|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ale sprecyzuj jakie chcesz książki i co rozumiesz przez ksiażki, które miały na mnie największy wpływ? Te które dały mi największą wiedzę, te, które najbardziej mnie zmotywowały, te, które dały mi szczęście?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co placić za zaoczna psychologie... na forum se magistra zrobie...  Bedziemy potem pisac prace magisterska u Pierniczka z "zarywania"  @Pierniczek A co do ksiazek to chyba te, ktore daly Ci szczescie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Te, ktore uwazasz za najwazniejsze, najciekawsze... ale nie takie stricte o stosunkach interpersonalnych, chociaż te równiez.
Żeby zahaczaly o kazda, albo przynajmniej wiekszosc galezii psychologii.
Takie po ktorych bylbym w stanie złapac bakcyla i sie nie zrazić, a zafascynowal.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
oraz wiedze w szczegolnosci zrozumienie ludzkich zachowan i ich interpretacja 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
1. Obudź w sobie olbrzyma - to powinno być zamiast podręcznika do polskiego 2. Mężczyźni sa z marsa, a kobiety z Wenus 3. Z żab w księżniczki 4. -Psychologia i życie -Wywieranie wpływu na ludzi -Język ciała gestów i zachowań 5. Mój tajemny ogród.
Pierwsza trójka na pewno w takiej kolejności, a potem to już ciężko wskazać. Wybrałem te, które dały mi najwięcej szczęścia.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wielu ludzi poleca jeszcze: -Wojny plemników -Czerwona królowa -samolubny gen ja tych książek nie czytałem. Jakoś mi sie już nie chce.  Dobre książki to jeszcze: -Wprowadzenie do programowania neurolingwistycznego -Do zobaczenia na szczycie -Poradnik lidera -Erystyka -Psychologia ubioru Tyle chyba z tych ważniejszych...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
panowie, pilna sprawa wczoraj na imprezie moj kuzyn calowal sie z laska, z ktora krecil od 2 tygodni. Mialo to byc jakotakie rozpoczecie zwiazku. On caly w skowronkach cieszy puche po czym po 15 min patrzy na parkiet a tam jeeden z jego lepszych kumpli caluje sie z jego laska  koles dobrze wiedzial jak wygladala sytuacja wiec zostal za to ukarany odpowiednia iloscia gongow  ALE ziomek chyba chce wybaczyc tej lasce. Co ja mam mu powiedziec zeby ja olal? Bo laska typowa flanelka (zdrobnienie od szmata  ) i byla by w stanie zrobic cos takiego nie raz. Kuzyn sie rozryczal i musze go jakos przekonac, ze laska jest gowno warta! co powiecie na ten temat?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
panowie, pilna sprawa wczoraj na imprezie moj kuzyn calowal sie z laska, z ktora krecil od 2 tygodni. Mialo to byc jakotakie rozpoczecie zwiazku. On caly w skowronkach cieszy puche po czym po 15 min patrzy na parkiet a tam jeeden z jego lepszych kumpli caluje sie z jego laska  koles dobrze wiedzial jak wygladala sytuacja wiec zostal za to ukarany odpowiednia iloscia gongow  ALE ziomek chyba chce wybaczyc tej lasce. Co ja mam mu powiedziec zeby ja olal? Bo laska typowa flanelka (zdrobnienie od szmata  ) i byla by w stanie zrobic cos takiego nie raz. Kuzyn sie rozryczal i musze go jakos przekonac, ze laska jest gowno warta! co powiecie na ten temat? Nie mieszaj się do tego, bo jak coś to będzie na Ciebie:) Polecam pozwolić sprawie potoczyć się własnym torem. Kuzyn co przeżyje,to jego będzie. Z pewnością wyciągnie jakieś wnioski:) Od siebie dodam, ze taka laska zdecydowanie nie jest warta uwagi, no chyba że chce się nią tylko pobawić, to ok:)
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Olej babe, albo wytnij jej taki numer ze sobie popamieta 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
co powiecie na ten temat? wytlumacz brutalnie ze to szmata, przeciez to marnowanie czasu na taka kobiete, niech jakis frajer sie stara o jej wzgledy 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Nie rozumiem czemu szmata. Panienka używa życia tak jak chłopy, obmacuje i liże się z kim popadnie.A faceci na disko to niby co robią? Rozmawiają o Norwidzie? Faceci to podobne szmaty jak takie panienki, z tą różnicą, że PANIENKA decyduje zazwyczaj, kiedy pan się zeszmaci. najprawdziwsza prawda. prof. uwodzenia Riverside. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak bardzo kochasz Twojego kuzyna to postaw mu loda, moze mu przejdzie 
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no ale co, zle Ci bylo?  nie ma co sobie zadawac takich pytan tylko isc na impreze wyrywac dupy 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Bo po prostu podobałeś sie jej, i chciała ciebie zranić za słabość do ciebie. Tyle 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nie rozumiem czemu szmata. Panienka używa życia tak jak chłopy, obmacuje i liże się z kim popadnie.A faceci na disko to niby co robią? Rozmawiają o Norwidzie? Faceci to podobne szmaty jak takie panienki, z tą różnicą, że PANIENKA decyduje zazwyczaj, kiedy pan się zeszmaci. najprawdziwsza prawda. prof. uwodzenia Riverside.  Koles sie juz rozryczal, wiec chyba wieksze upokorzenie go spotkac nie moze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
docencie Experto, w rzeczy samej, w rzeczy samej.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|