|
|
old hand
|
|
old hand
Pieniądze powinny być od razu więc dziwne... Poczekaj jescze trochę a potem spróbuj zadzwonić na mLinie albo napisać e-maila do MB bo cholera wie czyja to wina
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
witam to jeszcze raz ja juz jestem gotowy do wplaty bankowej na MB ale teraz mam pytanka na stronie MB napisali ze musze podac w przelewie takie ich dane....
Account holder: Moneybookers Ltd. Bank: BRE Bank SA City/Town: Warsaw Account number: 20 1140 1010 0000 3270 5600 **** Sort / Bank Code: 11401010 Account currency: PLN Reference: ******** Your user ID - MUST BE PROVIDED!
a u mnie w WBK jest...
Z rachunku: XXX Skrócona nazwa : ...co tu wpisac Moneybookers ??? Na rachunek: no to wpisuje ten 26 rachunek MB ... Dane odbiorcy Nazwa: Moneybookers Ltd. Ulica: a jak nie mam ulicy i kodu pocztowego to pojdzie taki przelew ??? Miejscowość: Warsaw Kod pocztowy: Dane odbiorcy:
, Kwota ( zł,gr : xxx no i tytulem ten moj numer co dalo na czerwono MB
wiec pytanie co z ta ulica i kodem no i Sort / Bank Code: 11401010 gdzie to wpisac ...
damianmularczyk jak masz chwile to prosze o odpowiedz albo kogos kto sie orientuje dzieki
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A więc tak sort code/bank code nie jest Ci potrzebny bo nie robisz przelewu zagranicę. Ja również nie wpisałem ani adresu ani kodu pocztowego i wszystko było ok. W tytule musisz podać swoje ID z MB czyli te cyferki w prawym górnym rogu a w nazwie odbiorcy Moneybookers Ltd.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie wiedziałem że przez MB można zamawiać kwiaty .. jak miło  [ Linked Image] Odżałujcie raz trochę z wypłaty od buka na małą przyjemność dla dziewczyny : [ Linked Image]
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
za 130 zl to ja tak odpowiednio: 70 zl - nocleg w hotelu * lub **  30 zl - bukiet róz na targu  6.5 zł szampan z biedronki  10 zł - paczkka prezerwatyw 14.50 - dwa kebaby na romantyczna kolacje w pokoju hotelowym 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za 130 zl to ja tak odpowiednio: 70 zl - nocleg w hotelu * lub **  30 zl - bukiet róz na targu  6.5 zł szampan z biedronki  10 zł - paczkka prezerwatyw 14.50 - dwa kebaby na romantyczna kolacje w pokoju hotelowym  +5 pln na nifuroxazyd na srake dnia następnego po kebabie i szampanie z biedronki
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
za 130 zl to ja tak odpowiednio: 70 zl - nocleg w hotelu * lub **  30 zl - bukiet róz na targu  6.5 zł szampan z biedronki  10 zł - paczkka prezerwatyw 14.50 - dwa kebaby na romantyczna kolacje w pokoju hotelowym  +5 pln na nifuroxazyd na srake dnia następnego po kebabie i szampanie z biedronki Jakby kazdy mial patrzyc co bedzie na drugi dzien, to by nikt nie chlal alkoholu w wielkich ilosciach, bo na drugi dzien kac i nie raz bole glowy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile czasu idzie kasa z MB na Inteligo?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ile czasu idzie kasa z MB na Inteligo? u mnie w tym tygodniu: zlecone w poniedziałek rano, kasa we wtorek na koncie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki za odpowiedź.
Ja zleciłem wypłatę we wtorek, a kasy nie ma do teraz. Na MB mam status "przetworzony". Martwić się już, czy jeszcze zaczekać?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zależy o której we wtorek.
Ja bym poczekał do jutra do 16 (wtedy są wykonywane przelewy 2 raz), jeżeli by nie było kasy to bym pisał o wyjaśnienie.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki za odpowiedź.
Ja zleciłem wypłatę we wtorek, a kasy nie ma do teraz. Na MB mam status "przetworzony". Martwić się już, czy jeszcze zaczekać? jutro powinna byc kasa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poczekam do jutra do wieczora. Zlecałem we wtorek po 22.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poczekam do jutra do wieczora. Zlecałem we wtorek po 22. to jak o 22 to nawet do poniedzialku mozesz poczekac...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam rozumieć, że gdybym zlecił w środę o 15, to bym miał kasę już dziś? Zawsze mi dochodziła na następny dzień, dlatego się zaniepokoiłem. BTW Wymieni się ktoś 145zł MB <-> Inteligo?* Ja mam MB. Pilne, bo potrzebna mi kasa mocno... Zapomniałem ją wypłacić z tą o której mowa, a nie chcę drugi raz 6zł płacić *dotyczy tylko zaufanych userów (wiem mniej więcej którzy to, więc oszuści i nowi mogą nawet się nie fatygować).
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam! Jak widac jestem na mecz.pl nowym, a nawet bardzo nowym uzytkownikiem i to raczej nie nowosc, ze tacy nie czaja niektorych dla innych pewnie banalnych rzeczy, wiec prosze o wyrozumialosc... Otoz chodzi mi o wplate na konto Moneybookers z mojego rachunku osobistego (nie przelewem internetowym, tylko normalnie w banku) to czy taka wplata do nich dojdzie i nie bedzie zadnych problemow?! Bo na stronce u nich naczytalem sie duzo o jakis surowo zakazanych wplatach, o osobach trzecich itp? Czy chodzi w tym poprostu o to, ze musze wlasnie przelac pieniadze bezposrednio z mojego konta na konto MB, anie np. za pomoca druczku przelewu bankowego?! Druga sprawa, to czy moge miec z jednego IP dwa rozne konta na MB na inne dane? A jesli nie to czy wystarcz np. odlaczyc neostrade i zmienic w ten sposob IP? Z gory wielkie dzieki za kazda odp, bo chcialbym tam przelac dosyc duza jak dla mnie kwote pieniedzy, a nie chcialbym zeby mi potem jakies "przestepstwo" w tym znalezli  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. Możesz nawet wpłacić na poczcie, byle było w twoim imieniu.
2. Wyciąg z FAQ: Czy mogę mieć więcej niż jedno konto w Moneybookers? Przepraszamy, ale nie pozwalamy klientom na posiadanie więcej niż jednego konta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zbysiu , a od kiedy mozna placic na poczcie ? borek_86 : mozesz korzystac z jednogo IP na 2 rozne osoby .
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja tez wlasnie pierwsze slysze ze da sie na poczcie wplacac..... ale moze o wszystkim nie wiem moze to ktos potwierdzic lub obalic ???
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|