Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 22 1 2 6 7 8 9 10 21 22
P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Ale sprecyzuj jakie chcesz książki i co rozumiesz przez ksiażki, które miały na mnie największy wpływ? Te które dały mi największą wiedzę, te, które najbardziej mnie zmotywowały, te, które dały mi szczęście?

Bonus: Unibet
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Zabielany
Po co placić za zaoczna psychologie... na forum se magistra zrobie... laugh

Bedziemy potem pisac prace magisterska u Pierniczka z "zarywania" grin

@Pierniczek
A co do ksiazek to chyba te, ktore daly Ci szczescie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Te, ktore uwazasz za najwazniejsze, najciekawsze... ale nie takie stricte o stosunkach interpersonalnych, chociaż te równiez.

Żeby zahaczaly o kazda, albo przynajmniej wiekszosc galezii psychologii.

Takie po ktorych bylbym w stanie złapac bakcyla i sie nie zrazić, a zafascynowal.

D
addict
addict
D Offline
oraz wiedze w szczegolnosci zrozumienie ludzkich zachowan i ich interpretacja wink

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
1. Obudź w sobie olbrzyma - to powinno być zamiast podręcznika do polskiego
2. Mężczyźni sa z marsa, a kobiety z Wenus
3. Z żab w księżniczki
4.
-Psychologia i życie
-Wywieranie wpływu na ludzi
-Język ciała gestów i zachowań
5. Mój tajemny ogród.

Pierwsza trójka na pewno w takiej kolejności, a potem to już ciężko wskazać. Wybrałem te, które dały mi najwięcej szczęścia.

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Wielu ludzi poleca jeszcze:
-Wojny plemników
-Czerwona królowa
-samolubny gen
ja tych książek nie czytałem. Jakoś mi sie już nie chce. smile

Dobre książki to jeszcze:
-Wprowadzenie do programowania neurolingwistycznego
-Do zobaczenia na szczycie
-Poradnik lidera
-Erystyka
-Psychologia ubioru

Tyle chyba z tych ważniejszych...

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
panowie, pilna sprawa

wczoraj na imprezie moj kuzyn calowal sie z laska, z ktora krecil od 2 tygodni. Mialo to byc jakotakie rozpoczecie zwiazku. On caly w skowronkach cieszy puche po czym po 15 min patrzy na parkiet a tam jeeden z jego lepszych kumpli caluje sie z jego laska laugh

koles dobrze wiedzial jak wygladala sytuacja wiec zostal za to ukarany odpowiednia iloscia gongow laugh ALE ziomek chyba chce wybaczyc tej lasce. Co ja mam mu powiedziec zeby ja olal? Bo laska typowa flanelka (zdrobnienie od szmata tongue ) i byla by w stanie zrobic cos takiego nie raz. Kuzyn sie rozryczal i musze go jakos przekonac, ze laska jest gowno warta!

co powiecie na ten temat?

-
veteran
veteran
Originally Posted by Adammm
panowie, pilna sprawa

wczoraj na imprezie moj kuzyn calowal sie z laska, z ktora krecil od 2 tygodni. Mialo to byc jakotakie rozpoczecie zwiazku. On caly w skowronkach cieszy puche po czym po 15 min patrzy na parkiet a tam jeeden z jego lepszych kumpli caluje sie z jego laska laugh

koles dobrze wiedzial jak wygladala sytuacja wiec zostal za to ukarany odpowiednia iloscia gongow laugh ALE ziomek chyba chce wybaczyc tej lasce. Co ja mam mu powiedziec zeby ja olal? Bo laska typowa flanelka (zdrobnienie od szmata tongue ) i byla by w stanie zrobic cos takiego nie raz. Kuzyn sie rozryczal i musze go jakos przekonac, ze laska jest gowno warta!

Nie mieszaj się do tego, bo jak coś to będzie na Ciebie:) Polecam pozwolić sprawie potoczyć się własnym torem. Kuzyn co przeżyje,to jego będzie. Z pewnością wyciągnie jakieś wnioski:)
Od siebie dodam, ze taka laska zdecydowanie nie jest warta uwagi, no chyba że chce się nią tylko pobawić, to ok:)

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Olej babe, albo wytnij jej taki numer ze sobie popamieta wink

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Adammm
wytlumacz brutalnie ze to szmata, przeciez to marnowanie czasu na taka kobiete, niech jakis frajer sie stara o jej wzgledy laugh

Ana <3
Ana <3
Nie rozumiem czemu szmata. Panienka używa życia tak jak chłopy, obmacuje i liże się z kim popadnie.A faceci na disko to niby co robią? Rozmawiają o Norwidzie? Faceci to podobne szmaty jak takie panienki, z tą różnicą, że PANIENKA decyduje zazwyczaj, kiedy pan się zeszmaci.

najprawdziwsza prawda.

prof. uwodzenia Riverside.

grin

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by Riverside
Nie rozumiem czemu szmata. Panienka używa życia tak jak chłopy, obmacuje i liże się z kim popadnie.A faceci na disko to niby co robią? Rozmawiają o Norwidzie? Faceci to podobne szmaty jak takie panienki, z tą różnicą, że PANIENKA decyduje zazwyczaj, kiedy pan się zeszmaci.

najprawdziwsza prawda.

grin

laugh laugh laugh laugh laugh

no tak ale to laska daje piczy a nie facet kutasa. A wtedy to ona jest szmata laugh

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
jak bardzo kochasz Twojego kuzyna to postaw mu loda, moze mu przejdzie grin

G
Tata
Tata
G Offline
A ja powiem tak: krecilem do laski .. ona.. do mnie na gg jak sie nie oddzywalem "hej i dobranoc" (po co , do dzisiaj mam zagadke ) slala sms "co slychac " ... Ten okres trwal 1 miesciac laugh

A jak sie okzalo byla tylko "FLANELKA: tongue (spodobal mi sie ten tekst) Powiedziala ze nie jestem w jej gusie mad laugh laugh laugh

i mam zagadke po co to robila...

moze ktos zna odp?;] laugh laugh laugh

pozdro gib01 piwo

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
chu*ja szukala;]

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by Gib01
A ja powiem tak: krecilem do laski .. ona.. do mnie na gg jak sie nie oddzywalem "hej i dobranoc" (po co , do dzisiaj mam zagadke ) slala sms "co slychac " ... Ten okres trwal 1 miesciac laugh

A jak sie okzalo byla tylko "FLANELKA: tongue (spodobal mi sie ten tekst) Powiedziala ze nie jestem w jej gusie mad laugh laugh laugh

pozdro gib01 piwo

no ale co, zle Ci bylo? laugh nie ma co sobie zadawac takich pytan tylko isc na impreze wyrywac dupy grin

H
veteran
veteran
H Offline
Originally Posted by Gib01

pozdro gib01 piwo
Bo po prostu podobałeś sie jej, i chciała ciebie zranić za słabość do ciebie. Tyle wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by Riverside

najprawdziwsza prawda.

grin

Koles sie juz rozryczal, wiec chyba wieksze upokorzenie go spotkac nie moze.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Plakac przez taka flanelke laugh laugh laugh

to on po serii 20 nietrafionych pickach z rzedu pewnie juz z mostu by skakal laugh

prof. Riverside panienka decyduje kiedy facet sie zeszmaci? Pewnie masz na mysli jakis szczylow, mowimy o mezczyznach a oni nie daja soba pomiatac smile

Ana <3
Ana <3
docencie Experto, w rzeczy samej, w rzeczy samej.

Strona 8 z 22 1 2 6 7 8 9 10 21 22

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, rafal08, burbon, aker, poozon), 2,581 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,214
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025