|
|
journeyman
|
|
journeyman
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
próbuje wpłacić pieniądze kartą kredytową Visa Electron wydaną przez Polbank, niestety po zarejestrowaniu karty i próbie przelewu dyspozycja odrzucana jest przez Bank
czy ktoś może wyjaśnić w czym problem i pomóc?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak mozesz miec karte kredytowa Visa Electron??? jeslikredytwoka z Visy to Visa a jak debetowka to Visa Electron
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
no raczej nie bardzo, mam kredytówkę aczkolwiek nigdy z niej nie korzystałem i jak byk pisze visa electron
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe dziwna sprawa zawsze myslałem ze karty debetowe to visa electron a kredytowe to visa hmmm
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jak mozesz miec karte kredytowa Visa Electron??? jeslikredytwoka z Visy to Visa a jak debetowka to Visa Electron wyobraż sobie, że istnieja kredytowe VE (np. mBahm) a nawet debetowe VC (multiBank). Pierwsze możesz sie zadłużyć ale nie zapłacisz w necie a drugą nie możesz sie zadłużać ale zapłacisz w necie.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
wystarczy wejść na stronę polbanku i przekonać się że tak jest kredytówka visa electron, jak zwał tak zwał, ale chyba problem nie jest w nazwie karty kredytowej
czy moze ktoś odpowiedzieć czemu przelew nie idze?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://banki.e-praca.org/paypal.html zobacz temat o PyPalu "Dodanie i weryfikacja karty kredytowej " tam jest napisane ze nie wszystkie Visa Elektron smigaja w necie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak mozesz miec karte kredytowa Visa Electron??? jeslikredytwoka z Visy to Visa a jak debetowka to Visa Electron wyobraż sobie, że istnieja kredytowe VE (np. mBahm) a nawet debetowe VC (multiBank). Pierwsze możesz sie zadłużyć ale nie zapłacisz w necie a drugą nie możesz sie zadłużać ale zapłacisz w necie. notak ale napewni kolego nie ma kredytowki bo raczej nie bylaby to VE gdyz polbank wydaje V. spróbuj wplacic kwote mniejsza o np 5 zl napewno sie uda
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Kolega ma kartę kredytową, jednak wiem co mam i potrafie rozrózniać karty  zwłaszcza debetowe od kredytowych. W każdym razie dzieki za pomoc, bolo lacznik ma najwyraźniej rozwiązanie iź nie każda karta śmiga po necie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
oki juz jaze bo sprawdzilem stornew polbanku  to wplac tak jak ci radze mniejsza kwote o pare zlotych moze to da rade
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
niestety czy wpłacam 100 euro czy 50 czy 25 sprawa jest taka sama, czyli nie idzie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam,
mam problem wpłaciłem pieniadze przez moneybookers i nie zostaly one automatycznie dodane do konta... mial ktos podobny problem ? bo nie wiem czy warto sie niepokoic ;/
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
niestety czy wpłacam 100 euro czy 50 czy 25 sprawa jest taka sama, czyli nie idzie jaka pojawia Ci się informacja przy nieudanym przelewie? karty Visa Electron sa wydawane w UK rowniez osobom niepelnoletnim stad wymagaja wczesniejszej weryfikacji na Betfair i depozyty sa automatycznie blokowane do momentu weryfikacji karty.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
@ mateusz
sprawdź czy adres email zarejestrowany na Betfair koresponduje z tym ustawionym jako główny na Moneybookers. jesli nie - to tu leży problem
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam Ma ktoś problemy z otwarciem stronki betfair.com ? U mnie problemy, gdzieś od północy
pzdr
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Śmiga jak burza. Może przerwa na fixy była 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Twój bank odrzucił transkackję. Niestety nie jesteśmy w stanie podać więcej informacji. taka informacja wyskakuje, więc postanowiłem zadzwonić do Polbanku, okazuje sie że ich kart nie mozna używać do celów hazardowych  przynajmniej taką informację otrzymałem, dzięki wszystkim za reakcje i pomoc.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
@ mateusz
sprawdź czy adres email zarejestrowany na Betfair koresponduje z tym ustawionym jako główny na Moneybookers. jesli nie - to tu leży problem Witam, adres na które mam założone konto w betfair i dokonywałem przelewu nie jest ustawiony jako głowny w moneybookers. Co mam w takim razie zrobić? Mogę w jakiś sposób odzyskać pieniądze ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy weryfikacja konta australijskiego jest bezpieczna ze względów zabezpieczeń - przecież wymagają poświadczonego notarialnie dowodu osobistego? Czy ktoś już takowej dokonywał - i jeżeli tak to nie było problemów? THX
|
|
|
Link skopiowany do schowka