mam wersje trance, ale nie na tym kompie i nie pamietam wykonawcy dokladnie podchodzi mi pod Paula, albo remixa Paula, ale zakrecilem sie troche w kazdym badz razie kawalek znany, az mi wstyd, ze nie pamietam wykonawcy...
To jest kawałek PvD zremiksowany przez kogoś. Brzmi wiksiarsko. Nie żebym słuchał, ale słyszałem
mam wersje trance, ale nie na tym kompie i nie pamietam wykonawcy dokladnie podchodzi mi pod Paula, albo remixa Paula, ale zakrecilem sie troche w kazdym badz razie kawalek znany, az mi wstyd, ze nie pamietam wykonawcy...
szukam starej piosenki gdzie jest taka fajna spokojna melodyjka a jakis kobiecy glos nuci tylko tu tu tu tu tu kojarzy mi sie z Alice Deejay ale nie moge znalesc.... napewno to znacie kilka lat temu to byl hit!
Ty wiesz że kiedy patrze na gwiazdy na niebie czasem łatwo tak zapominam mi ciebie. chce tyle powiedziec gdy jestesmy sami ale patrząc w twoje oczy niestety brak mi odwagi... i wiem... z dziewczynami pije w klubach znowu Ty sie wk*rwiasz...
kojarzy ktos z jakiej piesni to? jak tak to niech wrzuci jak moze:)
Ty wiesz że kiedy patrze na gwiazdy na niebie czasem łatwo tak zapominam mi ciebie. chce tyle powiedziec gdy jestesmy sami ale patrząc w twoje oczy niestety brak mi odwagi... i wiem... z dziewczynami pije w klubach znowu Ty sie wk*rwiasz...
kojarzy ktos z jakiej piesni to? jak tak to niech wrzuci jak moze:)
Coś mi zdaje, że mocno namieszałeś w tym tekście
Pachnie mi to Kultem i "6 lat później" z płyty "Your Eyes".
"Słońce już zaszło, jest wieczór na niebie Odprowadzam teraz do domu Ciebie..." itd
piesn popowa , popularna slyszalem w radiu podczas jazdy w refrenie cos tam "sorry... i znow sorry" i tak czesto i tam chyba wymienia czego jej tam tak sorry , fajnie sie podklad zmienia i ogolnie takie dzwiekowe.
piesn popowa , popularna slyszalem w radiu podczas jazdy w refrenie cos tam "sorry... i znow sorry" i tak czesto i tam chyba wymienia czego jej tam tak sorry , fajnie sie podklad zmienia i ogolnie takie dzwiekowe.
?????
nie to nie to...to jakas nowa ...bo teraz dopiero slyszalem a codziennie to samo radio w samochodzie gra ;b
1. Pierwszą śpiewa bodajże jakiś tenor + Bono. To nowy kawałek.
2. Śpiewa jakiś chłopak:) Teledysk wyróżnia się tym, że jest tam dużo animowanej, prawie że rysunkowej wody. Płaczą w nim często kobiety tąże animowaną wodą:)
3. Nowy kawałek Jennifer Lopez
4. Tą słyszałem tylko w radiu. Facet (jak na mój gust to czarny;) w refrenie śpiewa oś takiego: ,,Every time I look aroud I see that people don't care about you and me''
Za wszelką pomocą niech Bozia w dzieciach wynagrodzi:) Pozdrawiam