Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 6 1 2 3 4 5 6
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
ok dzieki. Zobaczymy czy ruletka bedzie dla mnie szczesliwa tongue

Bonus: Unibet
X
Xam Offline
stranger
stranger
X Offline
Oki,udało mi się dojsc do 47 funtów.A wiec teraz mogę wypłacić 37? Musze robić depozyt, jesli tak to w jakiej wysokosci ??

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
hmm, a ja wciaz nie dostalem tego bonusa. Bylo wczesniej na stronie info tym bonusie?

E
old hand
old hand
E Offline
Xam wejdz w menu withdraw i na dole masz ikonke do livechata, rano i w poludnie zawsze aktywne, byc moze nawet teraz tez. Jak nie to maila wyslij z zapytaniem, choc nie wiem czy i tak skanow dowodu i utility bill nie beda chcieli. No i czekanie na kase ok 10 dni..
Ashgan a wpisales przy rejestracji ten kod? Ja na kase czekalem ok dobe, w razie czego mozesz wyslac maila czemu tak dlugo ale poczekaj jeszcze do jutra do 11-12 imho

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
przed chwila dostalem. Niestety black jack nie byl dla mnie laskawy 6 przegranych pod rzad i po kasce. To co ugralem na ruletce przewalilem tongue

X
Xam Offline
stranger
stranger
X Offline
Nie moge wejsc w withdraw strona sie ładuje ładuje i sie załadować nie może.U mnie z angielskim słabo.Może mi ktoś napisać tu co mam im w emailu napisać ze chce wypłacić kase?
Jesli chciałbym wypłącić na konto do banku to moge wypłacać razem z tymi 10 funtami z bonusa?Musze robic depozyt jak chce wyplacic na moneybookers?

E
old hand
old hand
E Offline
I tak ci odejma te 10 funtow, a wejdz firefoxem bop IE tez mi nie chce sie otworzyc

journeyman
journeyman
Ja wypłaciłem 24 funty na moneybookers .. trzeba coś wpłacać aby mi to wypłacili .. wypłata została przyjęta więć niewiem czy mi wypłaca czy nie ?? wy jak wypłacaliście ?

S
enthusiast
enthusiast
S Offline
i jak dostał juz ktos od nich kase?! mi barany napisali maila po tygodniu , ze musze im przeslac zdjecie dowodu , dane banku i utility billa!!! - paranoja, po tygodniu od zlecenia wyplaty pisza ,ze nie moga jednak przeslac kasy na moneybookers bo nie zrobilem wplaty i musza zrobic to na konto bnkowe!
jakos nie wierze , zeby ta kasa doszla! a jak dojdzie to chyba na swieta ....Wielkanocne! pozdro

E
old hand
old hand
E Offline
Przeciez pisalem ze bez wplaty nie wyplaca chyba ze na konto bankowe..
Ja zlecilem 8 sierpnia i wczoraj dostalem maila ze agent jest w trakcie 'rejestracji' mojego zlecenia. Ogolnie wyglada to niezle i licze ze kasa dojdzie ale pewnie w przyszlym miesiacu. Sami pisali ze ok 10 dni wiec po co te nerwy jak nic nie wplacales?

E
old hand
old hand
E Offline
* w przyszlym tygodniu, nie miesiacu tongue

S
enthusiast
enthusiast
S Offline
i jak otrzymaliscie kase od nich ?

E
old hand
old hand
E Offline
Wlasnie dzisiaj przyszla wiec troche to trwalo (13 dni) no ale pisali ze tyle to trwa i kontakt mailowy byl bardzo dobry.
Inna sprawa ze zamiast 100 funtow przyslali mi 105..euro wiec w plecy 1/4 wyplaty.
Jednakze po wyslaniu maila napisali ze dosla reszte kasy. Wierze im smile
Ogolnie to chyba pierwsz ruleta gdzie wcale nie wydawalo mi sie ze soft jest krecony laugh piwo

A
old hand
old hand
A Offline
do wypłaty na mb trzeba najpierw dokonać wpłaty, tak?
czy tą wpłatą trzeba jeszcze jakoś obracać?

E
old hand
old hand
E Offline
chyba wystarczy sama wplata
zawsze mozesz sie zapytac chocby livechat jest dostepny w rannych godxzinach i w nocy (bierzesz withdraw>history i na dole jest)

journeyman
journeyman
co za banda idiotów ... chcieli dane banku adres itp i mówili że przeleją kase na konto .. dałem im również prit screena z mbanku .. że mam konto i po 7 dniach chcą jakiś unity bill :/ co to .. jakas faktura vat za kupno kartą czy co ??

E
old hand
old hand
E Offline
To ty jestes glupi ze nie czytasz wczesniejszych postow w tym temacie!
Przeciez ci pisalem ze jak wyslalem skan mbanku to napisali ze to nie to wiec poszedlem to sklepu i kupilem puszke z farba na fakture vat i wtedy zaakcetowali laugh
Naucz sie czytac to nie bedziesz w plecy

V
veteran
veteran
V Offline
Originally Posted by TakeMeAway
co za banda idiotów ... chcieli dane banku adres itp i mówili że przeleją kase na konto .. dałem im również prit screena z mbanku .. że mam konto i po 7 dniach chcą jakiś unity bill :/ co to .. jakas faktura vat za kupno kartą czy co ??

utility bill to rachunek użytkowy (energia, komórka, czynsz)

E
old hand
old hand
E Offline
wiem ale co mialem poradzic jak all jeszcze na ojca jest zapisane a komore mam na karte wink ?
Idziesz do sklepu kupujesz zeszyt w kratke i chcesz fakture podajesz dane i adres. Kto tam w kasynie bedzie wiedzial jak wyglada w Polsce rachunek za prad laugh ? Wazne zeby nazwisko i adres byl na fakturze i bezproblemowo placa smile

E
old hand
old hand
E Offline
dobra juz widze to nie bylo do mnie ach te wesele w rodzinie laugh

Strona 2 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (aker, $-man, rafal08, ANZELMO, alfa, JelineK, Sensei), 1,695 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,717
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025