|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a tak na poważnie- to nie rozkręcaj sam, bo nie złozysz. Ja raz drukarke rozkręcać i już nie złozyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie mam głosu w kompie  Zainstalowałem ARealtek 97' ale dalej cisza. Może jakieś nowsze, lepsze sterowniki mam zainstalować? Ma ktoś jakieś propozycje?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie mam głosu w kompie  Zainstalowałem ARealtek 97' ale dalej cisza. Może jakieś nowsze, lepsze sterowniki mam zainstalować? Ma ktoś jakieś propozycje? jaką masz płytę główną?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
klawiature wystarcz troche podwazyc i i powinna wyjsc. przynajminej u mnie w toshibie tak jest. kiedys jak czyscilem to bez porlbmow w jedna i w druga strone.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
potrzebuje kodu html (od poczatku do konca) ktory dzialalby tak wysylam komus link ten ktos klika na link w momencie kiedy strona sei otwiera uruchamia sie plik do ktorego podal bym url w skrypcie plik ten ma sie nie sciagac, ma nioe wyskoczyc okienko z zapytaniem gdzie sciagac, ma poprostu sie uruchomic  np. odpalam stronke i po chwili uruchamia sie np plik WORD'a (bez pytania o uruchomienie i nic kompletnie zero ;]) stronka moze byc biala nawet zeby mniej roboty to zajelo prosze o pomoc!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie mam głosu w kompie  Zainstalowałem ARealtek 97' ale dalej cisza. Może jakieś nowsze, lepsze sterowniki mam zainstalować? Ma ktoś jakieś propozycje? jaką masz płytę główną? GIGABYTE GA-8I945PLGE-RH i coś jeszcze mam na instrukcji napisane: "LGA775 for Intel Pentium Processor"
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
1 pytanko czy jest mozliwosc wypalenia nagrywarka dvd zwyklej plyty cd 700mb??? sciagnolem gt na psx ,ale mam tylko nagrywarke dvd i nei wiem czy da rade wypalic i czy poijdzie na psx:/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
1 pytanko czy jest mozliwosc wypalenia nagrywarka dvd zwyklej plyty cd 700mb??? sciagnolem gt na psx ,ale mam tylko nagrywarke dvd i nei wiem czy da rade wypalic i czy poijdzie na psx:/acha ps one
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1 pytanko czy jest mozliwosc wypalenia nagrywarka dvd zwyklej plyty cd 700mb??? sciagnolem gt na psx ,ale mam tylko nagrywarke dvd i nei wiem czy da rade wypalic i czy poijdzie na psx:/acha ps one normala ze mozesz nagrywark dvd wypalać płytki cd
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Mam pytanko. Zastanawiam się nad zakupem laptopa i ze względu na obecny kurs dolara chcę kupić w USA. Przeglądałem sobie ofete i natknąłem się na taki oto rodzynek http://www.ubid.com/actn/opn/getpage.asp?AuctionId=11196493&uwb=93699Moje pytanie jest takie. Co jest z nim w takim przypadku nie tak  że kosztuje przeliczając około 1.5 tyś.? A parametry ma w porządku.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mam pytanko. Zastanawiam się nad zakupem laptopa i ze względu na obecny kurs dolara chcę kupić w USA. Przeglądałem sobie ofete i natknąłem się na taki oto rodzynek http://www.ubid.com/actn/opn/getpage.asp?AuctionId=11196493&uwb=93699Moje pytanie jest takie. Co jest z nim w takim przypadku nie tak  że kosztuje przeliczając około 1.5 tyś.? A parametry ma w porządku. wszystko jest z nim w porządku, po prostu takie są ceny w Stanach  Ale to i tak nawet drogo  Jak ktoś dobrze się przyczai to za tysiaka wyrwie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mam pytanie w grudniu idę do szpitala na kilka tygodni żeby nie "zejść" z nudów chciałbym zabrać ze sobą laptopa, w co musiałbym się zaopatrzyć by móc mieć internet. Proszę o rady. Oczywiście jeżeli chodzi o podpisanie jakieś umowy na abonament na 24 miechy to opcja ta odpada, a trudno chyba będzie znaleźć promocje 1 miesiąc gratis  . Czekam na wszelkie sugestie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na pewno w kartę wifi. Nie wiem jak w Zabrzu, ale można spróbować podłączyć się do jakiegoś hot spot'a, lub niezabezpieczonej sieci. Jeśliby nie wypaliło to wydaje mi się, że pozostaje tylko pożyczyć od kogoś kartę do lapa, bo nie sądzę, żeby dali firmowy dostęp do neta na, tak jak napisałeś, promocyjny miesiąc...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam czy ktos wie jak mozna ominac haslo w ipoda apple 16 gb gdy go wlaczylem pokazuje mi podaj haslo a ja go znalazlem jak wracalem z pracy!!hahah czy musze udac sie do srwisu i tam cos z tym zrobic?dziekuje za opinie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
znalazles....dlaczego ja w zyciu nic nie znalazlem :):):)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mialem podobniy problem. Z poczatku myslalem o ofercie orange lub ery, ale udaelm sie do peirwszego lepszego dostawcy internetu, ktory podlaczyl mi internet bezprzewodowy na okres pobytu w szpitalu. Nie bylo zadnych problemow. Tylko ordynator musial wyrazic zgode na umeiszczenia nteny na parapecie, to wszystko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jak zainstalować cudowny produkt  telekomuny  "nełostradee" w systemie Windows Vista 64 bit  bo szukam na necie cudownego lekarstwa ale jak narazie wielki ***j 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam problem z odtwarzaniem dzięków na komputerze, nie mam pojęcia skąd się wziął. Kiedy właczam winampa pojawia się taki komunikat: Direct Sound Output v2.2.10 error. Bad Direct Sound driver. Please install proper driver or select another device in configuration. Error code: 88780078. Orientuje sie ktos skad mozna sciagnac te sterowniki ? moja plyta glowna to: Gigabyte GA-7VA REV2.0 Karta muzyczna ? Vinyl AC'97 chyba HELP 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|