Witam wszystkich. Mam takie małe pytanko. Ktoś może kojarzy taką piosenkę (widziałem niedawno na Vivie czy Mtv teledysk), w której to teledysku wszędzie leje się woda:)Animowana. Śpiewa jakiś koleś. Będę wdzięczny za tytuł i wykonawcę. Pozdrawiam
poszukuje tytułów dwoch piosenek z wczorajszego konkursu eurowizji tanca. 1. kawalek do ktorego tanczyla ukrainska para (w 1 rundzie) 2. kawalek do ktorego tanczyla finska para (w 2 rundzie)
jakby ktos byl taki dobry i wiedzial i powiedzial...
Witam. Poszukuje piosenki która leci w radiu złote przeboje. Leciala ona dnia 07.08.2007 miedzu 20.00 a 20.15. Jest to napewno przerobka znanej wam piosenki Crime Story a w refrenie chór meski spiewa "I Wonder..."
mam wersje trance, ale nie na tym kompie i nie pamietam wykonawcy dokladnie podchodzi mi pod Paula, albo remixa Paula, ale zakrecilem sie troche w kazdym badz razie kawalek znany, az mi wstyd, ze nie pamietam wykonawcy...
mam wersje trance, ale nie na tym kompie i nie pamietam wykonawcy dokladnie podchodzi mi pod Paula, albo remixa Paula, ale zakrecilem sie troche w kazdym badz razie kawalek znany, az mi wstyd, ze nie pamietam wykonawcy...
Nie pomagajcie mu! Wczoraj lajza nie chcial mi pomoc, wiec teraz bedziesz wiedzial jak ja sie czulem