|
|
old hand
|
|
old hand
jak aktywowaliscie ta karte ? jak wchodze na firs-pay to nie wiem jak potwierdzic zasady i regulamin a to chyba to jest wymagane?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Neteller ponoć jakieś karty płatnicze teraz daje, czy ktoś już dostał?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Conrad kto jak kto, ale powinienes dawac przyklad jako administrator forum  Ostatnie kilka stron na temat kart, nic tylko czytac.. Pozdr.
|
|
|
|
|
|
|
Tak, pytanie tylko ile czekaliście na kartę od złożenia wniosku? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja zlozylem 1-go sierpnia, karte dostalem jakis tydzien temu.. Inni chyba troche krocej czekali. Tak czy inaczej kolo miesiaca trzeba liczyc. Moze z czasem bedzie im to coraz szybciej szlo, jak juz pierwszy owczy ped na karty minie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam! Dostałem pierwszy depozyt na konto w Netellerze i oczywiście zablokowali konto w celu weryfikacji danych, a więc to normalne. Chodzi mi o to czy jak zadzwonie to będe mógł z nimi rozmawiać po polsku, bo z anglika jestem słabiutki...  Dzięki za pomoc 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam! Dostałem pierwszy depozyt na konto w Netellerze i oczywiście zablokowali konto w celu weryfikacji danych, a więc to normalne. Chodzi mi o to czy jak zadzwonie to będe mógł z nimi rozmawiać po polsku, bo z anglika jestem słabiutki...  Dzięki za pomoc  Już po sprawie  Szybko, miłą rozmowa  Pozdrawiam panię Linde oraz polską tłumaczke  Bardzo miłe panie, pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
Ile czekałeś na telefonie, bo liveczat to podobno 30 minut czekania. Tragedia Panowie...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Przyszła karta, wizualnie ładniejsza(chociaż żadnego znaczenie to nie ma) , no i MasterCard 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam! Dostałem pierwszy depozyt na konto w Netellerze i oczywiście zablokowali konto w celu weryfikacji danych, a więc to normalne. Chodzi mi o to czy jak zadzwonie to będe mógł z nimi rozmawiać po polsku, bo z anglika jestem słabiutki...  Dzięki za pomoc  Już po sprawie  Szybko, miłą rozmowa  Pozdrawiam panię Linde oraz polską tłumaczke  Bardzo miłe panie, pozdrawiam  na komurke dzonili ???? bo też mi blokneli konto.Chce sprawdzić netka a tam dupa jasiu  wczoraj na czacie byłem dzis tez miał ktos dzonic w ciagu 1h i dupa jasiu nikt nie zadzwonił:P pozdroo
|
|
|
|
|
|
|
Kto wysyła PIN, Neteller czy firma wydająca kartę, i do kogo się w razie czego zgłosić jeśli nic nie dojdzie?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
czy tez macie wazna karte tylko na rok!?dostalem wczoraj karte, teraz czekam na PIN,ale martwi mnie waznosc karty na rok;/
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Conrad, ja wszystko zalatwialem z Netellerem. kriku81, tak ..waznosc karty na rok, ale nie widze w tym problemu. Powinni sami przesylac nowa w razie uplywu waznosci.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wtedy chyba będziemy musieli zapłacić za wydanie nowej , teraz bez opłat ...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Które dane z Nettelera należy wysłąć do bukmachera aby mógł mi wypłacić pieniądzę? identyfikator(ten 12-cyfrowy) oraz identyfikator zabezpieczeń(6-cyfrowy)?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zazwyczaj te dane, o ktore prosi. Powinien wystarczyc ten 12-cyfrowy kod. Ale niektorzy wołają jeszcze tego 6-cyfrowego kodu. Ja bym słał na razie ten pierwszy tylko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto wysyła PIN, Neteller czy firma wydająca kartę, i do kogo się w razie czego zgłosić jeśli nic nie dojdzie? pin idzie na maila z netellera i pisza zeby go zmienic na stronie first-pay
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam! Dostałem pierwszy depozyt na konto w Netellerze i oczywiście zablokowali konto w celu weryfikacji danych, a więc to normalne. Chodzi mi o to czy jak zadzwonie to będe mógł z nimi rozmawiać po polsku, bo z anglika jestem słabiutki...  Dzięki za pomoc  Już po sprawie  Szybko, miłą rozmowa  Pozdrawiam panię Linde oraz polską tłumaczke  Bardzo miłe panie, pozdrawiam  na komurke dzonili ???? bo też mi blokneli konto.Chce sprawdzić netka a tam dupa jasiu  wczoraj na czacie byłem dzis tez miał ktos dzonic w ciagu 1h i dupa jasiu nikt nie zadzwonił:P pozdroo zadzwonia na numer ktory podales wiec na komorke tez
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam,
Zmienilem PIN na stronie first-pay i probowalem wplacic pieniadze Neteller => karta ale pojawia sie kominukat, ze karte jest nieaktywna a transakcja odrzucona. Co trzeba zrobic? Szukalem w temacie ale widze tylko pytania o ten problem a rozwiazania nie znalazlem?
WojtekK
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Conrad, ja wszystko zalatwialem z Netellerem. kriku81, tak ..waznosc karty na rok, ale nie widze w tym problemu. Powinni sami przesylac nowa w razie uplywu waznosci. tylko chyba co roku jest za to oplata 7 euro... bo w przypadku lost / expired / stolen taki jest cennik  karte juz mam kilkanaście dni a PINu ani widać... jak dlugo sie czeka na ten pin i czy wysla go tez listem ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|