|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale chodzi mi tylko o wypłatę z buka na Netellera bez uprzedniego depozytu z jego udziałem. Pieniądzę, które wpłace mogą być obrócone wg regulaminu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
czesc czy neteller ksieguje kase na swoich kontach w niedziele?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Kurcze zleciłem wypłatę na tę nową kartę ale po zleceniu wyskoczył napis o jednym dniu roboczym potrzebnym do przetransferowania kaski. Czy to oznacza że trzeba czekać i karta nie działa tak szybko jak poprzednia??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Niestety dokladnie tak wlasnie jest Vega1.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
w jaki sposob mozna zmienic secure code???
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
w jaki sposob mozna zmienic secure code??? pisac dzwonic do netelerka  sam nie zmienisz
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dlaczego nie mogę wpłacić z tej nowej karty Neteller kasy do Betfair?? To standard czy coś mam "zwalone" ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A po co wplacac z karty jak mozna normalnie z nettelera?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy to znaczy że można rozładować tą kartę bezpośrednio na konto Neteller??
|
|
|
|
|
member
|
|
member
gdzie trzeba pisać żeby kod Pin przysłali? bo pisze codziennie od tygodnia na [email protected] żeby mi Pin dosłali i cisza
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
gdzie trzeba pisać żeby kod Pin przysłali? bo pisze codziennie od tygodnia na [email protected] żeby mi Pin dosłali i cisza Do Netellera możesz pisać do śmierci i nie dostaniesz PIN-u. Miałem to samo i nic. Nawet do nich dzwoniłem i nie pomogli. Sprawę rozwiązał: [email protected] (tylko po angielsku) Napisz tam i podaj numer swojej karty. Dostaniesz maila zwrotnego z pytaniem o inne dane i w odpowiedzi dostaniesz info że za pół godziny możesz sie zalogować używając PIN-u: 0000 Wszystko trwało około pół godzinki. Ja mam natomiast inny problem. Załadowałem kartę Netellera i nie mogę jej ani rozładować na Netellera ani wpłacić do Betfair... Tragedia  Mam więc pytanie: czy jedyną metodą rozładowania tej karty jest wypłata w bankomacie??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie rozumiem troche twojego postepowania Vega1. Po to wplacales na karte zeby pozniej wplacac do buka? Nie prosciej od razu z NT? Karta sluzy po to zeby moc wyplacac w bankomacie i to jest (przynajmniej dla mnie) jej glowne zadanie.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Bardzo proste do wytłumaczenia. Wypłaciłem jakąś część kasy na Neteller a potem na kartę. Między czasie kilka niefortunnych zakładów i u buka zostało prawie pusto. I teraz właśnie wychodzi na to że muszę wypłacić kasę z karty przez bankomat tylko po to żeby zaraz ją wpłacić na konto-na net kartę-i do buka. Dużo prościej byłoby gdyby była możliwość rozładowania jej na Neteller a nie latać po bankomatach, bankach itd. a w szczególności gdy jest sobota lub niedziela...
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|