|
|
veteran
|
|
veteran
mi najbardziej brakuje Gregova, Jiro, Fozziego, Borcziego  Jiro niestety miał tą tragedie rodziną  Mi jeszcze strasznie brakuje typów Gogeta z tenisa. Nadal udziela się na forum ale zakręcił już kurek z typami  Swego czasu miał świetny temat w EPP.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Gregov, tenisowy ziom  nhl też się interesował, co mu mogę wybaczyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gregov, tenisowy ziom  nhl też się interesował, co mu mogę wybaczyć   mialem kiedys na dysku zapisany temat z PP b6 jak zrobil z 300pln 3 tysie w 2 tygodnie chyba lub moge sie mylic ale ostatni typ jaki zapodal tydzien przed meczem pamietny remis MU-MC kiedy MU wszystkich lało to była poezja . Po tym juz znikł niestety dla tego forum.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie wiem czy u Was też typował ale jeśli tal to napewno go pamietacie. Mam na myśli Makosa - NBA obstawiał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
NBA w tamtych czasach na forum wymiatał amkwish  teraz już chyba odpuścił . Szkoda ,że tak sie to forum zmieniło :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem czy u Was też typował ale jeśli tal to napewno go pamietacie. Mam na myśli Makosa - NBA obstawiał  typowal i typuje, ale nie tu  szkoda tych osob z dawnych lat, dobrze, ze chociaz z wiekszoscia mam kontakt na codzien
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie wiem czy u Was też typował ale jeśli tal to napewno go pamietacie. Mam na myśli Makosa - NBA obstawiał  typowal i typuje, ale nie tu  szkoda tych osob z dawnych lat, dobrze, ze chociaz z wiekszoscia mam kontakt na codzien To że typuje i gdzie to wiem  Jednak czego nie wiedziałem to czy udzielał się kiedyś na mecz.pl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem czy u Was też typował ale jeśli tal to napewno go pamietacie. Mam na myśli Makosa - NBA obstawiał  typowal i typuje, ale nie tu  szkoda tych osob z dawnych lat, dobrze, ze chociaz z wiekszoscia mam kontakt na codzien no to kolego masz mega szczescie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm czy mega to nie wiem, ale z wiekszoscia mam dobre kontakty i z czescia typuje w innych miejscach, takze jakos sobie radze 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
stara zasada: i tak najlepiej polegać na własnych typach jest najlepsza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
stara zasada: i tak najlepiej polegać na własnych typach jest najlepsza  jesli masz zaufanych znajomych to mozesz grac smialo ja mam parnascie zaufanych ludzi i moge grac w ciemno i wiem, ze yield bedzie dodatni
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
hmm czy mega to nie wiem, ale z wiekszoscia mam dobre kontakty i z czescia typuje w innych miejscach, takze jakos sobie radze  Dokładnie  Jak tak teraz sobie myśle wstecz to musze powiedzieć że Krzychu strasznie dużo mnie nauczył, pokazał, wyjaśnił itd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
stara zasada: i tak najlepiej polegać na własnych typach jest najlepsza  oczywiscie ale sam nie ogarniesz tylu dyscyplin tylu lig. A informacja może jedynie pomoc glebiej zastanowic sie nad danym meczem a nie typem. Bo wlasnie kedys w takiej formie byly podawane informacje
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
stara zasada: i tak najlepiej polegać na własnych typach jest najlepsza  Nie do konca Riverside  Chyba nie możesz powiedzieć że biorąc typ od Gogeta, Palazziego czy innych "znakomitości" miałeś obawy iż na dłuższa mete na tych typach wyjdziesz na minusie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm czy mega to nie wiem, ale z wiekszoscia mam dobre kontakty i z czescia typuje w innych miejscach, takze jakos sobie radze  Dokładnie  Jak tak teraz sobie myśle wstecz to musze powiedzieć że Krzychu strasznie dużo mnie nauczył, pokazał, wyjaśnił itd. Mi Ares troszke zeczy wyjasnil i za to mu dziekuje
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
'wiem, ze yield bedzie dodatni.' tyle lat typujesz a takie farmazony piszesz  tego nikt nigdy i nigdzie nie jest w stanie zagwarantować z wyprzedzeniem  dobranoc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam np 3 zachodnie strony jedna z piłki , druga z kosza i 3 blogi i wiem , że na ich analizach mozna sie gleboko zastanawiac i smialo grac 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
hmm czy mega to nie wiem, ale z wiekszoscia mam dobre kontakty i z czescia typuje w innych miejscach, takze jakos sobie radze  Dokładnie  Jak tak teraz sobie myśle wstecz to musze powiedzieć że Krzychu strasznie dużo mnie nauczył, pokazał, wyjaśnił itd. Mi Ares troszke zeczy wyjasnil i za to mu dziekuje Z Aresem miałem kilka razy przyjemność  Również troche podpowiedział i objaśnił.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ano widzisz kolego, nie znasz ludzi takze nie oceniaj
pewnie, ze nikt mi tego nie zagwarantuje, ale po latach znajomosci czlowiek poznaje wartosc typera i jest spokojny o granie na dluzsza mete
takze ja sie nie boje grac w ciemno typy tych ludzi i o efekty jestem jak najbardziej spokojny.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja mam np 3 zachodnie strony jedna z piłki , druga z kosza i 3 blogi i wiem , że na ich analizach mozna sie gleboko zastanawiac i smialo grac  Wiem że z kosza na jednyej zagranicznej stronie bardzo dobrze typuje Gravedigger. Naprawde ma wiele świetnych typów z europejskiego kosza jak kiedyś znajde do tego link to Ci podrzuce herkules. No chyba że już masz na niego namiary 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|