|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie mozna, kasa jest okolo 30 minut - godzine po wplacie na koncie
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Jak zamówić wyciąg ostatnich operacji żeby przyszedł do mnie pocztą ? Czy operator mLinii to jedyna opcja ? raczej tak,taki wyciąg kosztuje 5 zł i przez telefon podajesz okres jaki ma on obejmować
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ile mozna najmniej wplacic przez wplatomat?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile mozna najmniej wplacic przez wplatomat? a jaki jest najmniejszy papierowy nominał... pomyusl przeciez 5zl se nie wpłącisz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiecie może ile idzie zwykle przelew z mbank na inteligo? podobno kilka h? z górdzy dzieki:)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wiecie może ile idzie zwykle przelew z mbank na inteligo? podobno kilka h? z górdzy dzieki:) tak kilka h
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wczoraj był kurier z tą umową i tymi hasłami zeby pierwszy raz sie zalogowac itd. wszystko juz mam, brat ze swojego konta przelał mi troche kasy która dzisjaj rano doszła... i probuje wpłacic kase na betguna ale mam jakies i wyskakuje mi okienko ze nie mozna czy cos takiego.
Czy mam czekac jeszcze na jakies mejle aktyuwujace zebym mogł wpłacac i wypłacac kase ?? a i jakiego przelewu uzywac zeby wpłacac kase np na betguna
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wczoraj był kurier z tą umową i tymi hasłami zeby pierwszy raz sie zalogowac itd. wszystko juz mam, brat ze swojego konta przelał mi troche kasy która dzisjaj rano doszła... i probuje wpłacic kase na betguna ale mam jakies i wyskakuje mi okienko ze nie mozna czy cos takiego.
Czy mam czekac jeszcze na jakies mejle aktyuwujace zebym mogł wpłacac i wypłacac kase ?? a i jakiego przelewu uzywac zeby wpłacac kase np na betguna O ile dobrze pameitam do Betguna przelewalem kase przez MB. Napisz dokladnie co Ci wyskakuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy mam czekac jeszcze na jakies mejle aktyuwujace zebym mogł wpłacac i wypłacac kase ?? a i jakiego przelewu uzywac zeby wpłacac kase np na betguna O ile dobrze pameitam do Betguna przelewalem kase przez MB. Napisz dokladnie co Ci wyskakuje. poczekaj pare dni az kurier dostarczy umowy do banku i wtedy emaile potwierdza Ci ze konto jest w pelni aktywne...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy mam czekac jeszcze na jakies mejle aktyuwujace zebym mogł wpłacac i wypłacac kase ?? a i jakiego przelewu uzywac zeby wpłacac kase np na betguna O ile dobrze pameitam do Betguna przelewalem kase przez MB. Napisz dokladnie co Ci wyskakuje. jesli dopiero wczoraj podpisales papiery kurierowi to konto w pelni aktywne bedzieszm mial za jakies 2-3 dni .Dostaniesz maila z informacja ze konto jest juz w pelni aktywne i ze mozesz dokonywac wszelkich operacji.A na razie mozesz tylko wplacac kase na konto wyplat,przelewow robic jeszce nie mozesz. A na betgun kase wplaca sie przez mTransfer calos trwa 1min,a nie przez jakies gowniane MB ktore robi blokady przy wplacie 10zl 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A na betgun kase wplaca sie przez mTransfer calos trwa 1min,a nie przez jakies gowniane MB ktore robi blokady przy wplacie 10zl  Zapewne masz racje...to moja pamiec mnie zawiodla
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
jesli dopiero wczoraj podpisales papiery kurierowi to konto w pelni aktywne bedzieszm mial za jakies 2-3 dni .Dostaniesz maila z informacja ze konto jest juz w pelni aktywne i ze mozesz dokonywac wszelkich operacji.A na razie mozesz tylko wplacac kase na konto wyplat,przelewow robic jeszce nie mozesz. A na betgun kase wplaca sie przez mTransfer calos trwa 1min,a nie przez jakies gowniane MB ktore robi blokady przy wplacie 10zl  [/quote] Dzieki 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
warto przechodzic - zmieniac konto z izzykonto na ekonto ? czy szkoda zachodu ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ile czeka się na kuriera ? wniosek złożyłem 24.07 a do dziś cisza...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A dostałeś maila, że wysłali dokumenty?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
warto przechodzic - zmieniac konto z izzykonto na ekonto ? czy szkoda zachodu ? Warto. Będziesz mógł korzystać z SFI i eMaklera, jesli cię to interesuje.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
A dostałeś maila, że wysłali dokumenty? tylko takiego maila z automatu dostałem " Witamy, dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą i złożenie w dniu 2007-07-24 17:27:48 wniosku o otwarcie rachunków oszczędnościowo-rozliczeniowych." Może zadzwonić do nich na infolinie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dostaniesz maila, że wysyłąją przesyłkę. Wtedy dopiero dokumenty trafiają do kuriera...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile czeka się na kuriera ? wniosek złożyłem 24.07 a do dziś cisza... Ja złożyłem podanie 14.07, maila, że skontaktuje się ze mną kurier 27.07 , kurier skontaktował się 30.07 A dziś podpisałem umowę- tak późno tylko z mojej winy, bo nie miałem czasu spotkać się z kurierem wcześniej.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|