|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam, jeszcze nigdy takiego tematu nie zakladalem, ale mam do was pytanie. Mozecie polecic jakis tani nocleg w warszawie? w niedziele jedziemy z ekipa torunska do Warszawy na freestylowa bitwe o indeks a pociag powrotny mamy dopiero o 6tej  najlepiej cos taniego, wmiare mozliwosci. A jezeli ciezko znalezc to moze podpowiecie, gdzie mozna wmiare bezpiecznie przekimac?  dworzec pkp centralny chyba nie zabardzo co?  pozdrawiam!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio jak bylem w Wawie to nocowalem w hoteliku na Agrykolii. za 2 osoby zaplacilem 130 zl. To jest cos w stylu motelu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja jutro jade na zjazd do Bialego i nie mam gdzie spać 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam, jeszcze nigdy takiego tematu nie zakladalem, ale mam do was pytanie. Mozecie polecic jakis tani nocleg w warszawie? w niedziele jedziemy z ekipa torunska do Warszawy na freestylowa bitwe o indeks a pociag powrotny mamy dopiero o 6tej  najlepiej cos taniego, wmiare mozliwosci. A jezeli ciezko znalezc to moze podpowiecie, gdzie mozna wmiare bezpiecznie przekimac?  dworzec pkp centralny chyba nie zabardzo co?  pozdrawiam! polecam schronisko mlodziezowe tak to sie zwie. nocleg 30 zl musisz popytasc o dokladna ulice bo juz nie pamietam ale wiem ze znajduje sie to naprzeciw tej palmy co w wawie wystwili takze same centrum krzyzuje sie to zulica co palac prezydenckki jest nie znam ulic. ekstra warunki i tyle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aleje Jerozolimski / Nowy Świat
Rondo de Gaul'a (w Wawie znane jako Rondo de Palma)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ul. Smolna - daleko to od centrum?  bo nie ogarniam tych ulic a nocleg 22 zl! :Grin:
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ul. Smolna - daleko to od centrum?  bo nie ogarniam tych ulic a nocleg 22 zl! :Grin: To jest centrum  Ulica wychodzaca ze skrzyzowania Ronda de Gaulle'a i ul. Nowy Świat a tu masz zobacz sam klik [ img250.imageshack.us]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to ciekawe jakie tam sa warunki za taka cene :Grin:
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale to już troszeczkę drożej.. ale śniadanie wliczone, więc możesz to rozważyć Adammm.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
ul. Smolna - daleko to od centrum?  bo nie ogarniam tych ulic a nocleg 22 zl! :Grin: To jest centrum  Ulica wychodzaca ze skrzyzowania Ronda de Gaulle'a i ul. Nowy Świat a tu masz zobacz sam klik [ img250.imageshack.us] Jeśli tam będziesz to koniecznie skocz do Cafe Fajka na arabską fajkę wodną.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ul. Smolna - daleko to od centrum?  bo nie ogarniam tych ulic a nocleg 22 zl! :Grin: To jest centrum  Ulica wychodzaca ze skrzyzowania Ronda de Gaulle'a i ul. Nowy Świat a tu masz zobacz sam klik [ img250.imageshack.us] Jeśli tam będziesz to koniecznie skocz do Cafe Fajka na arabską fajkę wodną. heh, zeby bylo smiesznie to o 17.00 kuzyn odbiera mnie na dworcu i idziemy wlasnie w to miejsce na fajke wodna  a co, dobra? w ogole jak ktos chce wbic to zapraszam na bitwe freestylowa w klubie 'indeks'. Prowadzi Duze Pe, wstep jest za darmo. W niedziele o 20tej  moja ksywka na bitwie to 'konik' jak cos a co do noclegu ze sniadaniem - odpada bo wczesnie rano robie wyjazd, trzeba zdazyc do pracy 
|
|
|
|
|
|
|
Heh, to kuzyn Cię zabiera do najlepszego miejsca w Warszawie.  Indeks był moim ulubionym miejscem jakieś 12 lat temu, nazywał się wtedy Giovanni. Postaram się przyjść, jak coś to będę szukał "Konika. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no to zapraszam  mam nadzieje, ze nie tylko Ty wpadniesz, chetnie poznam 'Warszawska' czesc uzytkownikow mecz.pl 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
gdzie i kiedy trzeba byc?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
NIedziela Klub indeks od 20tej bazyl 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
panowie, przykro mi ale nie mam z kim jechac. Niestety 2 ziomkow nie moze i powiedzieli mi o tym wczoraj ;/ a sie nakrecalem na ta bitwe- sam nie jade, raczej normalne.
do warszawy na bitwy bede jezdzil wiec jeszcze sie ustawimy. Sorry za zamieszniae,
POZDRO!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a i jeszcze jedno, bitwa zapowiada sie ciekawie, bedzie Muflon i czolowka warszawy z pod palacu wiec warto tam wbic. Szkoda ze nie wypalilo..
sorry za post pod postem !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skąd ja to znam 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
Witam, jeszcze nigdy takiego tematu nie zakladalem, ale mam do was pytanie. Mozecie polecic jakis tani nocleg w warszawie? w niedziele jedziemy z ekipa torunska do Warszawy na freestylowa bitwe o indeks a pociag powrotny mamy dopiero o 6tej  najlepiej cos taniego, wmiare mozliwosci. A jezeli ciezko znalezc to moze podpowiecie, gdzie mozna wmiare bezpiecznie przekimac?  dworzec pkp centralny chyba nie zabardzo co?  pozdrawiam! te schronisko to czasem nie jest tak ze kilka osob w jednym pomieszczeniu ? znalazlem hotel Portos jedno gwiazdkowy na stronie pisalo 60 dzwonie a to sie okazalo euro  ceny niezle maja polecam schronisko mlodziezowe tak to sie zwie. nocleg 30 zl musisz popytasc o dokladna ulice bo juz nie pamietam ale wiem ze znajduje sie to naprzeciw tej palmy co w wawie wystwili takze same centrum krzyzuje sie to zulica co palac prezydenckki jest nie znam ulic. ekstra warunki i tyle 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|