Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by shane
Dokładnie. Wszystkie odpicowane, pewne siebie plejasy nie mają szans smile
Jak komus brakuje pewnosci siebie to nie zagada, po kilku piwach na odwage jak to niektorzy proponuja watpie aby wyszlo z tego cos powaznego.

Bonus: Unibet
Porucznik
Porucznik
Chwile mnie nie ma, wpadam i dowiaduje sie wielu ciekawych rzeczy grin

Shane - stary podrywacz udziela konkretnych rad tongue

Mnie wczoraj podczas podrozy dopadla jakas 'ochota na chwilowa milosc' shocked

Kobieta wspaniala, $t$ mnie podpuscil i pogadalem z nia chwile. Okazala sie naprawde ciekawa osoba, tyle ze juz jest chyba wiecej nie zobacze ..

Dla kilku widokow warto bylo grin hura (wtajemniczeni wiedza o co b.)

Wracam do powitalnej imprezy piwo

B
enthusiast
enthusiast
B Offline
ja zawsze jak juz sobie wbije tzw. ''dzikie oko'' to rzucam moim standardowym tekstem czyli ''czesc dziewczyny!! Jak sie bawicie ??'' a ze jak mi sie dzikie oko wlaczy to mam niezla gadke to zawsze mam impreze udana smile nie mozna pekac smile nawet jak laska jest mega dobra to i tak da sie ja urobic smile kiedys np zaczalem podbijac do jednek konkretnek i uslyszalem tekst "sorry ale nie jestem zainteresowana" odpowiedzialem szynka riposta "ja tez nie" dodajac do tego maly usmiech smile no i zgadnijcie z kim bawilem sie potem do konca imprezy smile pewnosc siebie to podstawa smile Trzymajcie ster chlopaki smile

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by gizmo
Jak komus brakuje pewnosci siebie to nie zagada, po kilku piwach na odwage jak to niektorzy proponuja watpie aby wyszlo z tego cos powaznego.

a kto tu pisze o czymś poważnym ? smile są wakacje, dzisiaj ta jutro inna [Linked Image]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No właśnie. Co imprezę na wakacjach można się pobawić się z inną smile O to chyba chodzi.

Przecież mamy HOLIDEJS smile

Porucznik
Porucznik
No właśnie. Co imprezę na wakacjach można się pobawić się z inną smile O to chyba chodzi.

Przecież mamy HOLIDEJS smile
ee tam !!
Czasami trzeba byc ziernym grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie jestem ziernym frown

Porucznik
Porucznik
Nie jestem ziernym frown
laugh nie moglem zlapac o co biega. Ala widze ze ja wpierdzielilem blad tongue

Klawiaturka tu inna, mialo byc wiernym wink

Spadam papa piwo

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
platynowy - oczywiscie, czasami trzeba, ale nie w wakacje, nie przesadzajmy smile zreszta co to za problem powiedziec "swojej", ze caly dzien ogladales telewizje, grales w karty, w cymbergaja, opalales sie na plazy, ze wieczorem tylko 2-3 razy gdzies poszedles, a i tak dlugo sie nie bawiłes, bo jakoś sztucznie bylo... na pewno Ci uwierzy jak kocha laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A jeszcze lepiej jak się nie ma dziewczyny smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jeżeli ktoś jeszcze nie widział to serdecznie namawiam do obejrzenia filmu "Testosteron" wink w bardzo ciekawy sposób przedstawiono tam obraz stosunków damsko-męskich smile

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
ja teraz mam fajnie , jeżdżę po sklepach i przy okazji można poznać wiele fajnych młodych dziewczyn wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by KaPrYs
Poznałem fajna dziewczyne poprzez neta tzn poprzez g-g ! Piszemy ze soba juz okolo miesiac ostatnio zaczelismy do siebie dzwonic. Ona teraz jest w Zakopcu na waksach wraca w niedziele postanowilsmy sie spotkac we wtorek i isc do kina ... Teraz mam taki maly problem ... ja juz praktycznie znam ja na pamiec wiem co lubi a czego nie lubi itp. O czym rozmawiac z dziewczyna w kinie oczywiscie szkola odpada hehe. Jakies dobre rady od doswiadczonych kolegow ?

no i po randce w kinie. Powiem wam chlopaki ze bylo milutko smile Oczywiscie na poczatku maxymalne zdenerwowanie , ale spotkalismy sie na starym browarze. Bylismy na jakims horrorze ,,Grindhouse vol. 1. Death Proof " wiec film syf na maxa ale i tak nic z niego nie wiem. Oczywscie buzki nam sie nie zamykal od slow oczywiscie. Karmilysmy sie popcornem ahhh bylo super. Mysle ze ona chciala czegos wiecej niz buzki na dzien dobry i dobranoc ... ahh ale ja to taki skryty jestem hi hi. Teraz musze ja zaprosic gdzies gdzie bedzie malo ludzi i kwiaty bede mogl zakupic. Zna ktos jakies romantyczne miejsca w Poznaniu? Aha i jak powiedziec ten jedynej ze chcialbym z nia po bulki chodzic hi hi

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Jest kilka romantycznych miejsc w Poznaniu, ogród botaniczny, park na sołaczu, cytadela na swój sposób...

Porucznik
Porucznik
Originally Posted by Baqu
platynowy - oczywiscie, czasami trzeba, ale nie w wakacje, nie przesadzajmy smile zreszta co to za problem powiedziec "swojej", ze caly dzien ogladales telewizje, grales w karty, w cymbergaja, opalales sie na plazy, ze wieczorem tylko 2-3 razy gdzies poszedles, a i tak dlugo sie nie bawiłes, bo jakoś sztucznie bylo... na pewno Ci uwierzy jak kocha laugh
nie, no rozumieim i wiem jak to jest grin
Mi niby wierzy choc i tak czasami mowi/pisze rozne scenariusze do tego co robie bez niej ( dzieje sie duzo) tongue
Kumpel mnie namawia na wylot do Tajlandii na fajne dupcie. 2 tys E i mozna na chwile leciec, oczywyiscie niby caly czas bedac w Paryzu grin
A jeszcze lepiej jak się nie ma dziewczyny smile
Zalezy od sytuacji. Jak ze wszystkim sa plusy i minusy posiadania dziewczyny wink piwo

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Patent kumpla smile Podchodzi do nieznajomej i -Czesc, jestem Kuba. Bylas kiedys na Kubie? laugh Miazdzy mnie ten text wink

Z tym sprawdzaniem czy ma chlopaka i "podobasz mi sie, nie spiernicz tego" tez dobre texty laugh

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
W parku solackim mozna bylo w zeszlym roku wypozyczyc lodke:)
Mozna mniej romantycznie zaproponowac:
"Kapiesz sie czy bedziesz ze mna chodzic"? grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Poznałem fajna dziewczyne poprzez neta tzn poprzez g-g ! Piszemy ze soba juz okolo miesiac ostatnio zaczelismy do siebie dzwonic. Ona teraz jest w Zakopcu na waksach wraca w niedziele postanowilsmy sie spotkac we wtorek i isc do kina ... Teraz mam taki maly problem ... ja juz praktycznie znam ja na pamiec wiem co lubi a czego nie lubi itp. O czym rozmawiac z dziewczyna w kinie oczywiscie szkola odpada hehe. Jakies dobre rady od doswiadczonych kolegow ?

no i po randce w kinie. Powiem wam chlopaki ze bylo milutko smile Oczywiscie na poczatku maxymalne zdenerwowanie , ale spotkalismy sie na starym browarze. Bylismy na jakims horrorze ,,Grindhouse vol. 1. Death Proof " wiec film syf na maxa ale i tak nic z niego nie wiem. Oczywscie buzki nam sie nie zamykal od slow oczywiscie. Karmilysmy sie popcornem ahhh bylo super. Mysle ze ona chciala czegos wiecej niz buzki na dzien dobry i dobranoc ... ahh ale ja to taki skryty jestem hi hi. Teraz musze ja zaprosic gdzies gdzie bedzie malo ludzi i kwiaty bede mogl zakupic. Zna ktos jakies romantyczne miejsca w Poznaniu? Aha i jak powiedziec ten jedynej ze chcialbym z nia po bulki chodzic hi hi

pomijajac caly watek romantyczny to najnowszy film Tarantino jest zajefajny, i zaden to horror

Pooh-Bah
Pooh-Bah
chlopaki a gdzie jest ten prak solecki bo mnie interesuje jakies miejsce blisko pkp tylko nie ten prak kolo pks hehe smile

wsiadasz w tramwaj numer 9 albo 11
i z planu odczytasz, ogolnie jakis 10 minut drogi od pkp, maksymalnie:)

Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (burbon, alfa, aker, Sensei, rafal08, rymoholik, Akhu, $-man, forty, 11kera11, latajaca_holenderka, betowiec), 2,538 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,062
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025