|
|
old hand
|
|
old hand
Przegladalem forum dosc sumiennie i nigdzie nie znalazlem takiego tematu. Dlatego postanowilem go zalozyc, polegal by on na podawaniu przeciekow doroznych meczy z kazdej dyscypliny ... oczywiscie zeby nie bylo nie podajemy tego co nam sie wydaje tylko pewne informacje ... zalozenie takiego tematu ogolno dostepnego pozwolilo by wyrobic sobie marke prawdziwego bukmachera a tym forum oraz pomoglo by i ulatwilo zarabianie pieniazkow na bukach. Bo przeciez o to w tym wszystkim chodzi Co o tym myslicie  >?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
śląsk wrocław - gran canaria 2 , ten mecz wygląda mi na ustawke , ale co to za kurs 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
śląsk wrocław - gran canaria 2 , ten mecz wygląda mi na ustawke , ale co to za kurs  eeh pisalem wyzej pewne zrodla informacyjne a nie robienie sobie jaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myslimy ze malo osob ma takie informacje, a jak juz ma to sie na pewno nie podzieli 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
myslimy ze malo osob ma takie informacje, a jak juz ma to sie na pewno nie podzieli  dlaczego powiem Ci tak na duzej ilosci forum akie cos jest i ludzie czesto sami chetnie sie dziela takim czyms chodzi o wyrobienie sobie marki moze dlatego ... a jesli chodzi o informacje to zawsze sie ktos znajdzie kto cos wie  bo bez tego nie dzialaly by fora zamkniete  ale jak chcecie ja zucilem tylko pomyslem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wg mnie jeden z kilku powodow dlaczego nie ma Who's Online 387 registered and 430 anonymous users online reszte dopowiedz sobie ...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
myslimy ze malo osob ma takie informacje, a jak juz ma to sie na pewno nie podzieli  dlaczego powiem Ci tak na duzej ilosci forum akie cos jest i ludzie czesto sami chetnie sie dziela takim czyms chodzi o wyrobienie sobie marki moze dlatego ... a jesli chodzi o informacje to zawsze sie ktos znajdzie kto cos wie  bo bez tego nie dzialaly by fora zamkniete  ale jak chcecie ja zucilem tylko pomyslem  Carstenh nie mam za wiele czasu ale coś musze napisać w tym temacie  Gdybyś miał dostęp do takiego zródła to nie zakładałbyś tematu na mecz.pl w PP tylko uczestniczyłbyś w róznego rodzaju zamkniętych forach  Tam wymieniasz typy bardzo ale to bardzo wartościowe na równie dobre od wielu ludzi z całego świata. Ty chcesz sobie wyrobić renome? Nie ty chcesz zrobić wokół siebie mnóstwo szumu dzieciaku! Tyle ode mnie, mam nadzieje że zaraz moderatorzy zamkną ten śmieszny temat.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
myslimy ze malo osob ma takie informacje, a jak juz ma to sie na pewno nie podzieli  dlaczego powiem Ci tak na duzej ilosci forum akie cos jest i ludzie czesto sami chetnie sie dziela takim czyms chodzi o wyrobienie sobie marki moze dlatego ... a jesli chodzi o informacje to zawsze sie ktos znajdzie kto cos wie  bo bez tego nie dzialaly by fora zamkniete  ale jak chcecie ja zucilem tylko pomyslem  innaczej nie działały by fora zamnknięte  Widze że Ty wiesz na jakich zasadzach działają takie fora  Przestań się ośmieszać człowieku!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no cuz Wasza strata naszczescie sa fora i ludzie ktorzy umia docenic niektore pomysly jakich niestety tutaj brakuje ...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiem szczerze ,że poziom tego forum jak i innych polsich tego typu stron jest z roku na rok mizerny. Kiedys wchodzac na mecz.pl bylem pewny ,ze pojawi sie informacja ktora zaciekawi mnie i bede poszukilwal jakiegos potwierdzenia w wlasnym zakresie. Bylo paru typerow którzy jak już coś napisali to z sensem i godnego uwagi. A teraz nie powiem , że nie czyta sie w dziale piłkarskim bo tam najczęściej zaglądam ciekawych analiz ale nie informacji jak kiedyś. A co Mnie najbardziej irytuje od 2 lat na forum mecz.pl to chyba takie przysłowie dobrze to wyjaśni: Jest na tym forum dużo krów które dużo muczą a mało mleka dają. P.S Mam nadzieje ,że nikogo nie obraziłem niby jak nie podałem nicków I z miłą chęcią porozmawiam o tym problemie  bo czas najwyższy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a i moje wypociny bym wolał w innym temacie napisac bo ten jest rzeczywiście smieszny !! Może o nazwie: Czy myślisz ze forum mecz.pl w przeciągu 3 lat zmienilo sie na lepszy ?
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
oczywiście, że nie. zalew dzieci neostrady. stado sępów i prześmiewców. do tego popularyzacja zakładów spowodowała rosnącą marżę i nieopłacalne kursy na faworytów, że się grać odechciewa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczywiście, że nie. zalew dzieci neostrady. stado sępów i prześmiewców. do tego popularyzacja zakładów spowodowała rosnącą marżę i nieopłacalne kursy na faworytów, że się grać odechciewa.  trafna uwaga w 80% milo mi czytać ,że ktos tak samo uważa jak Ja  . Szkoda bo naprawde 3 lata temu te forum bylo nie do pobicia 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dlaczego ten temat został przeniesiony z QCZ do To i Owo? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego ten temat został przeniesiony z QCZ do To i Owo?  mhm no i git. Tylko może nowy temat i jakas sensowna dyskusja . Nawet powiem szzerze ze nie chodzi o 3 lata w stecz bo czytajac archiwum tego forum tematy tak jak poziom dyskusji byl nie porównywalny do obecnego. Zamilklo wielu cenionych prze zemnie ludzi . Czy ktos pamieta np: b6 , KKK, nie pamiętam kolegi od 2 ligi nieaustriackiej. I wielu innych ludzi. A nawet okoliczności przy jakich sie żegnali z tym forum 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
b6 pamiętam dobrze  Terrorista, Palazziego, nawoja  Przez jakiś czas dobrze Serie A typował Comotta ale potem też znikł. Stare dobre czasy! Teraz mamy Carstena i jego ustawki 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
mi najbardziej brakuje Gregova, Jiro, Fozziego, Borcziego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
b6 pamiętam dobrze  Terrorista, Palazziego, nawoja  Przez jakiś czas dobrze Serie A typował Comotta ale potem też znikł. Stare dobre czasy! Teraz mamy Carstena i jego ustawki  Myśle ,że do tych panow co wymieniles poziomem mozna dodac kolege od ligi Walijskiej WNN , no i liga polska ma swoich typerow co sie czyta z uwaga i rozważa ich propozycjie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi najbardziej brakuje Gregova, Jiro, Fozziego, Borcziego  Gregov ? czy on nie typowal hoka bo nie pamietam fozzi to legenda przed dostaniem bana na mecz.pl no i potem po odwieszeniu. Niestety jego bledem bylo pokazanie kuponów co zaowocowało atakiem userow na jego PW nawet zamknął swój blog 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|