|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Nie wiem, tu już niech się wypowie ktoś, kto ostatnio może wpłacał w taki sposób. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ja właśnie dawno u nich nie grałem, dzisiaj postanowiłem sobie rekreacyjnie wpłacić , a niestety dopiero teraz zacząłem czytać ...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam serdecznie,krotkie pytanko,jak dlugo wg.Waszych doswiadczen idzie kasa z GB na Inteligo? Od momentu potwierdzenia wyplaty przez GB
|
|
|
|
|
|
|
Teoretycznie w ciągu tygodnia jeśli mówimy o przelewie a nie np. zwrocie na kartę. ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
|
|
|
|
member
|
|
member
mialem na mysli wlasnie przelew na karte;)
|
|
|
|
|
|
|
Powinno iść do 5 dni bankowych, aczkolwiek Inteligo chyba blokowało pieniądze do końca miesiąca (chyba są nieprzyzwyczajeni, że pieniądze mogą nie tylko "wyjść" z karty, ale także w drugą stronę pójść).  Podobno wysłanie do obsługi banku skan zawsze odblokowywał pieniądze szybciej. ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedy w koncu do ciezkiej cholery bedzie mozna wyplacac na MB? od tygodnia probuje i nic
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Kiedy w koncu do ciezkiej cholery bedzie mozna wyplacac na MB? od tygodnia probuje i nic Pytanie godne rozwazenia, dla mnie to jet niewyobrazalne ze taki blad jest na stronie od tygodnia i jeszcze nie zostal poprawiony. To jest przeciez mega ignorancja
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
jesli Wam zalezy na czasie to napiszcie maila do supportu z prosba o wyplate,danymi i kwota jaka chcecie wyplacic. ja wczoraj napisalem do nich a dzisiaj mi kasa doszla na mb.
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
czy istnieje wpłata do gamebookers zwykłym przelewem poprzez poczte?
|
|
|
|
|
|
|
czy istnieje wpłata do gamebookers zwykłym przelewem poprzez poczte? Dobre pytanie, sam bym na to chciał znać odpowiedź. Czy można wpłacać na poczcie lub w okienku w banku? ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
czy istnieje wpłata do gamebookers zwykłym przelewem poprzez poczte? Dobre pytanie, sam bym na to chciał znać odpowiedź. Czy można wpłacać na poczcie lub w okienku w banku? ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJANapisałem maila do Nich, wiec pozostaje czekac na odpowiedz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potwierdzam że istnieje  wpłacilem do nich normalnie przelewem w bankowym okienku i na drugi dzień kasa była na koncie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dzisiaj zwrot do 5E na dokladny wynik meczu BENFICA - MILAN
|
|
|
|
|
|
|
Potwierdzam że istnieje  wpłacilem do nich normalnie przelewem w bankowym okienku i na drugi dzień kasa była na koncie  W którym banku mają konto? Rozumiem, że tylko w tym banku można sobie wejść i gotówkę w okienku wpłacić? ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam. Drodzy forumowicze, mam nadzieję że możecie mi pomóc. Wpłaciłem pieniądze kartą kredytową do gamebookers bardzo prosta sprawa jednak teraz gdy chcę wypłacić je z powrotem nigdzie nie mam opcji wypłać pieniądze. Jak mam to zrobić??
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Dzisiaj zwrot do 5E na dokladny wynik meczu BENFICA - MILAN Po jakim czasie zwracają  ?
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Dzisiaj zwrot do 5E na dokladny wynik meczu BENFICA - MILAN Po jakim czasie zwracają  ? nikt nie pomoże? Nie obstawiacie meczów, gdzie za nietrafiony typ zwracają kase? Bo do tej pory pieniędzy nie mam na koncie ..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam  potrzebuje się upewnić  chce wypłacić pewną sumke na konto bankowe i mam tam do wpisania Numer Konto i IBAN, IBAN to wiem PL+26cyfr z mojego rachunku, a numer konto to ? całe te 26 liczb czy wpisuje tylko końcówkę czyli 10 cyfr ? Wielkie dzięki za odpowiedź 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a nie wiem Platynowy, nie bawię się w dw 
|
|