Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 3 1 2 3
#1752978 07/11/2007 02:03
C
old hand
old hand
C Offline
Przegladalem forum dosc sumiennie i nigdzie nie znalazlem takiego tematu. Dlatego postanowilem go zalozyc, polegal by on na podawaniu przeciekow doroznych meczy z kazdej dyscypliny ... oczywiscie zeby nie bylo nie podajemy tego co nam sie wydaje tylko pewne informacje ... zalozenie takiego tematu ogolno dostepnego pozwolilo by wyrobic sobie marke prawdziwego bukmachera a tym forum oraz pomoglo by i ulatwilo zarabianie pieniazkow na bukach. Bo przeciez o to w tym wszystkim chodzi tongue

Co o tym myslicie wink >?

Bonus: Unibet
B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
śląsk wrocław - gran canaria 2 , ten mecz wygląda mi na ustawke , ale co to za kurs laugh

C
old hand
old hand
C Offline
Originally Posted by bet_master
śląsk wrocław - gran canaria 2 , ten mecz wygląda mi na ustawke , ale co to za kurs laugh

eeh pisalem wyzej pewne zrodla informacyjne a nie robienie sobie jaj smirk

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
myslimy ze malo osob ma takie informacje, a jak juz ma to sie na pewno nie podzieli laugh

C
old hand
old hand
C Offline
Originally Posted by xqwzts
myslimy ze malo osob ma takie informacje, a jak juz ma to sie na pewno nie podzieli laugh

dlaczego powiem Ci tak na duzej ilosci forum akie cos jest i ludzie czesto sami chetnie sie dziela takim czyms chodzi o wyrobienie sobie marki moze dlatego ... a jesli chodzi o informacje to zawsze sie ktos znajdzie kto cos wie wink bo bez tego nie dzialaly by fora zamkniete tongue ale jak chcecie ja zucilem tylko pomyslem smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wg mnie jeden z kilku powodow dlaczego nie ma smile
Who's Online
387 registered and 430 anonymous users online
reszte dopowiedz sobie ...

veteran
veteran
Originally Posted by Carsten87nh

dlaczego powiem Ci tak na duzej ilosci forum akie cos jest i ludzie czesto sami chetnie sie dziela takim czyms chodzi o wyrobienie sobie marki moze dlatego ... a jesli chodzi o informacje to zawsze sie ktos znajdzie kto cos wie wink bo bez tego nie dzialaly by fora zamkniete tongue ale jak chcecie ja zucilem tylko pomyslem smile

Carstenh nie mam za wiele czasu ale coś musze napisać w tym temacie smile

Gdybyś miał dostęp do takiego zródła to nie zakładałbyś tematu na mecz.pl w PP tylko uczestniczyłbyś w róznego rodzaju zamkniętych forach smile
Tam wymieniasz typy bardzo ale to bardzo wartościowe na równie dobre od wielu ludzi z całego świata.

Ty chcesz sobie wyrobić renome? Nie ty chcesz zrobić wokół siebie mnóstwo szumu dzieciaku!

Tyle ode mnie, mam nadzieje że zaraz moderatorzy zamkną ten śmieszny temat.

veteran
veteran

innaczej nie działały by fora zamnknięte laugh laugh

Widze że Ty wiesz na jakich zasadzach działają takie fora grin

Przestań się ośmieszać człowieku!

C
old hand
old hand
C Offline
no cuz Wasza strata naszczescie sa fora i ludzie ktorzy umia docenic niektore pomysly jakich niestety tutaj brakuje ...

veteran
veteran
no cuz Wasza strata naszczescie sa fora i ludzie ktorzy umia docenic niektore pomysly jakich niestety tutaj brakuje ...

laugh laugh

No to zmykaj tam! Płakać za twoimi super ustawionymi meczami nie będe smile papa

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Powiem szczerze ,że poziom tego forum jak i innych polsich tego typu stron jest z roku na rok mizerny. Kiedys wchodzac na mecz.pl bylem pewny ,ze pojawi sie informacja ktora zaciekawi mnie i bede poszukilwal jakiegos potwierdzenia w wlasnym zakresie. Bylo paru typerow którzy jak już coś napisali to z sensem i godnego uwagi. A teraz nie powiem , że nie czyta sie w dziale piłkarskim bo tam najczęściej zaglądam ciekawych analiz ale nie informacji jak kiedyś. A co Mnie najbardziej irytuje od 2 lat na forum mecz.pl to chyba takie przysłowie dobrze to wyjaśni:

Jest na tym forum dużo krów które dużo muczą a mało mleka dają.

P.S

Mam nadzieje ,że nikogo nie obraziłem niby jak nie podałem nicków smile

I z miłą chęcią porozmawiam o tym problemie smile bo czas najwyższy

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
a i moje wypociny bym wolał w innym temacie napisac bo ten jest rzeczywiście smieszny !! Może o nazwie: Czy myślisz ze forum mecz.pl w przeciągu 3 lat zmienilo sie na lepszy ?

Ana <3
Ana <3
oczywiście, że nie. zalew dzieci neostrady. stado sępów i prześmiewców. do tego popularyzacja zakładów spowodowała rosnącą marżę i nieopłacalne kursy na faworytów, że się grać odechciewa.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by Riverside
oczywiście, że nie. zalew dzieci neostrady. stado sępów i prześmiewców. do tego popularyzacja zakładów spowodowała rosnącą marżę i nieopłacalne kursy na faworytów, że się grać odechciewa.
smile trafna uwaga w 80% milo mi czytać ,że ktos tak samo uważa jak Ja crazy . Szkoda bo naprawde 3 lata temu te forum bylo nie do pobicia frown

veteran
veteran
Dlaczego ten temat został przeniesiony z QCZ do To i Owo? smirk

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by Eriksson
Dlaczego ten temat został przeniesiony z QCZ do To i Owo? smirk
mhm no i git. Tylko może nowy temat i jakas sensowna dyskusja . Nawet powiem szzerze ze nie chodzi o 3 lata w stecz bo czytajac archiwum tego forum tematy tak jak poziom dyskusji byl nie porównywalny do obecnego. Zamilklo wielu cenionych prze zemnie ludzi . Czy ktos pamieta np: b6 , KKK, nie pamiętam kolegi od 2 ligi nieaustriackiej. I wielu innych ludzi. A nawet okoliczności przy jakich sie żegnali z tym forum frown

veteran
veteran
b6 pamiętam dobrze smile

Terrorista, Palazziego, nawoja smile
Przez jakiś czas dobrze Serie A typował Comotta ale potem też znikł.

Stare dobre czasy!

Teraz mamy Carstena i jego ustawki wink

Ana <3
Ana <3
mi najbardziej brakuje Gregova, Jiro, Fozziego, Borcziego frown

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by Eriksson
b6 pamiętam dobrze smile

Terrorista, Palazziego, nawoja smile
Przez jakiś czas dobrze Serie A typował Comotta ale potem też znikł.

Stare dobre czasy!

Teraz mamy Carstena i jego ustawki wink
Myśle ,że do tych panow co wymieniles poziomem mozna dodac kolege od ligi Walijskiej WNN , no i liga polska ma swoich typerow co sie czyta z uwaga i rozważa ich propozycjie.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by Riverside
mi najbardziej brakuje Gregova, Jiro, Fozziego, Borcziego frown
Gregov ? czy on nie typowal hoka bo nie pamietam fozzi to legenda przed dostaniem bana na mecz.pl no i potem po odwieszeniu. Niestety jego bledem bylo pokazanie kuponów co zaowocowało atakiem userow na jego PW nawet zamknął swój blog frown

Strona 1 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, aker, forty, Lukasz111), 1,677 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,834,846
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025