|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe tak jak mowisz ;D 
|
|
|
|
|
Q
|
|
Q
[ Linked Image] oj była nerwówka
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
kewin jak z zalozenia jest to forum buykmacherskie w ktorym podaje sie typy dzieli swoimi spostrzezeniami ., powiedz mi gdzie mozna znalesc twoje typy. Wklejasz jak dziecko kupon wygrany a z nikim sie nie podzielisz typami. Temat ten jest w to i owo wiec nie jest to glowny temat forum bukmacherskiego prawda?? ale wiadomo ze jak komus dobrze idzie to wkleja kupony po meczu a typow przed brak bo po co komus podawac.
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
kewin jak z zalozenia jest to forum buykmacherskie w ktorym podaje sie typy dzieli swoimi spostrzezeniami ., powiedz mi gdzie mozna znalesc twoje typy. Wklejasz jak dziecko kupon wygrany a z nikim sie nie podzielisz typami. Temat ten jest w to i owo wiec nie jest to glowny temat forum bukmacherskiego prawda?? ale wiadomo ze jak komus dobrze idzie to wkleja kupony po meczu a typow przed brak bo po co komus podawac. Zachowac makumbe Dzisiaj sie wygrywa , a jutro przegrywa.. a Ty widze jak niemowle..szukasz winy ze kolega wygral, albo ze Ty przegrywasz.  . Jak ma ochote to wkleji sobie kupon i poda typy..a jak nie ma ochoty podac typow..to Jego broszka  A nie widzisz , ten kuponik to troszke loteria...bo same u/o zagrane pozdro kewin i gratki  pozdro Gib01 
|
|
|
|
|
Q
|
|
Q
kewin jak z zalozenia jest to forum buykmacherskie w ktorym podaje sie typy dzieli swoimi spostrzezeniami ., powiedz mi gdzie mozna znalesc twoje typy. Wklejasz jak dziecko kupon wygrany a z nikim sie nie podzielisz typami. Temat ten jest w to i owo wiec nie jest to glowny temat forum bukmacherskiego prawda?? ale wiadomo ze jak komus dobrze idzie to wkleja kupony po meczu a typow przed brak bo po co komus podawac. otoż dlatego ze moje kupony bardzo czesto powstaja kilka minut przed planowanymi meczami ... a co komu z typów ktore sa dostepne do grania przez 5 minut ? dlatego juz nie prowadze tematu w PP  PS: U/O loteria ...jest w tym troche racji ... ale nic na to nie poradze ze uwielbiam to grac (co najlepsze ... czasem wejdzie ładny kupon) .. tak to grywam dublami i nie narzekam 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Taaa. Kev. Graty. A ilu jest takich którzy wygrywają (Siwy) a nie wklejają
|
|
|
|
|
Q
|
|
Q
takich jak (Siwy) jest bardzo duzo PS: chcialem zaznaczyc ze nie wygrywam ZAWSZE !!!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ale ja wygrywam zawsze i jakos nie wklejam. jutro najdalej pojutrze wkleje tu kupon ktorego nikt jeszcze nie wklejal. oczekujcie zniecierpliwieni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
takich jak (Siwy) jest bardzo duzo PS: chcialem zaznaczyc ze nie wygrywam ZAWSZE !!! phi sssijta 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
O kur.. gratulacje garate  Oby więcej takich wygranych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja pier%%le. Po co robicie burdel w tym watku? najwiecej sie wymadrzaja osoby, ktore nigdy jeszcze nic nie wkleily. Jak sie nie podoba to nie otwierajcie!!! Gdy ktos wklei jakis niezly kupon to nagle zawisc w wielu uzytkownikach sie pojawia. Zaraz sie doszukuja zabawy z paintem albo sa zli, ze ktos na forum typow nie podaje. No dajcie spokoj. A co Was obchodzi, ze jeden gra za 5k a inny za 2zl? Zeby nie bylo to ja cos wklejam. Poprzednia kolejka LM mnie nie interesowala. Tu sobie leciutko zagralem (teraz gram rekreacyjnie  ) www.fotosik.pl [ fotosik.pl]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedy ja dojde do takich stawek  lata swietlne
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dzieki dzieki- wasze pochwaly sa dla mnie motywacja do dalszej pracy
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
dzieki dzieki- wasze pochwaly sa dla mnie motywacja do dalszej pracy w koncu kupon ktory zrobil na mnie wrazenie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O ile dobrze pamietam, to kiedys byl juz lepszy. Singiel po 1.12 za 2 plny na jakis debel na zwrot stawki. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki dzieki- wasze pochwaly sa dla mnie motywacja do dalszej pracy Strasznie dużo kłaków masz na kocu.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dzieki dzieki- wasze pochwaly sa dla mnie motywacja do dalszej pracy Strasznie dużo kłaków masz na kocu. to nie moj koc tylko poslanie mojego psa 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pojdziemy siedziec za babcie haha oj ty glupi kaczynski oj glupi kompletnie nie wiem gdzie ty skonczyles to prawo tfu wiem gdzie ale nie wiem jak 
|
|
|
Link skopiowany do schowka