|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A może dla zmniejszenia stresów powinien sobie kolędy nucić w ringu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podobno Riddick Bowe by zawalczyl z Andrzejem jesli dostal by niezla kase... narazie przytyl strasznie wiec sie nie nadaje... ta walka by zapewne duzo ludzi chcialo obejrzec... ta z 96r jedna z najlepszych co ogladalem.. Andrzej to fenomen  :-)))))))))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jesli sie nie byle to byly pierwsze deski w ich karierach... ;-) i walka wczesniej
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Boks cierpi na brak silnych osobowości, kiedyś było w czym wybierać, Tyson, Lewis, Holyfield, Buster Douglas... a dzisiaj sport stracił bo prawie każdy wydaje się "anonimowy" na tle wielkich pięściarzy.
Stąd sam wierzę, że pojedynek Riddick Bowe - Andrzej Gołota były wielkim hitem pod względem oglądalności.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Raczej nie ma na taki pojedynek szans.
Po pierwsze i najważniejsze dlatego, że Andrzejowi taka walka by nic nie dała. On wrócił po to by jeszcze raz walczyć o pasek, ma już 40 lat na karku i nie ma czasu do tracenia. A walka z Riddickiem Bowe z punktu widzenia rankingu, czy czysto sportowego nic by teraz Gołocie nie dała (nie przybliżyła by Gołoty do walki o MŚ).
Po drugie dlatego, że Bowe to bokserski trup. Nie dość, że od tego boksu ma już problemy z głową (wystarczy posłuchać jak mówi, lub poczytać o tym jak porwał swoje dzieci), to jeszcze chyba nikt mu teraz nie zaufa. Dwie ostatnie walki (w 2004 i 2005 roku) walczył fatalnie. Ostatnio miał walczyć to po prostu nie zjawił się w ringu i wystrychnął wszystkich na dudka.
Po trzecie to był by dziś krótki pojedynek. Na dzień dzisiejszy jestem pewien, że Bowe'a zbierali by z ringu najdalej w 2 rundzie.
Także był by to ciekawy, symboliczny pojedynek, ale nie łudził bym się, że do niego dojdzie. Bowe to już historia, a Andrzej ma inne cele do zrealizowania.
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
Boks cierpi na brak silnych osobowości, kiedyś było w czym wybierać, Tyson, Lewis, Holyfield, Buster Douglas... a dzisiaj sport stracił bo prawie każdy wydaje się "anonimowy" na tle wielkich pięściarzy.  Pretty Boy Floyd Money Mayweather Jr - the best ever  Miguel Cotto, Manny Pacquaio, Joe Calzaghe to absolutne mega gwiazdy  A teraz dodatkowo nowi jak Paul Williams, David Haye czy Kelly Pavlik. Boks obecnie przeżywa boom jakiego dawno nie było 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i jeszcze ta "puszka soku pomidorowego ktora przewrocil Andrzej w Katowicach"
leze
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Najpiekniejsze walki to w wykonaniu wojownika Michael Katsidis !!! ten to dopiero sie nap... do ostatniej kropli krwi.. kto oglądał jego ostatnie pojedynki ten wie o co mi chodzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Boks cierpi na brak silnych osobowości, kiedyś było w czym wybierać, Tyson, Lewis, Holyfield, Buster Douglas... a dzisiaj sport stracił bo prawie każdy wydaje się "anonimowy" na tle wielkich pięściarzy.  Pretty Boy Floyd Money Mayweather Jr - the best ever  Miguel Cotto, Manny Pacquaio, Joe Calzaghe to absolutne mega gwiazdy  A teraz dodatkowo nowi jak Paul Williams, David Haye czy Kelly Pavlik. Boks obecnie przeżywa boom jakiego dawno nie było  Bez przesady  Ja się boksem nigdy nie interesowałem natomiast nazwiska Tyson, Holyfield, Lewis, Bowe, Roy Joej Jr, czy de la Hoya znam! Z wymienionych przez ciebie obił mi się o uszy jedynie Mayweather, tak więc raczej te nowe gwiazdeczki aż tak popularne nie są!
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Conrad miał chyba na myśli wagę ciężką 
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
Najpiekniejsze walki to w wykonaniu wojownika Michael Katsidis !!! ten to dopiero sie nap... do ostatniej kropli krwi.. kto oglądał jego ostatnie pojedynki ten wie o co mi chodzi  Był pomysł walki Katsidisa z Baby Bulem ale spalił na panewce  Teraz za to Katsidis ma być pierwszym testem w wyższej wadze dla Pacquiao !  Emrod - nie przesadzam 
|
|
|
|
|
|
|
Z wymienionych przez ciebie obił mi się o uszy jedynie Mayweather, tak więc raczej te nowe gwiazdeczki aż tak popularne nie są! Dokładnie. I tak jak napisał Bzyku, chodzi mi o wagę ciężką. Kiedyś były silne osobowości, goście wzbudzali zainteresowanie walkami nawet tych osób, co normalnie nie interesują się boksem. Dzisiaj to mnie nawet nie obchodzi kto z kim walczy o jaki pas... to już nie te lata co kiedyś.
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
Wszystkie te postacie były wypromowane przez jednego człowieka - Mike'a Tyson'a  A on wypromował się sam dzięki temu, że jako prawdopodobnie najlepszy pięściarz w historii marnował swój talent poza ringiem 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Pod jego okiem Andrzej Gołota zaczynał w USA zawodową karierę. Teraz Sam Colonna szykuje Polaka do walki z Mikiem Mollo. - Czy Gołota jest gotowy do walki? - Powiem tak: nigdy nie widziałem go trenującego tak ciężko, a znam go od lat. Wszystko podporządkował walce z Mollo. Od kilku miesięcy nie było żadnych imprez, żadnego późnego kładzenia się spać, żadnego alkoholu. Tylko ciężki trening, dzień po dniu, nawet w urodziny! Takiego Andrew jeszcze nie znałem – dodaje Sam Colona.  Walka w ten weekend.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pod jego okiem Andrzej Gołota zaczynał w USA zawodową karierę. Teraz Sam Colonna szykuje Polaka do walki z Mikiem Mollo. - Czy Gołota jest gotowy do walki? - Powiem tak: nigdy nie widziałem go trenującego tak ciężko, a znam go od lat. Wszystko podporządkował walce z Mollo. Od kilku miesięcy nie było żadnych imprez, żadnego późnego kładzenia się spać, żadnego alkoholu. Tylko ciężki trening, dzień po dniu, nawet w urodziny! Takiego Andrew jeszcze nie znałem – dodaje Sam Colona.  Walka w ten weekend. na czym będzie lecieć?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TVP Na Gołotę 2,75 , biorę bez wahania 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Ja już się nie mogę doczekać  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszystko podporządkował walce z Mollo. Od kilku miesięcy nie było żadnych imprez, żadnego późnego kładzenia się spać, żadnego alkoholu. Tylko ciężki trening, dzień po dniu, nawet w urodziny! Takiego Andrew jeszcze nie znałem – dodaje Sam Colona.  Czyli Andrew dostanie wpierdol  Ponizej 3 rund - peffka 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
tia, ten opciachowiec. przeciez on rundy nie wytrzyma i zwieje znowu. ja bym chcial by ten drugi mu raz porzadnie jebnol, bo golota to kretyn zwykly jest i nic wiencej. no i przeciez on pije
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|