Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 13 1 2 10 11 12 13
S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Przecież według UE e-hazard jest legalny...

Bonus: Unibet
veteran
veteran
Ja tylko sie boje że zainteresuje sie tym jakiś pajac i jeszcze sami sobie zaszkodzicie zgłaszając to na policje.

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by SJS
Przecież według UE e-hazard jest legalny...
ile można wałkować to samo gówno........no to pokaż chociaż jedną osobę w tym rządzie albo w Ministerstwie Finansów,które podziela Twój pogląd....cały czas w Polsce e-hazard jest nielegalny i każdy o tym wie,problem tylko z egzekwowaniem prawa w tym zakresie,gdyż właściwie go nie ma.

A
A Offline
Originally Posted by pascal123
Ja tylko sie boje że zainteresuje sie tym jakiś pajac i jeszcze sami sobie zaszkodzicie zgłaszając to na policje.
dobrze powiedziane.

R
stranger
stranger
R Offline
kwestia e-hazardu jest nie uwarunkowana - wszystko o co toczy sie boj to toze panstwo nie ma z tego ani grosza...

co do moneybookers -wydaje mi sie ze to zwykly system platnosci - posiadanie ktorego nie musi byc znaczne z uprawianiem hazardu...

poprostu uzywasz moneybookers to zakupow w sieci itp a to nie jest przestepstwo

S
old hand
old hand
S Offline
Originally Posted by rio_bravo
poprostu uzywasz moneybookers to zakupow w sieci itp a to nie jest przestepstwo

Problem jest tylko jeden - historia MB może być, i pewnie będzie dowodem w sprawie, a tam jest jasno napisane, skąd pochodzą środki. Ale to tylko kwestią ostrzeżenia.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jest juz kilka tematow o (nie)legalnosci gry w necie. Nie rozmywajcie tego tematu.

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
z przykroscia i ze wstydem musze stwierdzic ze dalem sie oszukac przez urzytkownika shadok na sume 380zl frown Wplacalem jako pierwszy a peniadze do tej pory do mnie nie doszly. Wiem bylem glupi poprostu mi sie cholernie spieszylo a zaufane osoby nie odzywaly sie na gg no i zrobilem taki glupi blad. Przy wymianie podajac rachunek bankowy podalem zle nazwisko (kopiowalem z notatnika spojzalem tylko na imie ale nie na nazwisko a byl to plik z danymi osob z ktorymi sie wymieniam). Dawalem sie dlugo zwodzic ze dzwonil do banku i ze srodki sa zablokowane itp itd (nie znalem sie na tym wiec uwierzylem) ale sytuacja sie zmienila jak kumpel trafil na starz do pko inteligo i kompletnie zdemontowal kazde doniesienie shadoka. Shadok stwierdzil ze bank zablokowal srodki na miesiac poniewaz nie zgadzalo sie nazwisko natomiast dowiedzialem sie ze bank nie patrzy na dane osobowe i wysyla pieniadze przelewem. Sprawdzilem osobiscie Wyslalem z matki konta (pko inteligo) przelew na zle nazwisko i doszlo po 2 minutach. Wiem ze pieniedzy juz nie odzyskam ale chociaz tak dla zasady poprosil bym o bana.

D
addict
addict
D Offline
Na forum nie można się wymieniać, więc nie wiem po co ten post.

veteran
veteran
Originally Posted by Damian_bet

Ale mozna bylo wiec zamknij jadaczke.

R
addict
addict
R Offline

on sie nie wymienil na forum tylko na gg.
i przestrzega innych userow.
wiec zamknij sie.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline

widac, ze chlopie kultura nie szczycisz, takze lepiej dmuchac na zimno i na Ciebie takze uwazac

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
shadok co masz na ten temat do powiedzenia zanim otrzymasz bana, z tego co wiem Twoje dane niektorzy ludzie maja...

Pooh-Bah
Pooh-Bah
No niestety kolejne oszustwo mimo zamknietego tematu ... Ja tu stracilem okolo 500 zl wiec naprawde chlopaki poczekajacie te 2-3 dni i robcie przelewy automatycznie na konta bo jesli bedziecie sie spieszyc to stracic sianko .... pozdro

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by KaPrYs
No niestety kolejne oszustwo mimo zamknietego tematu ...

LOL, ludzie to sprawa sprzed miesiaca.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
ktoś wie co się dzieje z forumowiczem - Host?

veteran
veteran
TakeMeAway pozyczyl 45 zeby wyplacic 6500, mial oddac 200, oddal 45 i napisal ze : "Moge Ci da z 5-10 zł za fatygę smile na piwko".

Jako powod tego ze nie oddal tyle ile mial podal taki ze " wypłaciłem bez wpłacania żadnych pieniędzy :* "

Koleś, małolat, niepowazny.

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Kasa uderzyla do gowy ,jak o tym pisal,ze dostal na mbank kase to byl tak podciecony ze walnal pelno literowek,niepowazny,skapy i wredny gowiarz.To jest szczyt bezczelnosci tyle kasy za nic dostac i nawet nie dotrzyac slowa,ze mial "marne" 200zl biorac pod uwae ile wyplacil dac.Dzis dzieciaki taie wlasnie sa niepowazne i bez honoru,nie wiedza co to znaczy dane slowo.Za to zdaie o dyszce na piwo to powinien wpieprz dostac:)

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by pascal123
TakeMeAway pozyczyl 45 zeby wyplacic 6500, mial oddac 200, oddal 45 i napisal ze : "Moge Ci da z 5-10 zł za fatygę smile na piwko".

Jako powod tego ze nie oddal tyle ile mial podal taki ze " wypłaciłem bez wpłacania żadnych pieniędzy :* "

Koleś, małolat, niepowazny.

wyplaca ponad 6k

i nie odpala tych obiecanych 200

dla mnie zenua...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie dajcie na luz - przestańcie być dziećmi - co powiecie na taką propozycję.

Pożyczcie mi 5 000 - oddam w niedzielę - oczywiście z procentem - do każdej pożyczonej sumy dodaję 10% - z góry THX

pieniążki oddaję za rok albo dwa w niedzielę - a może za 10 lat
czy ja napisałem w jaką niedziele oddam - i podajcie mnie nawet do sądu - taki przykład - najlepszym rozwiązaniem jest jedno graj za swoje nie pożyczaj - i nie wymieniaj się - bo wymiany służą tylko jednemu - krętactwu - a jak cię wkurzają prowizje od wpłat kartą ( z reguły 2,5%) - to załóż sobie konto w SB - ja tam średnio dokonuję - ok. 10-15 transakcji w miesiącu
pozdro

PS. a bananik jak kogoś dygnełem na 5K to ja mam za przeproszeniem w d...

Strona 12 z 13 1 2 10 11 12 13

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, Sensei, latajaca_holenderka, alfa, rafal08, ElNinho[mmdea], rymoholik), 1,759 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,828,060
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025