|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
osrzeżenie mi bo napisałem widział ot. Takie tam motto ch_j wie skąd
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
joke 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
o pewnych sprawach trzeba mowic, bo moderator jest dla userow, a nie userzy dla moderatora  ;-) wymień z nicka, modów którzy nie spełniają tego wymogu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja wszedlem ostatnio sobie do Stadionu i zobaczylem Twoje posty i se pomyslalem ze mamy nowego wartosciowego uzytkownika. I gdzies mam ze zarejestrowales sie w 2007 albo czy masz 2 czy pincet postow. Dobrze prawisz - oby tak dalej! Dokladnie tak samo sobie pomyslalem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o pewnych sprawach trzeba mowic, bo moderator jest dla userow, a nie userzy dla moderatora  ;-) wymień z nicka, modów którzy nie spełniają tego wymogu. bardziej mialem na mysli naduzywanie swojej "wladzy" (czytaj EDYCJA, OSTRZEZENIE, BAN) - a to kroluje w QUASI ... jesli za przykladowego "dupka" mozna dostac ostrz. a za slowo "kurva" juz nie - to ja albo jestem niepelnosprytny albo ktos tutaj robi gafe(raz jeszcze powtarzam, robi to CZĘŚĆ modow) nie jestesmy dziecmi, ci co daja ciala, dobrze o tym wiedza, nic sobie z tego nie robiac - ale widac, ze inni im przyklaskuja, nawet nie raczac chocby delikatnie zwrocic uwage(nie mowie tu o linii user-mod ale mod-mod) bo jaka jest czesto reakcja na zwrocenie moderatorowi uwagi przez zwyklego usera, chyba wiekszosc wie i tak na marginesie : nie zwrocenie uwagi = poparcie mowie tu dosc ogolnikowo, napewno konkretow nie podam, bo co to oznacza chyba takze wszyscy wiedza ktos jednak sobie takich a nie innych modow wybieral, wiec moze sa jednak w czyms dobrzy ;-) to by bylo na tyle w tym temacie, bo zaraz przyleca hieny i beda warczec, ze nabijam Pozdrawiam  Bartek i Stalion x 2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ja dam taka radę "nowym". Zanim będziecie się rzucać na brak sprawiedliwości wnieście coś do forum i gwarantuje wam, ze inaczej będzie każdy na was patrzył. Tylko w innych działch a nie Quasi na którym większości bym dał od razu bana za głupoty jakie piszecie no ale to nie ode mnie zależy. Na szacunek trzeba sobie zapracować a nie go wymagać. A sam nie uważam tego za niesprawiedliwość, że user, który jest na forum od kilku lat i coś wniósł nie dostaje ostrzeżenia za jakieś naruszenia regulaminu a ktoś nowy dostaje. Ten "zasłużony" też kiedyś był tym nowym i musiał być grzeczny żeby teraz mieć na koncie kilka tysiący postów. Sam nie dostałem nigdy żadnego ostrzeżenia no ale też raczej nikogo ostro nie atakuje (a przynajmniej bez przekleństw) a na zaczepki jak reaguje to z dystansem. No i nie wyładowuje swojej frustracji poprzez pisanie co chwilę "dopingu" dla drużyn na które gram. Jak dla kogoś gra jest zbyt stresująca to niech z psem na spacer się przejdzie a nie wyładowuje na innych albo sprawdzi końcowy wynik. Ile to by było porzytku gdyby każdy zamiast siedzieć i pisać w kółko tą samą śpiewkę na Quasi napisał w tym czasie coś ciekawego w innym dziale. No ale rozumiem, że nie należy zbyt wiele wymagać.
Co do autora tematu to mimo, że ma date rejestracji młodą to już zdążył napisać coś ciekawego a że jest krytykowany to gwarantuje, że gdy po raz n-ty okaże się, że miał rację krytyka zacznie stopniowo maleć.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
bez konkretów z pewnością nic się nie zmieni, będzie tak jak było, a ten temat okaże się kolejnym bezwartościowym krzykiem histerii. dokładnie tak to można odebrać. żeby zapracować na bana, trzeba się postarać, nawet na forum nie dają nic za darmo.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MATTAT
Jak to jest dla Ciebie "no coments, no ansvers" to po co odpowiadasz? Nie widzę tutaj logiki. Chcesz być w ten sposób zauważony czy jak bo nie rozumiem? Wyrażam własne zdanie a Ty właściwie swoją odpowiedzią część z tych rzeczy potwierdzasz.
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
może po porostu chce się przekonać czy takimi wpisami można zapracować na ostrzeżenie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
MATTAT
Jak to jest dla Ciebie "no coments, no ansvers" to po co odpowiadasz? Nie widzę tutaj logiki. Chcesz być w ten sposób zauważony czy jak bo nie rozumiem? Wyrażam własne zdanie a Ty właściwie swoją odpowiedzią część z tych rzeczy potwierdzasz. Potwirdzam mam głupawke grałem 34h grania w pokera robi swoje. Nie w czulaj się w moje stwierdzenia  mój rekord to 52h zapraszam Quasi Chat - Poker pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MATTAT
Jak to jest dla Ciebie "no coments, no ansvers" to po co odpowiadasz? Nie widzę tutaj logiki. Chcesz być w ten sposób zauważony czy jak bo nie rozumiem? Wyrażam własne zdanie a Ty właściwie swoją odpowiedzią część z tych rzeczy potwierdzasz. Potwirdzam mam głupawke grałem 34h grania w pokera robi swoje. Nie w czulaj się w moje stwierdzenia  mój rekord to 52h zapraszam Quasi Chat - Poker pozdro No to ostrzegam zeby nie było http://wiadomosci.onet.pl/1607504,12,item.html
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Na szacunek trzeba sobie zapracować a nie go wymagać. A sam nie uważam tego za niesprawiedliwość, że user, który jest na forum od kilku lat i coś wniósł nie dostaje ostrzeżenia za jakieś naruszenia regulaminu a ktoś nowy dostaje. Ten "zasłużony" też kiedyś był tym nowym i musiał być grzeczny żeby teraz mieć na koncie kilka tysiący postów. Lepiej nie mozna bylo tego ujac.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
MATTAT
Jak to jest dla Ciebie "no coments, no ansvers" to po co odpowiadasz? Nie widzę tutaj logiki. Chcesz być w ten sposób zauważony czy jak bo nie rozumiem? Wyrażam własne zdanie a Ty właściwie swoją odpowiedzią część z tych rzeczy potwierdzasz. Potwirdzam mam głupawke grałem 34h grania w pokera robi swoje. Nie w czulaj się w moje stwierdzenia  mój rekord to 52h zapraszam Quasi Chat - Poker pozdro No to ostrzegam zeby nie było http://wiadomosci.onet.pl/1607504,12,item.html ot. widziałem co do wcześniejszej wypowqiedzi dla maxi "co Nomets" 
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Jak widze ten temat to lekkie  Ja tez mam "mało" postow..ale jakos nie widze zeby ktos mnie obrazal..albo lekcewarzyl. To jest tak z nowymi kolegami , najpierw trzeba ich poznac..a pozniej jest "szacunek". A po drugie ..co tu maja posty do szacunku ? Ja jak widze kogos kto ma 10 000 postow z czego 99,8% sa napisane na qc to  z niego troszke. Pozdro Gib "swierzak z 2007" 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Na szacunek trzeba sobie zapracować a nie go wymagać. A sam nie uważam tego za niesprawiedliwość, że user, który jest na forum od kilku lat i coś wniósł nie dostaje ostrzeżenia za jakieś naruszenia regulaminu a ktoś nowy dostaje. Ten "zasłużony" też kiedyś był tym nowym i musiał być grzeczny żeby teraz mieć na koncie kilka tysiący postów. Lepiej nie mozna bylo tego ujac. tylko ze 95% to posty nabite na quasi, ktore nic nie wnosza do forum
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na szacunek trzeba sobie zapracować a nie go wymagać. A sam nie uważam tego za niesprawiedliwość, że user, który jest na forum od kilku lat i coś wniósł nie dostaje ostrzeżenia za jakieś naruszenia regulaminu a ktoś nowy dostaje. Ten "zasłużony" też kiedyś był tym nowym i musiał być grzeczny żeby teraz mieć na koncie kilka tysiący postów. Lepiej nie mozna bylo tego ujac. tylko ze 95% to posty nabite na quasi, ktore nic nie wnosza do forum popatrz na swoja liczbe postów i dzień rejestracji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Usunąć licznik.....i po kłopocie
|
|