|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A mnie cieszy taki poczciwy sarkazm [T]-errora 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
- POKER (mimo wszystko  )  - surowa cebula (szkoda tylko, ze pozniej tak z japy wali  )  - Kotki (One to każdego dnia)  - słońce  - młodość  i dzisiaj w ogole mam jeden z tych dni, kiedy cieszy mnie to ze mam dwie recę, dwie nogi, że widze/słysze/czuje. Ogromne szczescie jednak byc tak zdrowym (fizycznie, bo za swoje zdrowie psychiczne nie ręcze  ) w ogole fajnie fajnie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
rockman, cóż takiego zażywasz że aż taki optymizm i euforia od Ciebie bije ????? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rcsade, jestem beznałogowy  a skąd optymizm? sam nie wiem, czasem tak jakos samoistnie mnie "nachodzi"  tzn. moje stanowisko pozostaje niezmienne ,że "życie jest do d*** ", bo jak mawia pan Kaczka - "to oczywiste"  Jednak jeśli nabierze się do wszystkiego dystansu + skupi na tych drobiazgach ktore są dobre, to myśle ze mozna być szczęśliwym  PS. Wisła zamyka mi kupon, więc pewnie jeszcze dziś się udziele w "co nas denerwuje" 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Dzienki Misza   Cieszy mnie moja Mazda 323F, którą to dziś zakupiłem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Do usług  *** Cieszy mnie komentarz w Polsacie w czasie meczów siatkówki, a w szczególności pastwienie się komentatorów nad sędziami  W ogóle bardzo mi się podoba ten komentarz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wróciłem właśnie z "wakacji", 4 dni na żaglach, świetna pogoda, świetna zabawa, a wczoraj świetna imprezka w Rucianem i dupeczki, które wręcz jadły nam z rąk 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
impreza ? w warmiance byleś ? napisz coś więcej... w sumie to można było się ustawić, ale pewnie i tak bym nie wyrobił z czasem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie gnacik, nie w warmiance, najpierw uraczyliśmy się z kumplami Absyntem na ławeczce niedaleko Polo Marketu a później doprawiliśmy się jeszcze gorzałką i jako że humory dopisywały ruszyliśmy na poszukiwanie wrażeń. Los chciał że trefiliśmy na ogłoszenie o odbywającym się "Pod Dębem" karaoke, a że ekipa do śpiewu zawsze skora bez zbędnej rozkminy ruszyliśmy pod wspomniany dąb  kiedy doszliśmy na miejsce okazało się że karaoke owszem jest ale mikrofon oblegany jest raczej przez dzieciaki, które z rodzicami przyjechały na wczasy. Była grupka starszych osób i młodzieży ale oni raczej stronili od śpiewania. Pokazaliśmy więc jak się należy bawić na tego typu imprezach i śpiewaliśmy każdą możliwą piosenkę jaką wybierali uczestnicy karaoke, do tego dochodziły tańce śmiechy i brawa od publiczności, w końcu pozwolono nam zaprezentować swoje umiejętności wokalne na scenie  ciężko nam tam sie było w sześciu zmieścić ale jakoś daliśmy radę i choć jeden drugiemu wyrywał mikrofon w trakcie "występu" zebraliśmy burze oklasków od zgromadzonych wczasowiczów/wczasowiczek. Jak się później okazało występ karaoke był dla nas przepustką do dalszej imprezy... kiedy gasiliśmy pragnienie w barze obok podeszły do nas dwie niewiasty, którym bardzo podobał się nasz występ. Od słowa do słowa zgadaliśmy się w kilku tematach okazało się że dziewczyny maja jeszcze dwie koleżanki, z którymi też pływają na pobliskich jeziorkach. Taka 10-osobową bandą uderzyliśmy pod grzybka (taka altanka gdzie można było rozpalić ognicho, napić sie piwa, posiedzieć, pogadać, pograć na gitarze i takie tam...) tam, przy piwku, gitarce i śpiewach przebiegała dalsza integracja z naszymi nowymi koleżankami... integracja udana do tego stopnia, że kumple, którzy swoje dziewczyny zostawili w domu rano chodzili do stróżówki obadać czy ich wczorajsze wyczyny z "wczasowiczkami" na okolicznych ławkach nie nagrały sie przypadkiem na kamery ochrony  ogólnie impreza w deche, jedyny minus to, że kolejnego dnia nie byliśmy już w stanie pływać żaglówką i cały dzień spędziliśmy na odpoczynku i wspominkach z pełnej wrażeń poprzedniej nocy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nowy rekord w 358  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jutro do pracy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Koniec wakacji a dokładnie ten tydzień. Jutro Odpust w mojej miejscowości od 20.00 dyskoteka, piątek kolejna, w sobotę kolejna, w niedzielę Dożynki i też kolejna zabawa... Ogólnie końce wakacji od paru lat są najlepsze z całych wakacji.  i kolejne  itd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cieszy mnie ze dzisiaj wygralem mecz , wyciagajac ze stanu 0:5* , tak to mnie cieszy bo zycie to walka.
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Słaba forma Rogera Nie lubię huncwota
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
....że juz jestem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1 dzień spędzony w Dobrocieszu  Piekne miejsce
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Armenia  Belgia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1 dzień spędzony w Dobrocieszu  Piekne miejsce Ze zdjęc stwierdzam ze to prawda. http://pl.wikipedia.org/wiki/Dobrociesz -> Ciekawa jest liczba ludności 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Cieszy mnie remis Portugali 
|
|