Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 19 1 2 7 8 9 10 11 18 19
mgr #1654623 07/10/2007 23:07
Blade Runner
Blade Runner
piwo

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A może dla zmniejszenia stresów powinien sobie kolędy nucić w ringu?

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
podobno Riddick Bowe by zawalczyl z Andrzejem jesli dostal by niezla kase... narazie przytyl strasznie wiec sie nie nadaje...
ta walka by zapewne duzo ludzi chcialo obejrzec... ta z 96r jedna z najlepszych co ogladalem..
Andrzej to fenomen laugh :-)))))))))

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
jesli sie nie byle to byly pierwsze deski w ich karierach... ;-)
i walka wczesniej

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Boks cierpi na brak silnych osobowości, kiedyś było w czym wybierać, Tyson, Lewis, Holyfield, Buster Douglas... a dzisiaj sport stracił bo prawie każdy wydaje się "anonimowy" na tle wielkich pięściarzy.

Stąd sam wierzę, że pojedynek Riddick Bowe - Andrzej Gołota były wielkim hitem pod względem oglądalności.

Blade Runner
Blade Runner
Raczej nie ma na taki pojedynek szans.

Po pierwsze i najważniejsze dlatego, że Andrzejowi taka walka by nic nie dała. On wrócił po to by jeszcze raz walczyć o pasek, ma już 40 lat na karku i nie ma czasu do tracenia.
A walka z Riddickiem Bowe z punktu widzenia rankingu, czy czysto sportowego nic by teraz Gołocie nie dała (nie przybliżyła by Gołoty do walki o MŚ).

Po drugie dlatego, że Bowe to bokserski trup. Nie dość, że od tego boksu ma już problemy z głową (wystarczy posłuchać jak mówi, lub poczytać o tym jak porwał swoje dzieci), to jeszcze chyba nikt mu teraz nie zaufa. Dwie ostatnie walki (w 2004 i 2005 roku) walczył fatalnie. Ostatnio miał walczyć to po prostu nie zjawił się w ringu i wystrychnął wszystkich na dudka.

Po trzecie to był by dziś krótki pojedynek. Na dzień dzisiejszy jestem pewien, że Bowe'a zbierali by z ringu najdalej w 2 rundzie.

Także był by to ciekawy, symboliczny pojedynek, ale nie łudził bym się, że do niego dojdzie. Bowe to już historia, a Andrzej ma inne cele do zrealizowania.

MaSha Lover
MaSha Lover
Originally Posted by Conrad
Boks cierpi na brak silnych osobowości, kiedyś było w czym wybierać, Tyson, Lewis, Holyfield, Buster Douglas... a dzisiaj sport stracił bo prawie każdy wydaje się "anonimowy" na tle wielkich pięściarzy.

laugh laugh laugh

Pretty Boy Floyd Money Mayweather Jr - the best ever smile

Miguel Cotto, Manny Pacquaio, Joe Calzaghe to absolutne mega gwiazdy smile

A teraz dodatkowo nowi jak Paul Williams, David Haye czy Kelly Pavlik. Boks obecnie przeżywa boom jakiego dawno nie było smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no i jeszcze ta "puszka soku pomidorowego ktora przewrocil Andrzej w Katowicach"

leze

M
addict
addict
M Offline
Najpiekniejsze walki to w wykonaniu wojownika Michael Katsidis !!!

ten to dopiero sie nap... do ostatniej kropli krwi.. kto oglądał jego ostatnie pojedynki ten wie o co mi chodzi smile

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Originally Posted by PioKing
Originally Posted by Conrad

laugh laugh laugh

Pretty Boy Floyd Money Mayweather Jr - the best ever smile

Miguel Cotto, Manny Pacquaio, Joe Calzaghe to absolutne mega gwiazdy smile

A teraz dodatkowo nowi jak Paul Williams, David Haye czy Kelly Pavlik. Boks obecnie przeżywa boom jakiego dawno nie było smile

Bez przesady smile

Ja się boksem nigdy nie interesowałem natomiast nazwiska Tyson, Holyfield, Lewis, Bowe, Roy Joej Jr, czy de la Hoya znam!
Z wymienionych przez ciebie obił mi się o uszy jedynie Mayweather, tak więc raczej te nowe gwiazdeczki aż tak popularne nie są!

Blade Runner
Blade Runner
Conrad miał chyba na myśli wagę ciężką wink

MaSha Lover
MaSha Lover
Originally Posted by most7wanted
Najpiekniejsze walki to w wykonaniu wojownika Michael Katsidis !!!

ten to dopiero sie nap... do ostatniej kropli krwi.. kto oglądał jego ostatnie pojedynki ten wie o co mi chodzi smile
Był pomysł walki Katsidisa z Baby Bulem ale spalił na panewce frown

Teraz za to Katsidis ma być pierwszym testem w wyższej wadze dla Pacquiao ! smile

Emrod - nie przesadzam smile

C
C Offline
Originally Posted by Emrod
Z wymienionych przez ciebie obił mi się o uszy jedynie Mayweather, tak więc raczej te nowe gwiazdeczki aż tak popularne nie są!

Dokładnie. I tak jak napisał Bzyku, chodzi mi o wagę ciężką.

Kiedyś były silne osobowości, goście wzbudzali zainteresowanie walkami nawet tych osób, co normalnie nie interesują się boksem. Dzisiaj to mnie nawet nie obchodzi kto z kim walczy o jaki pas... to już nie te lata co kiedyś.

MaSha Lover
MaSha Lover
Wszystkie te postacie były wypromowane przez jednego człowieka - Mike'a Tyson'a smile A on wypromował się sam dzięki temu, że jako prawdopodobnie najlepszy pięściarz w historii marnował swój talent poza ringiem smile

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Pod jego okiem Andrzej Gołota zaczynał w USA zawodową karierę. Teraz Sam Colonna szykuje Polaka do walki z Mikiem Mollo.
- Czy Gołota jest gotowy do walki? - Powiem tak: nigdy nie widziałem go trenującego tak ciężko, a znam go od lat. Wszystko podporządkował walce z Mollo. Od kilku miesięcy nie było żadnych imprez, żadnego późnego kładzenia się spać, żadnego alkoholu. Tylko ciężki trening, dzień po dniu, nawet w urodziny! Takiego Andrew jeszcze nie znałem – dodaje Sam Colona.

grin Walka w ten weekend.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Experto
Pod jego okiem Andrzej Gołota zaczynał w USA zawodową karierę. Teraz Sam Colonna szykuje Polaka do walki z Mikiem Mollo.
- Czy Gołota jest gotowy do walki? - Powiem tak: nigdy nie widziałem go trenującego tak ciężko, a znam go od lat. Wszystko podporządkował walce z Mollo. Od kilku miesięcy nie było żadnych imprez, żadnego późnego kładzenia się spać, żadnego alkoholu. Tylko ciężki trening, dzień po dniu, nawet w urodziny! Takiego Andrew jeszcze nie znałem – dodaje Sam Colona.

grin Walka w ten weekend.

na czym będzie lecieć?

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
TVP

Na Gołotę 2,75 , biorę bez wahania hura

Blade Runner
Blade Runner
Ja już się nie mogę doczekać tongue

[Linked Image]

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Experto
Wszystko podporządkował walce z Mollo. Od kilku miesięcy nie było żadnych imprez, żadnego późnego kładzenia się spać, żadnego alkoholu. Tylko ciężki trening, dzień po dniu, nawet w urodziny! Takiego Andrew jeszcze nie znałem – dodaje Sam Colona.

laugh

Czyli Andrew dostanie wpierdol grin

Ponizej 3 rund - peffka kasa

D
journeyman
journeyman
D Offline
tia, ten opciachowiec. przeciez on rundy nie wytrzyma i zwieje znowu. ja bym chcial by ten drugi mu raz porzadnie jebnol, bo golota to kretyn zwykly jest i nic wiencej. no i przeciez on pije

Strona 9 z 19 1 2 7 8 9 10 11 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, forty, rafal08, Sensei, rymoholik, aker, burbon, akagi, Lukasz111, baracuda, betowiec), 2,030 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,429
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025