|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aha..to jest alaskan malamute jakby ktos nie poznal - samica 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
przyjemniaczek  osobiście wolę syberiany ale "malamuty", potężniej wyglądają (przynajmniej jak dla mnie) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najśliczniejsze są Labradory i Goldeny  arielo :PIWO:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak jest, arielo  super psiak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sa sliczne, ale sie mecza, dlatego nigdy byl go nie wzial.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ja też wrzucę swojego wilczura  Poniżej na "Wimbledonie" to chyba najlepsza odmiana trawy [Linked Image] [ img456.imageshack.us] [Linked Image] [ img455.imageshack.us] Już dwa razy mi zdychał.  Raz pomogło mu mleko za drugim razem konieczne były sterydy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja niestety zdjecia nie mam, ale w necie znalazlem http://www.hauward.pl/westiki.htmlidentyczna bestie mam  pikuś sie wabi  jak komus zwierzak potrzebny na podryw to polecam kazda kobitke zarwiesz na ta psine, cudny psiak, oddany jak cholera nie zamienilbym Go na zadnego innego, ani nie sprzedalbym to moj kochany misiak 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
miałem wyżła szorstkowłosy niemiecki ale niestety zmył się i do tej pory nie wrócił szkoda trochę  . To była suczka i uciekła z jakimś kochasiem i tyle ją widziałem teraz brat kołuje labradora albo doga niemieckiego z uszami stojącymi o wiele lepiej wygląda niż taki który ma ochlapnięte
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja niestety zdjecia nie mam, ale w necie znalazlem http://www.hauward.pl/westiki.htmlidentyczna bestie mam  pikuś sie wabi  jak komus zwierzak potrzebny na podryw to polecam kazda kobitke zarwiesz na ta psine, cudny psiak, oddany jak cholera nie zamienilbym Go na zadnego innego, ani nie sprzedalbym to moj kochany misiak  Był z Tobą na SENSATION WHITE? Myślę, że pasuje tam jak ulał, a ile białogłowych dziewoi byś na niego poderwał  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj kolego, duzo latwiej na psiaka niz na bachorka malego 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
oj kolego, duzo latwiej na psiaka niz na bachorka malego  dokładnie, tylko że torby też podchodzą  więc trzeba zrobić selekcje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja niestety zdjecia nie mam, ale w necie znalazlem http://www.hauward.pl/westiki.htmlidentyczna bestie mam  pikuś sie wabi  jak komus zwierzak potrzebny na podryw to polecam kazda kobitke zarwiesz na ta psine, cudny psiak, oddany jak cholera nie zamienilbym Go na zadnego innego, ani nie sprzedalbym to moj kochany misiak  sąsiadka to ma, szkoda tylko ze w okolicach dupy codziennie widac co z niego wychodzilo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj wrocił mój kocur po 3 dniowej nieobecności. Szlaja się menda wszędzie i chyba w petli siedział ze 2 dni bo chudy, głodny i kontuzjowany w tylną łapke, wisi mu w powietzru 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|Kuba80 to sasiadka ma jakas podrobe :Grin: u prawdziwego Westa nic nie widac, piesek zadbany jak cholera typowy pies pokazowy, niby maly jest, ale wytropilby zlodzieja, niesamowity intelekt ma, pies cudo 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ta, nie lubie tych psow. Z tego co mozna zauwyazyc, upodobali sobie je (przynajmniej u mnie w miescinie) ludzie, ktorzy maja wysoki status materialny. No i potem chodzi jeden z drugim z takim po miescie, albo woza psa swoimi BMW  Male to gowno i nic wiecej 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pozwolilem sobie wkleic zdjecie siostry psa. Poniewaz okolo pol roku mieszkala u mnie w domku zanim sie siostra wyprowadzila.I zdarzylo mi sie kilka razy z nia wyjsc na spacer:) CO do wyrywania lachonow na psa, to jak Fionka byla mala to 3/4 dziewczyn chcialo ja poglsakac itd;) wiec mysle ze na szczeniaka latwo jest wyrwac:) Przez pierwsze 6 miesiecy mieszkala z nami w Bloku Fiona , ale codziennie 2 razy wychodzila na godzinke do innych psow i tam biegala sobie z nimi+ kilka razy w miesiecu jezdzila z nia siostra na rowerze,skuterze, a nawet samochodzie , a ona biegala sobie obok:] Przepraszam ze Fotki takie duze ale nie mam mniejszych:) [Linked Image] [ imageshack.us] [Linked Image] [ g.imageshack.us] [Linked Image] [ imageshack.us]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|