|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
nigdy nie wytrzymuje presji i to sie zwykle zle konczy najczęściej kupką w gatki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Urzywaj monejbókersa naprafde waro, dobże obsłójguje klijentuw.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
nigdy nie wytrzymuje presji i to sie zwykle zle konczy najczęściej kupką w gatki  ty nygusie jeden no prosze o bana dla tego Pama bo jest niepowazny
|
|
|
|
|
member
|
|
member
nigdy nie wytrzymuje presji i to sie zwykle zle konczy najczęściej kupką w gatki  chlopcze czy ty wiesz co to polska ortografia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nigdy nie wytrzymuje presji i to sie zwykle zle konczy najczęściej kupką w gatki  haha, zaraz Rysiek z przerobki Klanu mi sie przypomnial 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Urzywaj monejbókersa naprafde waro, dobże obsłójguje klijentuw. chlopcze czy ty wiesz co to polska ortografia
|
|
|
|
|
member
|
|
member
mam zaswiadczenie na dysklekcie kilka lat temu zalatwilem se na mature
czy mam przeslac scan modowi jakiemus ?????
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy mam przeslac scan modowi jakiemus ????? zolte papiery tez masz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Urzywaj monejbókersa naprafde waro, dobże obsłójguje klijentuw. chlopcze czy ty wiesz co to polska ortografia Rze co, rze co, bendziesz kozakował to jeszcze zobaczysz... jescze zobaczy... niech lepiej weźmi i sie óspokoi bo ja nie rencze za siebie ... [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy mam przeslac scan modowi jakiemus ????? Mnie mozesz przesłac skan historii choroby ,dla potwierdzenia diagnozy oczywiście. I nie przesadzaj ,nauka w Ochotniczym Hufcu Pracy nie kończy sie maturą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzicie co bukmacherka robi z ludźmi ?!
Kasę na zaklady trzeba pozyczac .
Wszystko to wina forum mecz.pl !!!
Tak na serio nyger jeśli masz siłe to walcz z nim poprzez tą policje ,cięzkie to będzie ale może się uda i nie przejmuj się docinkami od innych ,sami zostaną oszukani to zobaczą jak to jest.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
gdzie ten adres mb, bo już piątaka wpłacam także tylko daj na PM pefffki i ustafffki na dzisiaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Maciek tu nie chodzi o docinki czy niedocinki, bardziej o podejście "nygera" do innych, jakieś wywyższanie się, zupełnie niepohamowana chęć odwetu za cokolwiek, rozumiem, byś może to młody chłopak, z buntem do świata, wszystkich, i wszystkiego, ale jeżeli ktoś nie ma szacunku to samego siebie, to na prawdę ciężko jest wymagać by to inni mieli szacunek do właśnie tej osoby, przeto trudnym jest rozmawianie, ba, nawet poświęcił bym kilkanaście minut opisując wniosek dowodowy, ale naprawdę nie widzę, ani celu, ani mowtywu, ani nawet żadnej intencji aby to robić. Jeżeli ktoś podchodzi z taką ignorancją do wszystkich, to jakże wszyscy mają podchodzić do tejże osoby. W gruncie rzeczy, wolę "ulepić" bałwana z emotek w temacie "rozmowy o...", niżeli pomagać komuś kto z takim buńczucznym nastawieniem zwraca się do wszystkich, nie wiedząc o osobach, do których pisze praktycznie niczego. Ot taka moja dygresja, chociaż raz napisałem coś w miarę poważnie.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Maciek tu nie chodzi o docinki czy niedocinki, bardziej o podejście "nygera" do innych, jakieś wywyższanie się, zupełnie niepohamowana chęć odwetu za cokolwiek, rozumiem, byś może to młody chłopak, z buntem do świata, wszystkich, i wszystkiego, ale jeżeli ktoś nie ma szacunku to samego siebie, to na prawdę ciężko jest wymagać by to inni mieli szacunek do właśnie tej osoby, przeto trudnym jest rozmawianie, ba, nawet poświęcił bym kilkanaście minut opisując wniosek dowodowy, ale naprawdę nie widzę, ani celu, ani mowtywu, ani nawet żadnej intencji aby to robić. Jeżeli ktoś podchodzi z taką ignorancją do wszystkich, to jakże wszyscy mają podchodzić do tejże osoby. W gruncie rzeczy, wolę "ulepić" bałwana z emotek w temacie "rozmowy o...", niżeli pomagać komuś kto z takim buńczucznym nastawieniem zwraca się do wszystkich, nie wiedząc o osobach, do których pisze praktycznie niczego. Ot taka moja dygresja, chociaż raz napisałem coś w miarę poważnie. ze co ze niechcesz pomóc??? wczoraj napisałem problem a co dzis zobaczylem ze lombardzista pujdzie od piekla wczoraj caly dzien pisaliscie bzdety , wiec normalne ze nikt nawet nie napisałc o pisac i czy mam szasne wiec se pisze aby pisac luzno itp, to i tak nie znaczy i prosilem o usuniecie tematu bo piszecie bzdety a ty kolego wyskakujesz zebys pomógł ale ze cos nie tak pisze to juz nie pomozesz itp chlopcze skąd pochodzisz ~???
|
|
|
|
|
member
|
|
member
to co zrobiles i napisales wyglada na zasadzie tego przykładu
na wsi kolega pyta kolege pozycz łyzke cukru, odpowiada nie pozycze, bo mi tez kiedys zabraknie, no wez poczyz bardzo prosze nie mam kasy a bym se poslodzil a masz 2 kilo, no co ty lyzki cukru nie pozyczysz, odp . no nie pozycze i tyle, kumpel odpowiada, to sie pierd... chamie ze wsi, wiec ten nyus co nie chcial rzekl, bym Ci dal te łyzke cukru ale ze tak powiedziales nie dam
master comb back czy jak to, ta historia pasuje do tego jak ty pąstopilem i tacy luzie jak ty sa najgorsi gorsi od lombardzisty
wiec nie pisz ze bys napisał i posiwecił kilkanascie miniu na wniosek dowodowy chlopcze
|
|
|
|
|
member
|
|
member
bylo to zrobic a nie ze masz teraz jakis argument na ktury czekales i jest tak Ci latwiej to piszesz !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O cho cho, ależ Tyś odważny i hardy. Nie piszę do Ciebie bo jeszcze mnie napadniesz i pobijesz Pozwól proszę, że jednak nadal będę miał ogromy ubaw niestety z Twojej osoby, i niestety nie ubaw w sensie pozytywnym, a bardziej śmiech z "chłopca" robiącego z siebie kolejnego forumowego pajaca ... zatem "ridi Pagliaccio", jak to było w operze Leoncavalla.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
pisze jak jest wiec o co ci chodzi pomocny kolego
olejny argument usprawiedliwiający siebie samego
zawsze se tak tlumaczysz w głowce, ludzich takiego pokroju jak ty to mozna.... i tylko na nich nasikac
bez obrazy do Ciebie nic nie mam zebys nie plakal tylko
temat do usuniecia i nie piszcie juz tu
bo takich Billów jak ty nie brakuje na forum, raczej są tylko tacy
|
|
|
|
|
member
|
|
member