Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
Ana <3
Ana <3
nikogo nie oceniłem. stwierdziłem fakt. profetów nie ma, machiny czasu póki co też nie.

Bonus: Unibet
H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Ja też mam z tego forum swojego nauczyciela smile ktory mnie nauczył i nadal stara sie uczyć jak grać . Chociaż ani razu na live sie nie widzielismy. No nic stare dobre czasy juz nie po wrócą . Kasa i Neostrada zniszczyla to miejsce na zawsze

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
herkules o kim mowisz?

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by Eriksson
Originally Posted by herkules
ja mam np 3 zachodnie strony jedna z piłki , druga z kosza i 3 blogi i wiem , że na ich analizach mozna sie gleboko zastanawiac i smialo grac smile

Wiem że z kosza na jednyej zagranicznej stronie bardzo dobrze typuje Gravedigger.

Naprawde ma wiele świetnych typów z europejskiego kosza jak kiedyś znajde do tego link to Ci podrzuce herkules.
No chyba że już masz na niego namiary wink
nie ale mam portal na ktorym typuje z BA dwoch typerow np Lakini

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by HAGIi
herkules o kim mowisz?
biszop . Cenie jego rady duzo mi pomógł i nadal pomaga smile

veteran
veteran
Originally Posted by Eriksson
ja mam np 3 zachodnie strony jedna z piłki , druga z kosza i 3 blogi i wiem , że na ich analizach mozna sie gleboko zastanawiac i smialo grac smile

Wiem że z kosza na jednyej zagranicznej stronie bardzo dobrze typuje Gravedigger.

Naprawde ma wiele świetnych typów z europejskiego kosza jak kiedyś znajde do tego link to Ci podrzuce herkules.
No chyba że już masz na niego namiary wink
nie ale mam portal na ktorym typuje z BA dwoch typerow np Lakini

Wiem że Gravedigger też jest BA ale nie wiem czy typuje w tym samym portalu...

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by HAGIi
herkules o kim mowisz?
biszop . Cenie jego rady duzo mi pomógł i nadal pomaga smile

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
jeloł herkules. taka uwaga moja. w pierwszym poscie zwrociles uwage na problem. chciales o nim pogadac. a... potem przez 3 strony wymieniacie tylko nicki zasluzonych. przyznaje, nicki robia wrazenie. ale skoro ich tu juz nie ma to jaki sens ma wspominanie? druga sprawa. problem widzicie miedzy innymi w popularyzacji zakladow i dostepie do sieci. to fakt, ale co to zmieni? nic. mozna zaklac po nosem i albo cos ruszyc albo szkoda gadac, bo tylko piana bedzie bita. mi czasem sie wydaje, ze problem tkwi w fakcie, iz wielu 'zasluzonych' sie wylaczylo z tego forum (i tu mozna dlugo dyskutowac dlaczego, ale ja wiekszosci argumentow nie skumam, bo to ze "panosza sie dzieci neo" to dla mnie nie argument, a z kolei np tragedie osobiste zamykaja usta, wiec tez nie warto dyskutowac...), a gdyby znowu zjednoczyli sily to forum odzyskaloby moc... nie wiem co mnie wzielo, zeby sie rozpisywac, ale tak jakos...

--
pzdr.bcn1899 *som i serem*

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
tez juz siedze dlugo na tym forum, choc pisze od niedawna. Wiekszosc wymienionych tutaj typerow-legend pamietam doskonale, ale nie w tym rzecz. Moim zdaniem (i pewnie wielu z was)forum ginie przez dzial "To i owo" i cala reszte nie zwiazana z typowaniem. Trzeba pozbyc sie tego syfu, 50% ludzi odejdzie. Zostana Ci ktorzy bede szukac informacji o pilce, a nie jak rozwiazac zadanie z matmy.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
tez tak Barciu uwazalem/uwazam, ale zrozumialem, ze tego dzialu sie nie ruszy i juz. w sumie doskonale rozumiem dlaczego. ale w czym to przeszkadza by zainteresowani w odpowiednich dzialach dyskutowali rzeczowo?

--
pzdr.bcn1899 *som i serem*

S
old hand
old hand
S Offline
Taka mała dygresja - kiedyś BA miało swój klimat i swoją wartość i też się zmieniło na gorsze. Kiedyś tam pisałem, bo wiedziałem, że to ma sens - teraz wiem, że to sensu nie ma. Tak samo jest z meczem - może i kiedyś był sens podać coś wartościowego, ale teraz po co? Jeśli 90% użytkowników nie będzie wiedziało, dlaczego tak a nie inaczej, będzie prosiło mnie 10 razy dziennie na gadu o typy lub otwarcie private picks? Jak dla mnie te działy, PP oraz QC nie mają najmniejszego sensu, tak samo jak nie ma sensu pisanie postów - Czy wiecie cos o tym a tym zespole? Trochę samodzielnej pracy nikomu nie zaszkodziła, dlatego też na tym forum nie piszę żadnej analizy - i tak nikt tego nie doceni.

kierownik zamieszania
kierownik zamieszania
nie czytalem calego tematu, bo jestem jeszcze w gazie, jedyne co moge powiedziec, ze najlepsza osoba ktora moze ci pomodz to gienek_ustawka vel hustawka - zawsze posiadal najswiezsze newsy!
jak chcesz moge podac ci jego numer telefonu 0 7 zero zero 123456
pozdrawiam ustawka rzecz swieta!

kierownik zamieszania
kierownik zamieszania
o kutfa pomylilem nicki! najzwyczajniej w swiecie chodzilo mi o eugeniusza ustawke vel hustawke sorry za male zamieszanie piwo laugh

Strona 3 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, Akhu, Sensei, betowiec, aker, alfa, Kretol, rymoholik, bukma, Green Arrow, forty, Lukasz111, 11kera11), 806 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,089
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025