|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Wnerwia Mnie ślepota i głuchota ludzi,którzy nie chcą dostrzec zagrożeń wolności jednostki jaką niosą rządy PIS
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zero w ruletce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mnie denrwuje, że są już cztery tematy polityczne. Nie za dużo? I w dodatku, w każdym wszyscy piszą to samo... 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A mnie denrwuje, że są już cztery tematy polityczne. Nie za dużo? I w dodatku, w każdym wszyscy piszą to samo...  Tylko chodzi o to, że w interesie władz forum jest to żeby propagować antyPiSowskie hasła. Dlatego powstaje coraz więcej tematów... tu nie chodzi o politykę tylko o własną kieszeń i zyski z mecz.pl...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakiś układ? Myślisz, że Conrad dostaje kasę od PO i innych za te hasła?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Myślę, ze jest mu na rekę to żeby wygrało PO, bo gdy wygra PiS istnieje groźba, że strony i portale bukmacherskie mogą być opodatkowane lub może nawet zablokowane, a to oznacza mniejsze wpływy do kieszeni Conrada i moderatorów. To nie polityka tylko dbanie o własne interesy. Gdy napisałem to w jedynym z tematów to mój post został usunięty. Ciekawe jak bedzie teraz...
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Myślę, ze jest mu na rekę to żeby wygrało PO, bo gdy wygra PiS istnieje groźba, że strony i portale bukmacherskie mogą być opodatkowane lub może nawet zablokowane, a to oznacza mniejsze wpływy do kieszeni Conrada i moderatorów. To nie polityka tylko dbanie o własne interesy. Gdy napisałem to w jedynym z tematów to mój post został usunięty. Ciekawe jak bedzie teraz... Juz czwarty pazdziernika a kasa od PO nie wplynela mi na konto 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ale Experto ja nie napisałem, że płacą Wam partie polityczne tylko administrator. No nie powiesz mi chyba, ze jesteś moderatorem charytatywnym i że pełnisz tę funkcje za darmo...Obaj wiemy, ze tak nie jest. A teraz pytanie: płacisz od tego podatek? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę, ze jest mu na rekę to żeby wygrało PO, bo gdy wygra PiS istnieje groźba, że strony i portale bukmacherskie mogą być opodatkowane lub może nawet zablokowane, a to oznacza mniejsze wpływy do kieszeni Conrada i moderatorów. To nie polityka tylko dbanie o własne interesy. Gdy napisałem to w jedynym z tematów to mój post został usunięty. Ciekawe jak bedzie teraz... Juz czwarty pazdziernika a kasa od PO nie wplynela mi na konto  no nie Panowie nie srajcie mi tu ze to forum jest finansowane przez jakas partie polityczna!!!! 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Myślę, ze jest mu na rekę to żeby wygrało PO, bo gdy wygra PiS istnieje groźba, że strony i portale bukmacherskie mogą być opodatkowane lub może nawet zablokowane, a to oznacza mniejsze wpływy do kieszeni Conrada i moderatorów. To nie polityka tylko dbanie o własne interesy. Gdy napisałem to w jedynym z tematów to mój post został usunięty. Ciekawe jak bedzie teraz... Juz czwarty pazdziernika a kasa od PO nie wplynela mi na konto  no nie Panowie nie srajcie mi tu ze to forum jest finansowane przez jakas partie polityczna!!!!  Ale w którym miejscu Ty to wyczytałes? To Experto nadinterpretował moje słowa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale Experto ja nie napisałem, że płacą Wam partie polityczne tylko administrator. No nie powiesz mi chyba, ze jesteś moderatorem charytatywnym i że pełnisz tę funkcje za darmo...Obaj wiemy, ze tak nie jest. A teraz pytanie: płacisz od tego podatek?  Ale pytania zadajesz  Przeciez my pracujemy na czarno ,a ten zielony kolor to tak dla zmyły 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Na czarno nie znaczy za darmo  A moje pytanie było potwierdzeniem tego co napisałem wcześniej, czyli jak wygra PiS to istnieje mozliwość opodatkowania bukmacherstwa i Conrad dlatego bluzga po PiSie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na czarno nie znaczy za darmo  A moje pytanie było potwierdzeniem tego co napisałem wcześniej, czyli jak wygra PiS to istnieje mozliwość opodatkowania bukmacherstwa i Conrad dlatego bluzga po PiSie... ty tu nie sraj dobra ja bluzgam na PiS za darmo!!!!!  ba nawet jestem w stanie za to zaplacic!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tylko, ze Ty to robisz ze względu na poglądy poltyczne, a zarząd forum ze względu na dbanie o własne interesy. Dostrzegasz różnicę?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko, ze Ty to robisz ze względu na poglądy poltyczne, a zarząd forum ze względu na dbanie o własne interesy. Dostrzegasz różnicę? zgadza sie robie to ze wzgledu na poglady polityczne!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
$
|
|
$
Ale Experto ja nie napisałem, że płacą Wam partie polityczne tylko administrator. No nie powiesz mi chyba, ze jesteś moderatorem charytatywnym i że pełnisz tę funkcje za darmo...Obaj wiemy, ze tak nie jest. A teraz pytanie: płacisz od tego podatek?  Ale pytania zadajesz  Przeciez my pracujemy na czarno ,a ten zielony kolor to tak dla zmyły  no nieeee  Pierniczek ale Ty pierniczysz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko, ze Ty to robisz ze względu na poglądy poltyczne, a zarząd forum ze względu na dbanie o własne interesy. Dostrzegasz różnicę? Nawet nie wiesz ,jakie są różnice. Llama jak da ostrzezenie to kosi 3 razy tyle ,co Lupus i Rafał08. Dlatego Ci dwaj ,zeby wyjść na swoje muszą dawac duzo wiecej ostrzezeń. Najwieksza kase czesze Experto ,da 2-3 bany w miesiącu i jest ustawiony. Jeszcze dochodzi tzw."modowe",czyli płaska stawka za moderowanie jakiegos działu. Ja ,na przykład ,tez nie mam źle,bo jestem modem w 4 działach. Jest to troche grosza ,ale nie kokosy ,wiec musiałem wyjechac za granice ,aby troche dorobić. Podpadłem u Conrada za krytykowanie PO w temacie "Polityka". A skoro mowa o Conradzie to Ci powiem w zaufaniu ,ze to nie Rydzyk jeździ "Maybachem".
|
|
|
|
|
|
|
Kurcze, mielismy szczegoly zachowac dla siebie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurcze, mielismy szczegoly zachowac dla siebie  Czas juz skończyc z "układem" ,prezes mówił o tym w TV 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|