Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 4 1 2 3 4
A
journeyman
journeyman
A Offline
skoro codziennie są niespodzianki Niemki ogrywają Czeszki,póżniej Turczynki ogrywają Niemki, Serbki ogrywają Rosjanki to dziś powinne wygrać WŁOSZKI,aby sprawiedliwości stała się zadość.

Bonus: Unibet
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Dobrym rozwiazaniem na dzis wydaje sie dodatni HCP na Wloszki w profku jest +7,5 nie wydaje mi sie aby gospodynie turnieju przegraly dzis wysoko moim zdaniem bedzie to wyrownane spotkanie. Mecz na szczycie grupy miedzy Francja a Hiszpania te drugie powinny rozstrzygnac na swoja korzysc jak do tej pory graja bardzo rowno i zespolowo a to w zenskim baskecie bardzo duzy plusik jak dl amnei minimalna jednak wygrana hiszpanek . Trzeci mecz to wiadomo win Rosjanek tylko pytanie czy pokryja HCP .

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Trudno pisac jakies glupawe analizy jak i tak moze wyskoczyc smieszny wynik w jakims spotkaniu. Na dzis Zara over 9,5 w profku, moim zdaniem warto, Serbki to zadna super obrona, Zara lubi czasem sobie rzucic, czesto rzuca 3-ki, jest mozgiem ekipy, wiec te 10 oczek powinna uciulac, Ruskie dzis wygrywaja, bo musza, ale iloma i czy w I czy w ostatniej kwarcie zapewnia sobie zw. nie jestem w stanie tego powiedziec.

W tzw. meczu dnia wygrywaja Hiszpanki, ktore sa dobrze przygotowane, maja porzadnie obsadzona pierwsza piatke, z ktorej kazda moze poprowadzic ekipe do triumfu, a Zaby, Zaby mnie nie przekonuja, gram tu Hiszpanki -2, no i over 128 ze wzgledu na ekipę z plw. iberyjskiego, ktora preferuja raczej szybki basket. A Francuski te ponad 60 pkt. dorzuca, przynajmniej powinny.

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
FrancuZki, nie FrancuSki. frown

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
No po udanej inaugarcji dnia kujemy dalej w BAH znalazlem na Ruskie Hcp nawet 10,5 wiec biore mysle ze dziewczyny po sobotniej wpadce od poczatku wezma sie do pracy i wygraja dzis bardzo przekonywujaco smile no i na koniec dnia tak jak pisalem juz wczesneij stawiam na bardziej wyrownany i zespolowo grajcy zespol Hiszpanek.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
No to jedziemy dalej smile

Jutro kolejny dzien mistrzostw. Pierwsze spotkanie dnia to mecz o cwierfinal miedzy Litwinkami a Turczynkami. Mocniejsza i bardziej wyrownana druzyna wydaja mi sie Litwinki. Turczynki bardzo slabo bronia a ich wczorajsza wygrana z Niemkami nazwalbym kobiecym wypadkiem przy pracy. Jak dla mnie zdecydowana wygrana Litwinek. Kurs 1,55 biorer juz dzis bo pewnie do jutra ulegnie od zmianie..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mam pytanie odnosnie ostatnich meczy 2 rundy?czy o kolejnosci decyduja mecze bezposrednie czy ilosc koszy? sklaniam sie ku wloszkom-- wygrywajac przedluzyly nadzieje na awans do nastepnej rundy,ogladalem 3 mecze makaronkow i jestem mile zaskoczony ich gra,a szczegolnie madrosc gry z serbia,kurs tez warty ryzyka ,ponadto francuzki powinny winn z serbkami zeby utrzymac spokojnie 3 miejsce i zagrac potem z łotwa ktora im wybitnie lezy zamiast np.z czeszkami

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Wloszki z Bialorusia dzis mecz o awans bo nie wierze zeby Francja nei pokonala dzis Serbek. A co do meczu Wloszek to jak najbardiej wlasny parkiet bedzie dzis atutem druzyny w miare wyrownane jednak chyba jednak Wloszki silniejsze do tego wlasny parkiet a nie przypominam sobie zeby wosatnich latach gospodaarz nie gral w cwierfinale (np. ostanie mistrzostwa turcja)

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
PS O awansie decyduje bilans miedzy zainteresowanymi

Pooh-Bah
Pooh-Bah
co daje zwycięstwo w meczu Rosja - Hiszpania? czy faktycznie obu drużynom bedzie zależeć na wygranej w tym spotkaniu?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by dwazwierzatka
co daje zwycięstwo w meczu Rosja - Hiszpania? czy faktycznie obu drużynom bedzie zależeć na wygranej w tym spotkaniu?
zwyciezca bedzie gral z ostatnia druzyna gr.E tj.turcja a przegrany z belgia --ciezko wyczuc komu na czym zalezy ,belgia jest mocniejsza ale czy hiszpanki sa slabsze od ruskich?mam zasade jak sa takie mecze a jest jeszcze ruski zespol to uciekam bo wszystko mozliwe

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
rosja wygra z hiszp. gra w cwiercfinale z litwa gdy przegra gra z belgia

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Rosjankom to wisi z kim one zagraj i tak final raczej bedzie z tej grupy wiec bez roznicy i lepeij trzyamc sie od tego meczu z daleka:)

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by sergiush
zwyciezca bedzie gral z ostatnia druzyna gr.E tj.turcja a przegrany z belgia --ciezko wyczuc komu na czym zalezy ,belgia jest mocniejsza ale czy hiszpanki sa slabsze od ruskich?mam zasade jak sa takie mecze a jest jeszcze ruski zespol to uciekam bo wszystko mozliwe

pytam bo właśnie przymierzam się do zagrania Hiszpanek w tym meczu. Jakoś mam do nich przekonanie i widze, że są jak do tej pory najrówniej grającą ekipą. Wiem, Rosja to Rosja i może być ciężko ale jestem w stanie zagrać na Hiszpanki.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
ja dzis na Bialorus, i dodatni hcp tez na Bialorus, Wloszki sa slabe, wygraly z Serbia, ale z naszymi sasiadkami juz moze nie byc tak wesolo!

A
journeyman
journeyman
A Offline
Dziś warto zaryzykować na Białorusinki kurs 4.20 skoro Niemki ograły Czeszki ,wygrana Francuzek z handi też bardzo prawdopodobna,chociaż wczoraj na pięć typów nie trafiłem ,żadnego to też wielki sukces.

A
journeyman
journeyman
A Offline
I 4.20 WESZłO

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
rzeczywistoćś koszykarska dzisiaj stanęła na głowie - Francuzki i Czeszki poza strefą medalową- po prostu to jest niemożliwe. Skutecznosć obu zespołów dzisiaj żenująca...

Last edited by sebkos; 05/10/2007 05:35.
A
journeyman
journeyman
A Offline
To może jutro zagramy w niemożliwe przeciwko Rosji i Hiszpanii kurs wspólny 28 to da się odbić straty.

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Originally Posted by astrolog1
To może jutro zagramy w niemożliwe przeciwko Rosji i Hiszpanii kurs wspólny 28 to da się odbić straty.

Rosja i Hiszpania to sa jedyne w miare rowne ekipy na tych ME, niespodzianki nie wchodza w gre.

Strona 3 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  Akhu, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (Akhu, burbon, $-man, rafal08, Sensei, aker, forty, 11kera11, latajaca_holenderka, betowiec, alfa, rymoholik, Lukasz111), 2,624 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,062
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025