|
|
veteran
|
|
veteran
Mieszaj sie, tutaj litosci nie bedzie, a kobieta na forum to jak spojrzenie Neadertalczyka  Dobre  byle by nie okazał się ślepcem 
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Mysle, ze przy tobie czuje sie bezpiecznie i traktuję cię jak kolegę, chociaż próbowała traktować ciebie jako kogoś "więcej" ale widocznie sama z sobą ma problem i szuka czegoś czego w tobie nie widzi. Moim zdaniem, jeśli ci na niej zależy i masz czas i ochote w razie czego zaryzykować, ze ten czas jej poświecony bedzie zmarnowany to możesz przy niej być tj. próbowac odnowić znajomosć. To dosyć ryzykowne, bo sam czujesz że panna może sie tobą tylko bawić i traktować cię jako wyjście awaryjne. Podejrzewam, że ty chcesz stabilizacji a ona jeszcze nie i szuka czegos innego, bo jest niedojrzała albo ma wysokie mniemanie o sobie a ze nikt inny jej sie nie trafia to wtedy ... , ale to sa tylko moje przypuszczenia  :hmmm: Tylko ja sam niekiedy nie wiem czego chce..raz to powiem ze "sram juz na nia" ale jak ja zobacze...to ku... cos we mnie wstepuje..  Ze moze jeszcze kiedys... cos..  No nic..ja chyba odnowie znajomosc..ale to dopiero w grudniu ..niech sobie przemysli. A i  a moze lepiej drink dla Ciebie @hanele
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mysle, ze przy tobie czuje sie bezpiecznie i traktuję cię jak kolegę, chociaż próbowała traktować ciebie jako kogoś "więcej" ale widocznie sama z sobą ma problem i szuka czegoś czego w tobie nie widzi. Moim zdaniem, jeśli ci na niej zależy i masz czas i ochote w razie czego zaryzykować, ze ten czas jej poświecony bedzie zmarnowany to możesz przy niej być tj. próbowac odnowić znajomosć. To dosyć ryzykowne, bo sam czujesz że panna może sie tobą tylko bawić i traktować cię jako wyjście awaryjne. Podejrzewam, że ty chcesz stabilizacji a ona jeszcze nie i szuka czegos innego, bo jest niedojrzała albo ma wysokie mniemanie o sobie a ze nikt inny jej sie nie trafia to wtedy ... , ale to sa tylko moje przypuszczenia  :hmmm: Tylko ja sam niekiedy nie wiem czego chce..raz to powiem ze "sram juz na nia" ale jak ja zobacze...to ku... cos we mnie wstepuje..  Ze moze jeszcze kiedys... cos..  No nic..ja chyba odnowie znajomosc..ale to dopiero w grudniu ..niech sobie przemysli. A i  a moze lepiej drink dla Ciebie @hanele  
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
To co jestesmy umowieni? To w koncu na to piwo czy na drinka? pozdro gib01
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
A tam "JA MOGE" Paniena(bez obrazy:p) dobrze gada, drinka jej z checia postawie  Tylko czy ma na niego ochote ... 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
Sprawa jest prosta - przestan sobie nia zawracac glowe. Szanuj sie bo nikt inny cie nie bedzie szanowal.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak zagadać flanelcie? Podchodzisz i mówisz: "Wiesz malutka... Przy moich jajach, jaja Fabergé to zwykła tandeta" Przy okazji będzie test na inteligencję 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Co z tym zdjeciem? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podbijam prośbę 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
podbijam prośbę  "NIGDY w ZYCIU", poza tym to nie dział Ślicznotki Dajcie wyraz swojej wyobrażni jak ja swojej w Waszym przypadku. Ja jestem SPOJRZENIEM NEARDELTALCZYKA 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
kobiety...
Co musiałoby sie stać abyś umieściła swoje zdjęcie?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
To co jestesmy umowieni? To w koncu na to piwo czy na drinka? pozdro gib01 Piwa nie piję a drinka na pewno wolałbyś z Kimś innym No i nie umawiam sie z nieznajomymi 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
kobiety...
Co musiałoby sie stać abyś umieściła swoje zdjęcie? Nic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie posikajcie się chłopaki ;]
Jak w wojsku. Jedna baba i każdy szaleje hyhy
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
To co jestesmy umowieni? To w koncu na to piwo czy na drinka? pozdro gib01 Piwa nie piję a drinka na pewno wolałbyś z Kimś innym No i nie umawiam sie z nieznajomymi  fotka Giba z avatara jest sprzed roku, wiec teraz lepiej wyglada 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
To co jestesmy umowieni? To w koncu na to piwo czy na drinka? pozdro gib01 Piwa nie piję a drinka na pewno wolałbyś z Kimś innym No i nie umawiam sie z nieznajomymi  fotka Giba z avatara jest sprzed roku, wiec teraz lepiej wyglada   : D hm, a właściwie szkoda  , bo tak mi sie podoba 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Myślę shane, ze nikt się nie podnieca, to po prostu ludzka ciekawość. A dama, która udziela się w tym temacie boi się umieścić swoje zdjęcie. Ot cała filozofia.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Pierniczek a Ty pokazales swoje zdjecie? ;]
|
|