Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 3 1 2 3
D
Don
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
no właśnie ciekawy jestem czy ktoś z Polski oprócz mnie gra w tą super gierkę online, dziwne że jest tak mało popularna, chyba sympatyków tenisa u nas nie brakuje smile
moim zdaniem ta gierka bije na głowe wszystkie Top Spiny, Virtua Tennisy itd a do tego ma małe wymagania sprzętowe smile
grafika/dźwięk nie zachwycające ale za to jaka grywalność !!
najważniejsze że możemy w pełni i dokładnie kontrolować miejsce odbicia piłki (a nie przybliżone jak w większości tego typu gier)
poza tym są wszystkie możliwe zagrania i istnieje prawdziwa gra przy siatce a nie tylko wymiany, serwis jest bardzo zróżnicowany i do kontrolowania na tyle trudny że nie ma możliwości aby ciągle walić asy czy mieć np 90% trafień z 1 serwu
do wyboru 13 prawdziwych graczy (np Federer, Nadal czy już z nie grających Agassi, Sampras, Becker - wszyscy pod zmienionymi nazwiskami) i gra każdym z nich jest zupełnie inna, są różne nawierzchnie (clay,kilka hard i carpet, trawa) i na każdej sie inaczej gra, np clay = wysoki kozioł, trawa to niski kozioł i szybkie wymiany...
można pograć zarówno z komputerem jak i online co jest esencją tej gry (uprzedzam ew. pytania - trzeba wykupić pełną wersję 19$ - nie da się tego obejść)

niżej kilka linków:
http://www.bimboosoft.com/DMTP/
http://www.bimboosoft.com/DMTP/DreamMatchTennisProGuide.htm
http://www.takeforum.com/dmt/ (oficjalne forum)
http://dmt.sakura.ne.jp/cmsonline/header1c.php (rejestracja online do światowego touru)

filmiki z samej gry:

PS mój nick to don111, jakby ktoś chciał zagrać to zapraszam(moje gg: 3954852)

Bonus: Unibet
K
addict
addict
K Offline
Swietna gra zgadzam sie ze bije na glowe virtue i top spina ale. jak wykupie to mozemy popykac w zolta pileczkę smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
virtua tennsi 3 jest najlepsza:)

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by az3ta
virtua tennsi 3 jest najlepsza:)

sadzac po nazwie tematu to nie jest on o tym, ktora gra jest najlepsza...
VT3 jest przecietna, przejsc mozna w jeden dzien (zajelo mi kolo 6-7 godzin przejscie calej gry), a jakims tam "n.api.erda.laczem" na kompie nie jestem, bo gram okazjonalnie, raz na kilka miesiecy jak wyjdzie jakas dobra gra, to jest typowe arcade, zero realizmu, tylko sie przebija, a cos takiego jak blad nie wymuszony nie istnieje, mozna sie rzucic do praktycznie kazdej pilki, gramy w kolko z tymi samymi przeciwnikami, w Top Spin dwa jest to zrobione duzo lepiej, chociaz tez mogli by sie bardziej postarac...

i zeby nie bylo OT

w DMT gralem jakis czas temu i podobalo mi sie, do TS2 i VT3 brakuje jej napewno pod wzgledem graficznym, ale grywalnoscia VT3 wyprzedza o lata swietlne...kilka dlugich wieczorow przy DMT spedzilem smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
skąd pobrac pełna wersje

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Originally Posted by ruben
skąd pobrac pełna wersje
dołączam się do pytania jeśli jest taka możliwość smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ArtekPotito2
Originally Posted by ruben
skąd pobrac pełna wersje
dołączam się do pytania jeśli jest taka możliwość smile

http:// torrenty.org /torrent/ 49098

sciagamy kopiujemy cracka do folderu z grą i mamy pelna wersje smile

PS. Zniwelujcie spacje smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http:// www.torrentportal.com/details/1224012/dream+match+tennis+PRO%5Bcolombo-bt.org%5D.torrent

jak ktos nie ma konta w torrenty.org to tu link "za darmo"

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
A ma ktos linka innego? Nie z p2p

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Originally Posted by __Michal__
ściągne za jakies 1,5 godzinki to ci wrzuce na rapidshare

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Originally Posted by ArtekPotito2
Originally Posted by __Michal__
ściągne za jakies 1,5 godzinki to ci wrzuce na rapidshare
Bylbym wdzieczny grin dzieki

D
Don
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
to stara wersja - 1,71 (obecna to 2,01 znacznie się różni) ale dobre i to (z komputerem też się gra fajnie), chociaż o grze online trzeba zapomnieć...
chociaż z tego co się orientuje to jakaś wersja jest do pobrania ze strony www.bimboosoft.com [bimboosoft.com] i chyba umożliwia przetestowanie również gry online, tylko jest do wyboru jeden gracz (Mason - McEnroe) i/lub ograniczenie czasowe

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Dream Match Tennis Pro - sciagnalem wersje darmowa. Slamazarnie porusza sie tenisista na korcie, za malo zwrotny. Da sie to jakos przestawic?

GRILL MASTER
GRILL MASTER
http://rapidshare.com/files/63224115/DreamMatchTennisPro.rar.html macie link na rapidshare tego, co było w torrencie

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
dzeiki ArtekPotito2, jutro sciągne bo dziś noc w ksiażkach frown

D
Don
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Originally Posted by Kylo
Dream Match Tennis Pro - sciagnalem wersje darmowa. Slamazarnie porusza sie tenisista na korcie, za malo zwrotny. Da sie to jakos przestawic?
chodzi o to że gra chodzi jakby z szybkością 5 klatek na sekunde ?
spróbuj może wyłączyc synchronizacje w opcjach video, takie dziwne rzeczy pamiętam również u mnie się zdarzały

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Don
Originally Posted by Kylo
chodzi o to że gra chodzi jakby z szybkością 5 klatek na sekunde ?
spróbuj może wyłączyc synchronizacje w opcjach video, takie dziwne rzeczy pamiętam również u mnie się zdarzały

Nie sterowanie jest do dupy ogolnie. :/

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
mam to samo , gra chodzi o 10 razy za wolno frown pewnie za slaby komp :/ ale żeby takie gówno takie wymagania miało eh :/

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by bet_master
mam to samo , gra chodzi o 10 razy za wolno frown pewnie za slaby komp :/ ale żeby takie gówno takie wymagania miało eh :/

Kompa mam dobrego, to chodzi o gre jest slaba grzecznie mowiac. VT3 i nie ma mocnych w tym momencie.

D
Don
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Originally Posted by bet_master
to nie wina kompa, gra spokojnie chodzi na słabszym PC, w tych starszych wersjach coś się tak właśnie chrzaniło z tymi spowolnionymi akcjami - wyglądało to tak jak tutaj:

może spróbujcie kilkukrotnie zmieniać rozdzielczość i synchronizację, u mnie problem się rozwiązał w ten sposób że po prostu kiedyś wszedłem do gierki po raz kolejny i normalnie zaczęła chodzić laugh
w nowszych wersjach nie spotkałem tego problemu...

Kylo - a co do tego która gra jest lepsza to każdy ma swój gust, Virtua Tennis 3 zachwyca oprawą audio-vizualną i efektownymi akcjami ale po pewnym czasie jak już odkryje się wszystko to zaczyna być nudno... DMT jest znacznie bliżej prawdziwej symulacji niż efektownej zręcznościowej gry i zapewniam że nie nudzi się tak szybko...
jak komuś się spodoba ta wersja 1,7x i chce kupić tą grę to się nie zawiedzie, wersja 2.01 jest już znacznie lepsza i bardziej realistyczna (i trudniejsza)

Strona 1 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, latajaca_holenderka, alfa, Sensei), 2,329 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,420
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025