Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 11 1 2 7 8 9 10 11
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
jak ma byc blisko pkp to zdecydowanie polecam palmiarnie i park Kasprowicza lub park Chopina za kupcem poznanskim.
@biszop moze utworzymy jakis portal o poznaniu dla mlodszych kolegow wink

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
chętnie z Wami będę współtworzył. Mimo że teraz w Poznaniu jestem tylko na weekendy, to czuję się tam dużo lepiej niż u siebie. I jak se "oddychne" "czystym powietrzem" na św. Marcinie, to od razu czuję się lepiej. I już się nie mogę doczekać, aż z powrotem zamieszkam w stolicy Pyrlandii wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Mam taki problem .... chcialem obdarowac dziewczyne kwaiatami, ale ona jest z poznania a ja nieeeee i tu jest problem. poniewaz jesli dam jej te kwiatki na samym poczatku spotkania to bedzie je musiala nosic ze soba caly dzien a mamy w planie zoo i fontanne czekolady co w takim przypadku zrobic ....

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
poczta kwaitowa, albo oodpusc se kwiatki(na to jeszcze przyjdzie czas)

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Poczta kwiatowa, albo odpusc sobie kwiatki (na to jeszcze przyjdzie czas) *

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by KaPrYs
Mam taki problem .... chcialem obdarowac dziewczyne kwaiatami, ale ona jest z poznania a ja nieeeee i tu jest problem. poniewaz jesli dam jej te kwiatki na samym poczatku spotkania to bedzie je musiala nosic ze soba caly dzien a mamy w planie zoo i fontanne czekolady co w takim przypadku zrobic ....

zoo na jedną z pierwszych randek to, moim zdaniem, średni pomysł, gdyż tam trochę capi. Lepiej idź do wspomnianej palmiarni.
Kwiaty: Przyjedź wcześniej. jedź do kupca. kup kwiaty w kupcu i zanieś do fontanny. Niech czekają na Was na stoliku wink Jak nie szkoda kasy, to proponuję storczyki wink Ewentualnie zadzwoń do menadżera (jest na stronie www jego tel. - Grzegorz), zarezerwuj stolik i zapytaj się, czy mogą Ci kupić kwiatki. To na razie mi przychodzi na myśl

Pooh-Bah
Pooh-Bah
hi hi dobry pomysl zamowie stolik a kwiatki dowioze dzieki !

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Jak powiedziec dziewczynie ze mi na niej bardzo zalezy i chce byc z nia hmmm chcialbym to ladnie ubrac w slowa smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak powiedziec dziewczynie ze mi na niej bardzo zalezy i chce byc z nia hmmm chcialbym to ladnie ubrac w slowa smile

spytaj się mateusza2201, on jest dobry w te klocki

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by shane

ale o co chodzi? jakiś link?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by odgdog
Originally Posted by shane

ale o co chodzi? jakiś link?
https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1417842&page=2#Post1417842

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie skumałem na początku laugh leże

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
znaczy po linku od razu skumałem wink wcześniej nie skojarzyłem tego tematu z wypowiedzią szejna wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
hi hi

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kacperek76
jak ma byc blisko pkp to zdecydowanie polecam palmiarnie i park Kasprowicza lub park Chopina za kupcem poznanskim.
@biszop moze utworzymy jakis portal o poznaniu dla mlodszych kolegow wink

heh dobry pomysł, od października dołączam do grona Poznaniaków... dostałem się na studia na UAM wink

pozdrawiam, Kamil wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
I po spotkaniu w poznanskim zoo smile bylo milutko ahhh spedzilem z nia 6 h i przekonalem sie ze cos do niej czuje. Teraz tylko jak sprawdzic czy ona do mnie tez cos czuje. Musze teraz wymyslec jakies super spotkanie z kwiatkami itp oldog i kacperek moacie jakies pomysly?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
poka foto szefie ;]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I po spotkaniu w poznanskim zoo smile bylo milutko ahhh spedzilem z nia 6 h i przekonalem sie ze cos do niej czuje. Teraz tylko jak sprawdzic czy ona do mnie tez cos czuje. Musze teraz wymyslec jakies super spotkanie z kwiatkami itp oldog i kacperek moacie jakies pomysly?

daj numer gg, to któryś podbije i wyniucha temat wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Park Sołacki - cudowne miejsce. Idealne miejsce na spotkanie z dziewczyną, idealne miejsce na piwko z kumplem, idealne miejsce, aby posiedziec sobie samemu i podumac smile niby park jak park. Ale są w nim jakies mega pozytwne wibracje. Uwielbiam to miejsce!

co do kwiatow to na randce one tylko przeszkadzaja. przerabialem to. mily gest, ale poźniej nie ma co z nimi zrobic wink o kwieciu pomyslisz jak będziesz wbijał do niej na chate tongue
PS. kazdy kwiat tylko nie róże!! one są juz tak okropnie banalne, ze no comment!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja zrobiłem coś takiego:

list + cztery koperty:

1 - narysowałem dokładna mapę jej osiedla i zaznaczyłem tam drogę na przystanek, plus jakieś wskazówki np. "przejścia dla pieszych, obejrzyj się w lewo, potem w prawo a następnie jeszcze raz w lewo" smile hehe

2 - narysowałem przystanek autobusowy z widocznym rozkładem jazdy tych autobusów, którymi dojedzie o odpowiedniej godzinie przez wybrany przeze mnie przystanek smile

3 - krótki list ze wskazówkami gdzie znajdzie "kuriera", który ma dla Niej przesyłkę

4 - kartka z napisem "teraz Twój ruch" smile (tę kopertę ma otworzyć dopiero po tym jak odbierze przesyłkę od kuriera, czyli dam jej badyl od kwiatka, tak dobrze czytacie, ale to już dłuższa historia dlaczego badyl a nie kwiatek :))

...każdą kopertę może otworzyć dopiero wtedy, kiedy zrobi wszystko co powinna zrobić w poprzednim, aktualnie nie wie co jest w pierwszej kopercie, bo ma dostać smsem gdzie i kiedy ma to otworzyć, będzie to sms w stylu "wyjdź przed dom i otwórz pierwsza kopertę" smile

...może to i wydaje się trochę banalne/zbyt dziecinne dla niektórych, ale przynajmniej nie będzie nudno, nawet zwykła droga na spotkanie może być w pewien sposób ciekawa, bo przecież nie ma pojęcia co ja zaplanowałem i co takiego może być w kolejnej kopercie, póki co umiera z ciekawości smile ...jeszcze kilka dni, a potem Sopot Prokom Opennnnn smile

Strona 9 z 11 1 2 7 8 9 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, aker, burbon), 1,209 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,559
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025