|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przecież według UE e-hazard jest legalny...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja tylko sie boje że zainteresuje sie tym jakiś pajac i jeszcze sami sobie zaszkodzicie zgłaszając to na policje.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Przecież według UE e-hazard jest legalny... ile można wałkować to samo gówno........no to pokaż chociaż jedną osobę w tym rządzie albo w Ministerstwie Finansów,które podziela Twój pogląd....cały czas w Polsce e-hazard jest nielegalny i każdy o tym wie,problem tylko z egzekwowaniem prawa w tym zakresie,gdyż właściwie go nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
Ja tylko sie boje że zainteresuje sie tym jakiś pajac i jeszcze sami sobie zaszkodzicie zgłaszając to na policje. dobrze powiedziane.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
kwestia e-hazardu jest nie uwarunkowana - wszystko o co toczy sie boj to toze panstwo nie ma z tego ani grosza...
co do moneybookers -wydaje mi sie ze to zwykly system platnosci - posiadanie ktorego nie musi byc znaczne z uprawianiem hazardu...
poprostu uzywasz moneybookers to zakupow w sieci itp a to nie jest przestepstwo
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
poprostu uzywasz moneybookers to zakupow w sieci itp a to nie jest przestepstwo Problem jest tylko jeden - historia MB może być, i pewnie będzie dowodem w sprawie, a tam jest jasno napisane, skąd pochodzą środki. Ale to tylko kwestią ostrzeżenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest juz kilka tematow o (nie)legalnosci gry w necie. Nie rozmywajcie tego tematu.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
z przykroscia i ze wstydem musze stwierdzic ze dalem sie oszukac przez urzytkownika shadok na sume 380zl  Wplacalem jako pierwszy a peniadze do tej pory do mnie nie doszly. Wiem bylem glupi poprostu mi sie cholernie spieszylo a zaufane osoby nie odzywaly sie na gg no i zrobilem taki glupi blad. Przy wymianie podajac rachunek bankowy podalem zle nazwisko (kopiowalem z notatnika spojzalem tylko na imie ale nie na nazwisko a byl to plik z danymi osob z ktorymi sie wymieniam). Dawalem sie dlugo zwodzic ze dzwonil do banku i ze srodki sa zablokowane itp itd (nie znalem sie na tym wiec uwierzylem) ale sytuacja sie zmienila jak kumpel trafil na starz do pko inteligo i kompletnie zdemontowal kazde doniesienie shadoka. Shadok stwierdzil ze bank zablokowal srodki na miesiac poniewaz nie zgadzalo sie nazwisko natomiast dowiedzialem sie ze bank nie patrzy na dane osobowe i wysyla pieniadze przelewem. Sprawdzilem osobiscie Wyslalem z matki konta (pko inteligo) przelew na zle nazwisko i doszlo po 2 minutach. Wiem ze pieniedzy juz nie odzyskam ale chociaz tak dla zasady poprosil bym o bana.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Na forum nie można się wymieniać, więc nie wiem po co ten post.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Na forum nie można się wymieniać, więc nie wiem po co ten post. Ale mozna bylo wiec zamknij jadaczke.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Na forum nie można się wymieniać, więc nie wiem po co ten post. on sie nie wymienil na forum tylko na gg. i przestrzega innych userow. wiec zamknij sie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na forum nie można się wymieniać, więc nie wiem po co ten post. widac, ze chlopie kultura nie szczycisz, takze lepiej dmuchac na zimno i na Ciebie takze uwazac
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
shadok co masz na ten temat do powiedzenia zanim otrzymasz bana, z tego co wiem Twoje dane niektorzy ludzie maja...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No niestety kolejne oszustwo mimo zamknietego tematu ... Ja tu stracilem okolo 500 zl wiec naprawde chlopaki poczekajacie te 2-3 dni i robcie przelewy automatycznie na konta bo jesli bedziecie sie spieszyc to stracic sianko .... pozdro
|
|
|
|
|
|
|
No niestety kolejne oszustwo mimo zamknietego tematu ... LOL, ludzie to sprawa sprzed miesiaca.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktoś wie co się dzieje z forumowiczem - Host?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
TakeMeAway pozyczyl 45 zeby wyplacic 6500, mial oddac 200, oddal 45 i napisal ze : "Moge Ci da z 5-10 zł za fatygę  na piwko". Jako powod tego ze nie oddal tyle ile mial podal taki ze " wypłaciłem bez wpłacania żadnych pieniędzy :* " Koleś, małolat, niepowazny.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Kasa uderzyla do gowy ,jak o tym pisal,ze dostal na mbank kase to byl tak podciecony ze walnal pelno literowek,niepowazny,skapy i wredny gowiarz.To jest szczyt bezczelnosci tyle kasy za nic dostac i nawet nie dotrzyac slowa,ze mial "marne" 200zl biorac pod uwae ile wyplacil dac.Dzis dzieciaki taie wlasnie sa niepowazne i bez honoru,nie wiedza co to znaczy dane slowo.Za to zdaie o dyszce na piwo to powinien wpieprz dostac:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TakeMeAway pozyczyl 45 zeby wyplacic 6500, mial oddac 200, oddal 45 i napisal ze : "Moge Ci da z 5-10 zł za fatygę  na piwko". Jako powod tego ze nie oddal tyle ile mial podal taki ze " wypłaciłem bez wpłacania żadnych pieniędzy :* " Koleś, małolat, niepowazny. wyplaca ponad 6k i nie odpala tych obiecanych 200 dla mnie zenua...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie dajcie na luz - przestańcie być dziećmi - co powiecie na taką propozycję.
Pożyczcie mi 5 000 - oddam w niedzielę - oczywiście z procentem - do każdej pożyczonej sumy dodaję 10% - z góry THX
pieniążki oddaję za rok albo dwa w niedzielę - a może za 10 lat czy ja napisałem w jaką niedziele oddam - i podajcie mnie nawet do sądu - taki przykład - najlepszym rozwiązaniem jest jedno graj za swoje nie pożyczaj - i nie wymieniaj się - bo wymiany służą tylko jednemu - krętactwu - a jak cię wkurzają prowizje od wpłat kartą ( z reguły 2,5%) - to załóż sobie konto w SB - ja tam średnio dokonuję - ok. 10-15 transakcji w miesiącu pozdro
PS. a bananik jak kogoś dygnełem na 5K to ja mam za przeproszeniem w d...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|