Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 19 1 2 11 12 13 14 15 18 19
addict
addict
Dostałem dzisiaj priva od Lupusa , który zwrócił mi uwagę (słusznie zresztą) na 4 punkt regulaminu EPP , którego wymogów nie spełniam , bo nie robię cotygodniowego bilansu. Prawdę mówiąc ne wiem , jak to się stało , że nie wczytałem się dobrze w treść 4 punktu , chyba zasugerowałem się aneksem Fro Lecha do regulaminu , o tym że należy robić bilans miesięczny i pomyślałem , że to wystarczy. smirk
Ale przejdżmy może do rzeczy.
Na moim przykładzie widać dobitnie ,, iż sporządzanie cotygodniowego bilansu nie ma większego uzasadnienia , bo ja na ogół podaję nie więcej jak 2 - 3 typy na tydzień.Czasem się zdarzają tygodnie w których w ogóle nie podaję typów - no i co - też mam podawać bilans? Totalny nonsens.Z drugiej strony są osoby , które podają sporo typów dlatego też robienie bilansu w takich przypadkach może mieć jakiś sens - dlatego też mam propozycję: albo zrezygnujmy całkowicie z podawania tygodniowych bilansów i sporządzajmy tylko miesięczne, albo zmieńmy zapis punktu 4 np. na taki:

4. W Elite Private Picks znajdują się tylko aktualne tematy ,które w cotygodniowym podsumowaniu powinny zawierać: statystyka typów trafionych/podanych, skuteczność, łączna stawka, bilans (zysk/strata), oraz yield (bilans dzielony przez stawkę).Typer musi sporządzić cotygodniowy bilans , jeśli w danym tygodniu podał minimum 5 typów.Jeżeli typer podał mniejszą ilość typów w danym tygodniu ,sporządza bilans po 5 kolejnych typach w danym miesiącu.Dodatkowe statystyki mile widziane."Historia" oraz temat ,w którym w ciągu 2 tygodni nie pojawił się żaden typ będzie przenoszony do PP.

Myślę , że po 5 - 6 typach to można sie o jakiś bilans pokusić , ale nie po 2 - 3 typach!

Kolejna sprawa - dziwi mnie to trochę i zarazem nieco irytuje , że żaden z typerów w EPP nie podaje daty i godziny rozpoczęcia zdarzenia które zagrał confused
No sorry , nie każdy musi się interesować np. tenisem , dlatego też widząc jakiś typ u innych typerów najpierw muszę sprawdzić ,czy w ogóle można go jeszcze zagrać.Chyba powinniśmy sobie ułatwiać życie , a nie utrudniać.Dlatego też, moim zdaniem każdy powinien obligatoryjnie podawać datę i godzinę zdarzenia.
Prawdę mówiąc ,to wydaje mi się , że powinniśmy posunąć się jeszcze dalej i wprowadzić w Elicie jednolity standard podawania typów , który powinien wyglądać następująco:
- data i godzina rozpoczęcia zdarzenia
- dyscyplina i liga (bądż np. turniej tenisowy)
- zdarzenie
- typ
- stawka
- bukmacher

Mam nadzieję , że uwzględnicie moje uwagi. smile

Pozdrawiam - Nowik smile

Bonus: Unibet
L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Takiego priva poslalem chyba wszytkim z EPP.
Efekt jest taki, ze jeden powiedzial, ze ma to w dupie i nie zrobi( temat juz wyladaowal w PP).
Drugi stwierdzil, ze mozna mu zamknac i usunac temat.
Trzeci nie robi, temat mozna przeniesc do PP.

smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja nic nie dostałem lupus smirk

Co do tego co pisał Nowik to ja się nie zgadzam w każdej zapowiedzi na samym wstępię piszę kiedy jest rozgrywany mecz. Trzeba czytać analizy smile

.::Think Twice::. Ignorator.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja własnie pracuje nad podsumowankiem... smile

addict
addict
Myślałem ,że będzie jakiś odzew na moje propozycje - a tu ani widu ani słychu.Ja w dalszym ciągu uważam , że przy małej ilości typów robienie tygodniowego bilansu nie ma sensu , no ale skoro moje propozycje przeszły bez echa...Nie zamierzam się wychylać - mogę się dostosować do reszty , tyle że nie bardzo wiem ,jak mam teraz zrobić te bilanse. confused
Temat jest w EPP od stycznia - czyli co - od stycznia za każdy tydzień bilans - to byłoby teraz trochę śmieszne , od początku sierpnia ,za ostatni tydzień czy jak? No nie wiem , co z tym fantem zrobić. confused

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1270282&page=1#Post1270282

Myślę, że Marcin zasłużył na awans do Elity. Jego temat jest bardzo staranie prowadzony z konkretnym zyskiem. Z resztą Marcin na forum już nie raz udowdnił, że na rzemiośler zna sie bardzo dobrze smile

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Ignuś ja już Ci pisałem,że wsród takich typerów co są w elicie (Ignorator,Valverde etc.) to ja chyba bym się do Elity nie nadawał smile ale...
Nie wiem rozpatrzcie to po swojemu, nie wiem kto się tym zajmuje ale jesli będziecie uważać,że mam być w Elicie to ja nie mam nic przeciwko.

Pozdrawiam.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Podlicz yield obywatelu i na pewno nadajesz się. Jeśli chodzi o mnie to ja bardziej czuje się redaktorem niż typerem. Tak jak mówiłem mojemu koledze. Pisanie sprawia mi większą frajdę niż bukmacherka i taka jest prawda smile A jeśli chodzi o bukmacherkę to jeden zły weekend i jestem na minusie to gdzie ja tam wielki. Ja tak naprawdę niczym się nie wyróżniam od innych.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1458103&page=1&fpart=5

Zwracam sie z uprzejmą prośbą o przyznanie mi licencji na występy w najwyzszej klasie rozgrywkowej, zwanej na tym forum Elitą. Prośbę swą motywuję podaniem 87 spotkań w okresie około 1.5 miesiąca i uzyskaniem zysku ponad 20 jednostek co dało yield ponad 6,00% (bardziej szczegółwoy bilans zawarty jest w tamacie). Dodatkowym czynnikiem, który powinna wziąść pod uwagę komisja licencyjna jest fakt tworzenia opisów do podawanych spotkań przez autora powyższego tematu. Mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i otrzymanie licencji już w pierwszej instancji. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Powodzenia Maxi w elicie piwo

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Witam

Czy moj temat spelnia wymogi na elite?

Prowadze go juz 3 miesiace - kazdy miesiac na plusie zakonczylem. Podaje typy jakie gram z kursami oraz prowadze co miesiaczna statystyke. Ile typow trafilem ile zagralem - jakie saldo od poczatku gry i jakie saldo po weekendzie - bo gram weekendami i pelne statystyki podaje miesiecznie. Wszystko rozpisane przejrzyscie.

Moj wynik za 3 miesiace to +7 500 zl

Jak temat sie nadaje do elity to prosze o przeniesienie, jesli nie to tez nic sie nie stanie bede dalej typowal w PP.

link do tematu: https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1603385&page=0&fpart=1

Nazwa: Remisy i tylko one - Eska typy.

Pozdrawiam

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Napisze jeszcze yeld:

yeld za lipiec: 73

sierpien: 17

yeld za te 2 miesiace: 50

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
To istnieje jakać elita?Kto do niej należy?

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Elite private picks - jestes wlasnie w tym dziale.

addict
addict
Eska - póki co zgodnie z regulaminem to Twój topic nie przeniosą do elity , bo za mało typów podałeś.Powinno być min. 60 typów , a w Twoim temacie jak dobrze policzyłem jest na razie 34. Ale pewnie już niedługo temacik będzie w elicie... papa

P
veteran
veteran
P Offline

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Słuchajcie wielka szkoda, że temat Valverde został przeniesione do private picks. Razem z Valverdę najdłużej utrzymywaliśmy się w elicie i szkoda, że go teraz tutaj nie ma. Zawsze rzeczowe analizy i jednak plus na koncie. Ja wiem, że wymagane jest 5% procent, ale za wkład w ten dział wydaje mi się, że Valverde należy się miejsce u naszego boku smile . Mam nadzieję, że przywrócicie temat do łask piwo

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Zerknij do bazy.

veteran
veteran
Originally Posted by Ignorator
Słuchajcie wielka szkoda, że temat Valverde został przeniesione do private picks. Razem z Valverdę najdłużej utrzymywaliśmy się w elicie i szkoda, że go teraz tutaj nie ma. Zawsze rzeczowe analizy i jednak plus na koncie. Ja wiem, że wymagane jest 5% procent, ale za wkład w ten dział wydaje mi się, że Valverde należy się miejsce u naszego boku smile . Mam nadzieję, że przywrócicie temat do łask piwo

Jeśli mam być szczery to wole temat valverde od twojego w EPP smile

Twój strasznie tam nie pasuje. Jak człowiek z EPP może podawać dwa picki tygodniowo? shocked

veteran
veteran
aha jeszcze jedno Ignorator smile

Bilet do elity dają statystyki a nie twoje prośby.

Strona 13 z 19 1 2 11 12 13 14 15 18 19

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, forty), 2,120 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,297
Posty5,839,689
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026