no właśnie ciekawy jestem czy ktoś z Polski oprócz mnie gra w tą super gierkę online, dziwne że jest tak mało popularna, chyba sympatyków tenisa u nas nie brakuje moim zdaniem ta gierka bije na głowe wszystkie Top Spiny, Virtua Tennisy itd a do tego ma małe wymagania sprzętowe grafika/dźwięk nie zachwycające ale za to jaka grywalność !! najważniejsze że możemy w pełni i dokładnie kontrolować miejsce odbicia piłki (a nie przybliżone jak w większości tego typu gier) poza tym są wszystkie możliwe zagrania i istnieje prawdziwa gra przy siatce a nie tylko wymiany, serwis jest bardzo zróżnicowany i do kontrolowania na tyle trudny że nie ma możliwości aby ciągle walić asy czy mieć np 90% trafień z 1 serwu do wyboru 13 prawdziwych graczy (np Federer, Nadal czy już z nie grających Agassi, Sampras, Becker - wszyscy pod zmienionymi nazwiskami) i gra każdym z nich jest zupełnie inna, są różne nawierzchnie (clay,kilka hard i carpet, trawa) i na każdej sie inaczej gra, np clay = wysoki kozioł, trawa to niski kozioł i szybkie wymiany... można pograć zarówno z komputerem jak i online co jest esencją tej gry (uprzedzam ew. pytania - trzeba wykupić pełną wersję 19$ - nie da się tego obejść)
sadzac po nazwie tematu to nie jest on o tym, ktora gra jest najlepsza... VT3 jest przecietna, przejsc mozna w jeden dzien (zajelo mi kolo 6-7 godzin przejscie calej gry), a jakims tam "n.api.erda.laczem" na kompie nie jestem, bo gram okazjonalnie, raz na kilka miesiecy jak wyjdzie jakas dobra gra, to jest typowe arcade, zero realizmu, tylko sie przebija, a cos takiego jak blad nie wymuszony nie istnieje, mozna sie rzucic do praktycznie kazdej pilki, gramy w kolko z tymi samymi przeciwnikami, w Top Spin dwa jest to zrobione duzo lepiej, chociaz tez mogli by sie bardziej postarac...
i zeby nie bylo OT
w DMT gralem jakis czas temu i podobalo mi sie, do TS2 i VT3 brakuje jej napewno pod wzgledem graficznym, ale grywalnoscia VT3 wyprzedza o lata swietlne...kilka dlugich wieczorow przy DMT spedzilem
to stara wersja - 1,71 (obecna to 2,01 znacznie się różni) ale dobre i to (z komputerem też się gra fajnie), chociaż o grze online trzeba zapomnieć... chociaż z tego co się orientuje to jakaś wersja jest do pobrania ze strony www.bimboosoft.com [bimboosoft.com] i chyba umożliwia przetestowanie również gry online, tylko jest do wyboru jeden gracz (Mason - McEnroe) i/lub ograniczenie czasowe
Dream Match Tennis Pro - sciagnalem wersje darmowa. Slamazarnie porusza sie tenisista na korcie, za malo zwrotny. Da sie to jakos przestawic?
chodzi o to że gra chodzi jakby z szybkością 5 klatek na sekunde ? spróbuj może wyłączyc synchronizacje w opcjach video, takie dziwne rzeczy pamiętam również u mnie się zdarzały
Dream Match Tennis Pro - sciagnalem wersje darmowa. Slamazarnie porusza sie tenisista na korcie, za malo zwrotny. Da sie to jakos przestawic?
chodzi o to że gra chodzi jakby z szybkością 5 klatek na sekunde ? spróbuj może wyłączyc synchronizacje w opcjach video, takie dziwne rzeczy pamiętam również u mnie się zdarzały
mam to samo , gra chodzi o 10 razy za wolno pewnie za slaby komp :/ ale żeby takie gówno takie wymagania miało eh :/
to nie wina kompa, gra spokojnie chodzi na słabszym PC, w tych starszych wersjach coś się tak właśnie chrzaniło z tymi spowolnionymi akcjami - wyglądało to tak jak tutaj:
może spróbujcie kilkukrotnie zmieniać rozdzielczość i synchronizację, u mnie problem się rozwiązał w ten sposób że po prostu kiedyś wszedłem do gierki po raz kolejny i normalnie zaczęła chodzić w nowszych wersjach nie spotkałem tego problemu...
Kylo - a co do tego która gra jest lepsza to każdy ma swój gust, Virtua Tennis 3 zachwyca oprawą audio-vizualną i efektownymi akcjami ale po pewnym czasie jak już odkryje się wszystko to zaczyna być nudno... DMT jest znacznie bliżej prawdziwej symulacji niż efektownej zręcznościowej gry i zapewniam że nie nudzi się tak szybko... jak komuś się spodoba ta wersja 1,7x i chce kupić tą grę to się nie zawiedzie, wersja 2.01 jest już znacznie lepsza i bardziej realistyczna (i trudniejsza)