy. "Czemu tak fajnie tańczysz?" I właśnie dzięki temu, że to zdanie pytające to laska nie może odpowiedzieć samego "Dzięki" albo "Hehe dziękuję" tylko zawsze nawiąże się jakaś mini rozmowa, a potem wspólny taniec  Uwierzcie, że to działa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ale to nie znaczy że jest to idealna propozycja na pierwszą randkę. W końcu do kina idzie się oglądać film, a nie pogadać (no chyba że para ma już jakiś staż to może iść po prostu do kina  ) Zrób jak uważasz ale spacer jest moim zdaniem lepszym pomysłem, w końcu jest świetna pogoda. ewentualnie możecie pójść do jakiegoś pubu na piwko (mnóstwo lokali rozstawia parasole na rynkach i tam można sobie miło spędzić czas).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przed jedną z imprez w Mielnie troszkę sobie popiłem i potem poszedłem do klubu. A że ja po kilku piwkach mam gadane (głupio gadane...) to po podejściu do pewnej niewiasty nawiązała się taka mini-rozmowa: Ja: Cześć, na pewno Twój chłopak Ci już to mówił, ale masz zajebiste buty" Ona: "Hehe dzięki, ale ja nie mam chłopaka" No i potem już jakoś poszło z górki. Coś zacząłem gadać o tym żebyśmy potańczyli sobie bo na pewno dobrze tańczy itd Chyba zadziałało bo szybko do domu nie wróciłem. A drugi tekst jest jeszcze prostszy. "Czemu tak fajnie tańczysz?" I właśnie dzięki temu, że to zdanie pytające to laska nie może odpowiedzieć samego "Dzięki" albo "Hehe dziękuję" tylko zawsze nawiąże się jakaś mini rozmowa, a potem wspólny taniec  Uwierzcie, że to działa  To jest genialne w swojej prostocie  Nie dość, że gadkę nawiązujesz, to jeszcze przy okazji rozwiewasz wątpliwości, co do celowości poświęcenia swojego czasu danej niewiaście  Niezłe, niezłe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ruchasz się ? czy trzeba z tobą chodzić ?  kolega tak zarwał laskę w jednej mordowni... one night stand... ale to jest hardcore, lepszy jest: wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam przejść obok Ciebie jeszcze raz ? Uwierzcie, że to działa  ja znam troszke lepsze, ale nie zdradzę  tak na prawdę jeżeli wyglądasz w miarę dobrze i sam zagadasz do dziewczyny jakimś normalnym tekstem a ona nie jest z chłopakiem ( chociaż nawet takie czasem są chętne ) to nawiążesz kontakt, wystarczą chęci i pewność siebie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie. Wszystkie odpicowane, pewne siebie plejasy nie mają szans 
|
|