|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Wiesz ... internet to samo zło  No i wiadomo, że najciemniej jest pod latarnią  Zdrówka również 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Tylko PiS jest w stanie zrobić porządek w tym kraju zrujnowanym doszczętnie przez pachołków KREMLA typu Kwaśniewski , Miller , Oleksy. Trzeba być ograniczonym umysłowo aby zagłosować na Żydów z PO lub komuchów z LiD . Uczciwi ludzie nie mają się czego obawiać. Krauze podobno jest niewinny ale jakoś mu do kraju się nie spieszy i zapowiedział że przyjedzie może po wyborach jak wygra PO bo wtedy nic sie mu nie stanie. Wszyscy srają ze strachu przed PiS-em ,bo do tej pory robili w tym kraju co chcieli a teraz siedzą pochowani złodzieje, tylko ciemna masa zapatrzona w Kwaśniewskiego tego nie widzi. NARODZIE OPAMIĘTAJ SIĘ zagłosuj na PiS !!! Zresztą wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują że PiS wygra a jak wygra teraz to będzie rządził przez następne 15 lat , a jak się komuś to nie podoba to powinien dołączyć do 2 milionów nieudaczników którzy wyjechali za rządów SLD po otwarciu granic. I nie chowajcie babciom dowodów bo to grzech i pójdziecie do piekła . Sebos81  Ty, przeciez PiS juz rzadzi 2 lata. Ile jescze chcesz mam im dac czasu? Nie zrobili wlasciwie nic.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error]Wiesz ... internet to samo zło  No i wiadomo, że najciemniej jest pod latarnią  Zdrówka również  Otóz to  Przy okazji Ci powiem ,ze jak sie nie oglada w tel_avi_zji wiadomości i badziewiastych programów tzw.publicystycznych ,to mozna sie poczuc zdrowszym. Nie wiem tylko ,jak zareaguje na końską dawke "promieniowania" ,bo za tydzień bede w Polsce na 4 tygodnie.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
-error]Wiesz ... internet to samo zło  No i wiadomo, że najciemniej jest pod latarnią  Zdrówka również  Otóz to  Przy okazji Ci powiem ,ze jak sie nie oglada w tel_avi_zji wiadomości i badziewiastych programów tzw.publicystycznych ,to mozna sie poczuc zdrowszym. Nie wiem tylko ,jak zareaguje na końską dawke "promieniowania" ,bo za tydzień bede w Polsce na 4 tygodnie. amkwish to żyd [ Linked Image] Już niedługo Tusk się popłacze.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Sebas81, z każdym postem jeszcze bardziej przekonujesz mnie o tym że wyborcy PiS-u to idioci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie tylko amkwish ,wszyscy moderatorzy to zydzi i cyklisci  Wszystkimi rzadzi Rabin Conrad ,ma nawet poparcie w Bialym Domu. UKLAD  Szalom PISdzielcu  PS.Zle sie dzieje z ludzmi ,jak za duzo czytaja ksiazek Pajaka i Nowaka.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Nie mówcie nic złego na "Donaldu Tusku" bo pochodzący z Izraela moderatorzy was zbanują wolność słowa tylko dla zwolenników PO , naszczęście ta partia nieudaczników znów dostanie kopa w dupe .
Pozdrawiam sebas81
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Sebas81, z każdym postem jeszcze bardziej przekonujesz mnie o tym że wyborcy PiS-u to idioci  Wzajemnie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Sebas81, z każdym postem jeszcze bardziej przekonujesz mnie o tym że wyborcy PiS-u to idioci  Wzajemnie. Uraziłem uczucie uwielbienia do "wielkiego" wodza ? Nie musisz mnie obrażać, a jeśli poziom wypowiedzi Sebasa81 nie przeszkadzał ci to najlepiej o Tobie świadczy.
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Wydaje mi się,że pisząć swojego posta którego zacytowałem wczesniej to Ty obraziłeś m.in. mnie. Uwielbienie ''wielkiego'' wodza? -->  tylko tak to mogę skwitować. Może poziom wypowiedzi Sebasa81 nie był zbyt wysoki ale Twój również.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wydaje mi się,że pisząć swojego posta którego zacytowałem wczesniej to Ty obraziłeś m.in. mnie. Uwielbienie ''wielkiego'' wodza? -->  tylko tak to mogę skwitować. Może poziom wypowiedzi Sebasa81 nie był zbyt wysoki ale Twój również. Ok. Co do wyborców PiSu to zdania nie zmienie, ich jedyne argumenty to te powtarzane za politykami, a powtarzać za politykami to jak słuchać rad 50-letniego prawiczka na temat uprawiania miłości. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Na wp artykul o 3 letnim chlopcu ktory przezyl sam 11 dni w amazonskiej dzungli, pierwsze z brzegu komentarz e "ja mam 28 lat i przeżyłem 2 lata pod rządami PIS-u . I kto jest lepszy ?" "wlasnie dzieki rzadom PIS przezyles 2 lata tak bys juz wyjechal albo zdech pod smietnikiem" ale sie usmialem 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Kiepski żart - kiepska riposta.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dokladnie, riposta w stylu zwolennikow pis
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
kolejny zbanowany powrócił, wsadzisz pisiaka do śmietnika to wyłazi i wraca...
Last edited by Conrad; 07/10/2007 01:51.
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
|
|
|