Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 2 1 2
#1627470 28/09/2007 20:10
A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Witam, jeszcze nigdy takiego tematu nie zakladalem, ale mam do was pytanie. Mozecie polecic jakis tani nocleg w warszawie? w niedziele jedziemy z ekipa torunska do Warszawy na freestylowa bitwe o indeks a pociag powrotny mamy dopiero o 6tej wink najlepiej cos taniego, wmiare mozliwosci. A jezeli ciezko znalezc to moze podpowiecie, gdzie mozna wmiare bezpiecznie przekimac? laugh dworzec pkp centralny chyba nie zabardzo co? tongue

pozdrawiam!

Bonus: Unibet
D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Ostatnio jak bylem w Wawie to nocowalem w hoteliku na Agrykolii.
za 2 osoby zaplacilem 130 zl. To jest cos w stylu motelu.

hbr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja jutro jade na zjazd do Bialego i nie mam gdzie spać smile

K
addict
addict
K Offline
Originally Posted by Adammm
Witam, jeszcze nigdy takiego tematu nie zakladalem, ale mam do was pytanie. Mozecie polecic jakis tani nocleg w warszawie? w niedziele jedziemy z ekipa torunska do Warszawy na freestylowa bitwe o indeks a pociag powrotny mamy dopiero o 6tej wink najlepiej cos taniego, wmiare mozliwosci. A jezeli ciezko znalezc to moze podpowiecie, gdzie mozna wmiare bezpiecznie przekimac? laugh dworzec pkp centralny chyba nie zabardzo co? tongue

pozdrawiam!

polecam schronisko mlodziezowe tak to sie zwie. nocleg 30 zl musisz popytasc o dokladna ulice bo juz nie pamietam ale wiem ze znajduje sie to naprzeciw tej palmy co w wawie wystwili takze same centrum krzyzuje sie to zulica co palac prezydenckki jest nie znam ulic. ekstra warunki i tyle smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Aleje Jerozolimski / Nowy Świat

Rondo de Gaul'a (w Wawie znane jako Rondo de Palma)

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
ul. Smolna - daleko to od centrum? tongue bo nie ogarniam tych ulic a nocleg 22 zl! :Grin:

G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
ul. Smolna - daleko to od centrum? tongue bo nie ogarniam tych ulic a nocleg 22 zl! :Grin:

To jest centrum grin Ulica wychodzaca ze skrzyzowania Ronda de Gaulle'a i ul. Nowy Świat

a tu masz zobacz sam smile
klik [img250.imageshack.us]

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
to ciekawe jakie tam sa warunki za taka cene :Grin:

Z
addict
addict
Z Offline
Kolska 2/4

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by zmianowy
Kolska 2/4

Ale to już troszeczkę drożej.. ale śniadanie wliczone, więc możesz to rozważyć Adammm.

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by gomes

To jest centrum grin Ulica wychodzaca ze skrzyzowania Ronda de Gaulle'a i ul. Nowy Świat

Jeśli tam będziesz to koniecznie skocz do Cafe Fajka na arabską fajkę wodną.

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by Conrad
Originally Posted by gomes

Jeśli tam będziesz to koniecznie skocz do Cafe Fajka na arabską fajkę wodną.

heh, zeby bylo smiesznie to o 17.00 kuzyn odbiera mnie na dworcu i idziemy wlasnie w to miejsce na fajke wodna wink a co, dobra? grin

w ogole jak ktos chce wbic to zapraszam na bitwe freestylowa w klubie 'indeks'. Prowadzi Duze Pe, wstep jest za darmo. W niedziele o 20tej smile moja ksywka na bitwie to 'konik' jak cos wink

a co do noclegu ze sniadaniem - odpada bo wczesnie rano robie wyjazd, trzeba zdazyc do pracy tongue

C
C Offline
Heh, to kuzyn Cię zabiera do najlepszego miejsca w Warszawie. smile

Indeks był moim ulubionym miejscem jakieś 12 lat temu, nazywał się wtedy Giovanni. Postaram się przyjść, jak coś to będę szukał "Konika. smile

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
no to zapraszam smile mam nadzieje, ze nie tylko Ty wpadniesz, chetnie poznam 'Warszawska' czesc uzytkownikow mecz.pl wink

Zuzia Róża
Zuzia Róża
gdzie i kiedy trzeba byc?

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
NIedziela
Klub indeks
od 20tej bazyl smile

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
panowie, przykro mi ale nie mam z kim jechac. Niestety 2 ziomkow nie moze i powiedzieli mi o tym wczoraj ;/ a sie nakrecalem na ta bitwe- sam nie jade, raczej normalne.

do warszawy na bitwy bede jezdzil wiec jeszcze sie ustawimy. Sorry za zamieszniae,

POZDRO!

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
a i jeszcze jedno, bitwa zapowiada sie ciekawie, bedzie Muflon i czolowka warszawy z pod palacu wiec warto tam wbic. Szkoda ze nie wypalilo..

sorry za post pod postem !

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Skąd ja to znam laugh tongue

H
$
$
H Offline
Originally Posted by karina

pozdrawiam!

te schronisko to czasem nie jest tak ze kilka osob w jednym pomieszczeniu ?

znalazlem hotel Portos jedno gwiazdkowy na stronie pisalo 60 dzwonie a to sie okazalo euro laugh ceny niezle maja tongue

polecam schronisko mlodziezowe tak to sie zwie. nocleg 30 zl musisz popytasc o dokladna ulice bo juz nie pamietam ale wiem ze znajduje sie to naprzeciw tej palmy co w wawie wystwili takze same centrum krzyzuje sie to zulica co palac prezydenckki jest nie znam ulic. ekstra warunki i tyle smile

Strona 1 z 2 1 2

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, 11kera11, wHiTe_StAr, alfa), 2,769 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,318
Posty5,842,672
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026