Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
Pooh-Bah
Pooh-Bah
osrzeżenie mi bo napisałem widział laugh laugh laugh

ot. Takie tam motto ch_j wie skąd

Bonus: Unibet
I see dead people
I see dead people
... lub czasopisma.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
joke laugh

Ana <3
Ana <3
Originally Posted by bitnap
o pewnych sprawach trzeba mowic, bo moderator jest dla userow, a nie userzy dla moderatora piwo ;-)
wymień z nicka, modów którzy nie spełniają tego wymogu.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Ða Bartek
Ja wszedlem ostatnio sobie do Stadionu i zobaczylem Twoje posty i se pomyslalem ze mamy nowego wartosciowego uzytkownika. I gdzies mam ze zarejestrowales sie w 2007 albo czy masz 2 czy pincet postow. Dobrze prawisz - oby tak dalej!

Dokladnie tak samo sobie pomyslalem grin piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Llama
Originally Posted by bitnap
o pewnych sprawach trzeba mowic, bo moderator jest dla userow, a nie userzy dla moderatora piwo ;-)
wymień z nicka, modów którzy nie spełniają tego wymogu.

bardziej mialem na mysli naduzywanie swojej "wladzy" (czytaj EDYCJA, OSTRZEZENIE, BAN) - a to kroluje w QUASI ... jesli za przykladowego "dupka" mozna dostac ostrz. a za slowo "kurva" juz nie - to ja albo jestem niepelnosprytny albo ktos tutaj robi gafe(raz jeszcze powtarzam, robi to CZĘŚĆ modow)

nie jestesmy dziecmi, ci co daja ciala, dobrze o tym wiedza, nic sobie z tego nie robiac - ale widac, ze inni im przyklaskuja, nawet nie raczac chocby delikatnie zwrocic uwage(nie mowie tu o linii user-mod ale mod-mod) bo jaka jest czesto reakcja na zwrocenie moderatorowi uwagi przez zwyklego usera, chyba wiekszosc wie

i tak na marginesie : nie zwrocenie uwagi = poparcie

mowie tu dosc ogolnikowo, napewno konkretow nie podam, bo co to oznacza chyba takze wszyscy wiedza

ktos jednak sobie takich a nie innych modow wybieral, wiec moze sa jednak w czyms dobrzy ;-)

to by bylo na tyle w tym temacie, bo zaraz przyleca hieny i beda warczec, ze nabijam

Pozdrawiam piwo Bartek i Stalion x 2 piwo grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To ja dam taka radę "nowym". Zanim będziecie się rzucać na brak sprawiedliwości wnieście coś do forum i gwarantuje wam, ze inaczej będzie każdy na was patrzył. Tylko w innych działch a nie Quasi na którym większości bym dał od razu bana za głupoty jakie piszecie no ale to nie ode mnie zależy. Na szacunek trzeba sobie zapracować a nie go wymagać. A sam nie uważam tego za niesprawiedliwość, że user, który jest na forum od kilku lat i coś wniósł nie dostaje ostrzeżenia za jakieś naruszenia regulaminu a ktoś nowy dostaje. Ten "zasłużony" też kiedyś był tym nowym i musiał być grzeczny żeby teraz mieć na koncie kilka tysiący postów. Sam nie dostałem nigdy żadnego ostrzeżenia no ale też raczej nikogo ostro nie atakuje (a przynajmniej bez przekleństw) a na zaczepki jak reaguje to z dystansem. No i nie wyładowuje swojej frustracji poprzez pisanie co chwilę "dopingu" dla drużyn na które gram. Jak dla kogoś gra jest zbyt stresująca to niech z psem na spacer się przejdzie a nie wyładowuje na innych albo sprawdzi końcowy wynik. Ile to by było porzytku gdyby każdy zamiast siedzieć i pisać w kółko tą samą śpiewkę na Quasi napisał w tym czasie coś ciekawego w innym dziale. No ale rozumiem, że nie należy zbyt wiele wymagać.

Co do autora tematu to mimo, że ma date rejestracji młodą to już zdążył napisać coś ciekawego a że jest krytykowany to gwarantuje, że gdy po raz n-ty okaże się, że miał rację krytyka zacznie stopniowo maleć.

Ana <3
Ana <3
bez konkretów z pewnością nic się nie zmieni, będzie tak jak było, a ten temat okaże się kolejnym bezwartościowym krzykiem histerii. dokładnie tak to można odebrać.
żeby zapracować na bana, trzeba się postarać, nawet na forum nie dają nic za darmo.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Maxi
To ja dam taka radę "nowym". Zanim będziecie się rzucać na brak sprawiedliwości wnieście coś do forum i gwarantuje wam, ze inaczej będzie każdy na was patrzył. Tylko w innych działch a nie Quasi na którym większości bym dał od razu bana za głupoty jakie piszecie no ale to nie ode mnie zależy. Na szacunek trzeba sobie zapracować a nie go wymagać. A sam nie uważam tego za niesprawiedliwość, że user, który jest na forum od kilku lat i coś wniósł nie dostaje ostrzeżenia za jakieś naruszenia regulaminu a ktoś nowy dostaje. Ten "zasłużony" też kiedyś był tym nowym i musiał być grzeczny żeby teraz mieć na koncie kilka tysiący postów. Sam nie dostałem nigdy żadnego ostrzeżenia no ale też raczej nikogo ostro nie atakuje (a przynajmniej bez przekleństw) a na zaczepki jak reaguje to z dystansem. No i nie wyładowuje swojej frustracji poprzez pisanie co chwilę "dopingu" dla drużyn na które gram. Jak dla kogoś gra jest zbyt stresująca to niech z psem na spacer się przejdzie a nie wyładowuje na innych albo sprawdzi końcowy wynik. Ile to by było porzytku gdyby każdy zamiast siedzieć i pisać w kółko tą samą śpiewkę na Quasi napisał w tym czasie coś ciekawego w innym dziale. No ale rozumiem, że nie należy zbyt wiele wymagać.

Co do autora tematu to mimo, że ma date rejestracji młodą to już zdążył napisać coś ciekawego a że jest krytykowany to gwarantuje, że gdy po raz n-ty okaże się, że miał rację krytyka zacznie stopniowo maleć.

no comets! ":D no ansvers laugh bya laugh laugh laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
MATTAT

Jak to jest dla Ciebie "no coments, no ansvers" to po co odpowiadasz? Nie widzę tutaj logiki. Chcesz być w ten sposób zauważony czy jak bo nie rozumiem? Wyrażam własne zdanie a Ty właściwie swoją odpowiedzią część z tych rzeczy potwierdzasz.

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
może po porostu chce się przekonać czy takimi wpisami można zapracować na ostrzeżenie wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
MATTAT

Jak to jest dla Ciebie "no coments, no ansvers" to po co odpowiadasz? Nie widzę tutaj logiki. Chcesz być w ten sposób zauważony czy jak bo nie rozumiem? Wyrażam własne zdanie a Ty właściwie swoją odpowiedzią część z tych rzeczy potwierdzasz.

Potwirdzam mam głupawke grałem 34h grania w pokera robi swoje. Nie w czulaj się w moje stwierdzenia smile mój rekord to 52h zapraszam Quasi Chat - Poker

pozdro

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by MATTAT
MATTAT

Potwirdzam mam głupawke grałem 34h grania w pokera robi swoje. Nie w czulaj się w moje stwierdzenia smile mój rekord to 52h zapraszam Quasi Chat - Poker

pozdro

No to ostrzegam zeby nie było

http://wiadomosci.onet.pl/1607504,12,item.html

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Na szacunek trzeba sobie zapracować a nie go wymagać. A sam nie uważam tego za niesprawiedliwość, że user, który jest na forum od kilku lat i coś wniósł nie dostaje ostrzeżenia za jakieś naruszenia regulaminu a ktoś nowy dostaje. Ten "zasłużony" też kiedyś był tym nowym i musiał być grzeczny żeby teraz mieć na koncie kilka tysiący postów.

Lepiej nie mozna bylo tego ujac.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by BZYCZEK
Originally Posted by MATTAT
MATTAT

pozdro

No to ostrzegam zeby nie było

http://wiadomosci.onet.pl/1607504,12,item.html

ot. widziałem

co do wcześniejszej wypowqiedzi dla maxi "co Nomets" laugh laugh laugh laugh

G
Tata
Tata
G Offline
Jak widze ten temat to lekkie laugh laugh

Ja tez mam "mało" postow..ale jakos nie widze zeby ktos mnie obrazal..albo lekcewarzyl.

To jest tak z nowymi kolegami , najpierw trzeba ich poznac..a pozniej jest "szacunek".

A po drugie ..co tu maja posty do szacunku ?
Ja jak widze kogos kto ma 10 000 postow z czego 99,8% sa napisane na qc to grin z niego troszke.

Pozdro Gib "swierzak z 2007" piwo

G
enthusiast
enthusiast
G Offline
Originally Posted by Experto
Na szacunek trzeba sobie zapracować a nie go wymagać. A sam nie uważam tego za niesprawiedliwość, że user, który jest na forum od kilku lat i coś wniósł nie dostaje ostrzeżenia za jakieś naruszenia regulaminu a ktoś nowy dostaje. Ten "zasłużony" też kiedyś był tym nowym i musiał być grzeczny żeby teraz mieć na koncie kilka tysiący postów.

tylko ze 95% to posty nabite na quasi, ktore nic nie wnosza do forum

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by geri
Originally Posted by Experto

tylko ze 95% to posty nabite na quasi, ktore nic nie wnosza do forum

popatrz na swoja liczbe postów i dzień rejestracji grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Usunąć licznik.....i po kłopocie

G
Tata
Tata
G Offline
popatrz na swoja liczbe postów i dzień rejestracji

laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh

Strona 2 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, kamel, betowiec, latajaca_holenderka, ANZELMO, Akhu, aker), 2,713 gości, oraz 20 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,905
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025