Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 13 1 2 3 12 13
#1439804 30/07/2007 17:08
pokakulka
pokakulka

Last edited by Ða Bartek; 30/07/2007 17:08.
Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Baqu
dobre BMW ewentualnie Mesio i nie trzeba w ogóle rozmawiać \:\) podjeżdżasz ... szukasz która już złapała kisiel i czas na szybką akcję rybka -> spławik :>

Hmmm. No to mizeria. Pozostaje mi szukać jakiejś atrakcyjnej dziewoi, której hobby to pociągi/PKP/kolej tongue

pokakulka
pokakulka
Originally Posted by shane
Originally Posted by Baqu
dobre BMW ewentualnie Mesio i nie trzeba w ogóle rozmawiać \:\) podjeżdżasz ... szukasz która już złapała kisiel i czas na szybką akcję rybka -> spławik :>

Hmmm. No to mizeria. Pozostaje mi szukać jakiejś atrakcyjnej dziewoi, której hobby to pociągi/PKP/kolej tongue

Czyli kolejarka?

[Linked Image] [Linked Image]

Cola Jarka grin wiem, wiem...suhar ale wybaczcie moje poczucie humoru tongue

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
zawsze możesz powiedzieć, że masz na imie Bożo... i jesteś wporzo laugh chociaż tego nie sprawdzałem czy działa tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
"Siema, jestem shane, masz fajną odzież"

:GRIN:

I see dead people
I see dead people
Zabierz ją do muzeum lotnictwa ....

tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Na forum http://www.pualifestyle.fora.pl w dziale Field Reports organizujemy konkurs na największą liczbę podejść do lasek w sierpniu (podejść z celem podrywu, oczywiście tongue ), ktoś chętny (nie musisz się rejestrować na tamtym forum)?

Ja mam za cel zrobienie minimum 188 podejść, czyli nieco ponad 6 dziennie. smile

PS shane, o co chodzi z kolejnictwem? Bo ja też się tym interesuję

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja mam zero

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Ja przypadkiem natrafilem na cos takiego:

Ile razy było tak, że bawiłeś się ze znajomymi w klubie lub pubie i była tam niezwykle atrakcyjna kobieta, której bardzo pożądałeś...lecz paraliżował Cię brak pewności siebie lub to, że nie wiedziałeś, o czym z nią rozmawiać i nie podszedłeś do niej, lub nawet podszedłeś, ale nie udało Ci się jej zdobyć?

Czy chciałbyś się dowiedzieć jak rozpocząć konwersację z kobietą w pubie czy klubie, o czym z nią rozmawiać i jak sprawić, aby stała się Twoją? Czy chciałbyś się dowiedzieć o tym, co decyduje o powodzeniu lub niepowodzeniu prób podrywu w klubie?

Czy zdarzyło Ci się kiedykolwiek spojrzeć na jakąkolwiek kobietę i pomyśleć "nie jestem w stanie jej zdobyć", uzasadniając to na jeden z poniższych trzech sposobów:

"Taka kobieta jak ona napewno kogoś ma, nie mam co próbować, jest już zajęta"

"Takie kobiety jak ona lecą na kasę, a ja nie jestem bogaty, więc napewno nie będzie mną zainteresowana"

"Ona jest bardzo atrakcyjna, a ja wyglądam przeciętnie, nie mam u niej szans"

Czy chciałbyś się dowiedzieć, dlaczego każde z tych trzech negatywnych przekonań jest fałszywe i wynika z niezrozumienia natury kobiet i tego, czego naprawdę pragną?

Autorzy zgadzają się na bezpłatne rozpowszechnianie ebooka, pod warunkiem podania źródła: www.warsawlair.pl [warsawlair.pl]

Download: Sztuka uwodzenia kobiet na parkiecie [sendspace.com] wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by zmarcin
Na forum http://www.pualifestyle.fora.pl w dziale Field Reports organizujemy konkurs na największą liczbę podejść do lasek w sierpniu (podejść z celem podrywu, oczywiście tongue ), ktoś chętny (nie musisz się rejestrować na tamtym forum)?

Ja mam za cel zrobienie minimum 188 podejść, czyli nieco ponad 6 dziennie. smile

Co rozumiesz przez "podejscie"?

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
zabranie na warsztat laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lupus
Originally Posted by zmarcin

Co rozumiesz przez "podejscie"?

Podchodzisz do laski i z nią rozmawiasz, próbujesz ją zarwać smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Logan
Ja mam zero

co masz na myśli?
Masz laskę i nie chcesz/nie musisz? smile

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Post deleted by Ða Bartek

Z
member
member
Z Offline
a może na odwyku:D:D

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wczoraj byłem z kumplem w klubie. Były pustki, siedziały jeszcze 2 dziewczyny, to się do nich przysiedliśmy i miło pogadaliśmy + dziewczyny postawiły nam po piwku.

To nie musi być tak, że tylko facet się stara o laskę. To działa też w drugą stronę.

A zamiast myśleć o podrywie, myślcie o dobrej zabawie i wtedy będzie ok. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wczoraj nieźle się ubawiłem. Byłem na dysce, tańczymy sobie a tu jakaś laska się przystawia, obmacuje mnie i pyta się która godzina, bo zauważyła zegarek u mnie. Nie miałem jakoś ochoty na nią ale wystawiłem rękę w jej stronę i pytam się jej: Znasz się na zegarku? Heheh i dostałem leciutko w czółko... laugh Ale warto było, żeby zobaczyć jej minę... laugh laugh laugh

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
W pewnym zensie jestem legendą z jedych edytcycji tego tematu.
Ale powiem krótko każda laska jest do wzięcia chyba nie trzeba być żadnym chabanem itp. Teraz zrobiłem rekord podrywu i tanicu z dodbitym okiem po (po przerwie 2tyg od dyskotek) – 26lasek żadna już potem już nie chiciała! Chyba nikt mnie nie pobije w Łegu pow. Tomaszów Maz. !!!
A ja się zastanawiałem czy wogóle coś poderwie!!! Hehe
Ale wszystkim mówiłem że się dzisiaj wybaiwie po Wetlinie w Bieszczadach gdzie byłem 2Tyg. A tam same Rokmeny zero Disco i techno!!!
I może dlatego.
Dyskoteki to mój świat widomo.
Coś jeszcze dopisze, ale i tak jestem trzeźwy jak nigdy po sobocie miałem jazdę na całkowity pot i dlatego! heheh
ooo

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3

5.5h a w to sam nie wieżę po 10u same się leciały praktycznie ale nie do końca trzeba szaleć mimo wszysko same dziewczyny nie przyją. Resztę Później dopiszę….

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
W pewnym Momencie życia miałem tak że z 0.54roku nie byłem chętny na podryw a kolejnego inaczej.,.. Dobra sorry ale troszke mimo wszystko wcięty jestem trochę. Gorzej jak już żadna nie będzie chciała tańczyć bo wszystkie olałem… Szkoda że nie było mojej za którą trochę tańsknię, ale co mnie ma to obchodzić jak mnie te wszystkie sprawy na poważnie pierdolą!

poydro

Strona 1 z 13 1 2 3 12 13

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, rymoholik, forty, alfa, Lukasz111, burbon, cigar), 1,804 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,293
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025