Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
journeyman
journeyman
Księgowość:

Pieniądze postawione: 3100PLN
Wygrana: 4627PLN
Zysk/strata: +1527PLN
Skuteczność kuponów: 11/18 -> 61,11%

Bonus: Unibet
journeyman
journeyman
# 19

EV Zug - HC Ambri Piotta - pierwsza tercja 1x 1,09
EHC Kloten Flyers - SC Bern - pierwsza tercja x2 1,28
BM Keymare Almeria-BM Ciudad Real 2 1,11
Frederikshavn White Hawks - Herlev Hornets - suma bramek : -5,5+ 2 1,60

kurs: 2,48
stawka: 100PLN
wygrana: 248PLN
BetGun

Dziś jakoś nie mam czasu na analizy i jakoś nie mam żadnego czucia. Dam takie fajne ako za symboliczną 100 smile

journeyman
journeyman
Originally Posted by Maracana
# 19

EV Zug - HC Ambri Piotta - pierwsza tercja 1x 1,09 hura 4 : 1 (1 - 0 2 - 1 1 - 0)
EHC Kloten Flyers - SC Bern - pierwsza tercja x2 1,28 hura 1 : 2 (1 - 1 0 - 1 0 - 0)
BM Keymare Almeria-BM Ciudad Real 2 1,11 hura 25-31
Frederikshavn White Hawks - Herlev Hornets - suma bramek : -5,5+ 2 1,60 hura 7-1

kurs: 2,48
wygrana: 248PLN
BetGun

Dziś jakoś nie mam czasu na analizy i jakoś nie mam żadnego czucia. Dam takie fajne ako za symboliczną 100 smile

+ 248PLN

journeyman
journeyman
Księgowość:

Pieniądze postawione: 3200PLN
Wygrana: 4875PLN
Zysk/strata: +1675PLN
Skuteczność kuponów: 12/19 -> 63,15%

journeyman
journeyman
# 20

Adam Małysz miejsce 1-6 NIE - 1,80
FIS PŚ HS142 (Kuusamo/FIN)

stawka: 200PLN
wygrana: 360PLN
Bwin

Witam. Wczoraj już na wpół śpiący wyczaiłem i zagrałem taki oto kursik na bwin. Rano wstaję kursu nie ma smile Oczywiście spodziewałem się, że spadnie kurs mocno, ale widać chyba za dużo zakładów na to przyjęli albo po prostu ktoś sobie tam w końcu luknął dotychczasowe skoki Adama. Sorki Adaś, jesteś wielki i będę 3mał kciuki abyś wygrał puchar, ale dziś raczej miejsce w pierwszej 6 jak dla mnie jest mało realne. Przykro mi grać taki typ, ale po pierwsze nie jest to Adama skocznia. Po drugie skocznia po przebudowie ma taki kąt wyjścia z progu, że Adam zawsze miał z takimi skoczniami problem, do tego na takich obiektach przed sezonem nie trenował. Po trzecie co najmniej kilku małolatów na początku sezonu będzie miało na tyle sił, że starszym skoczkom będzie ciężko z nimi wygrywać. Adam jak i cały sztab na czele z Hanu i Poldkiem wypowiadają się pozytywnie o jego formie co mnie bardzo cieszy, jednak nie sądzę aby Adam miał tutaj większe szanse. Po tym co widziałem wczoraj oraz wyniki kwali i treningów ten typ wydaje mi się bardzo pewnym typem. Oczywiście jak Adaś wygra nawet się nie skrzywię o te 200zł tongue Moje zdanie co do tego sezonu jak chodzi o Adasia to spokojne równe skakanie jak zawsze, nie liczyłbym na fajerwerki w kilku pierwszych konkursach, a od połowy sezonu Adaś włączy swój 5 bieg i powinno się skończyć jak zawsze. A w Zakopcu będę się darł z całych sił Adam.......Adam.... smile Co do rekordu Mattiego to raczej w tym sezonie jest to nierealne. Pozostaje jednak trzymać kciuki żeby Adasiowi nie przyszło do głowy skończyć po tym sezonie karierę. Wczoraj usłyszałem z jego ust jedno dziwne zdanie. Mówił, że powie po zakończeniu sezonu czy jedno z jego marzeń się spełniło, powie to niezależnie od miejsca jakie zajmie. Mam nadzieję, że to nie chodzi o to czego ja się zaczynam domyślać frown Kończąc Adaś jest wielki, ale dziś może być mu ciężko. Pozdrawiam

journeyman
journeyman
# 21

Heart Of Midlothian-Celtic Glasgow - handicap : 1,5-0 1 1,30

stawka: 500PLN
wygrana: 650PLN
BetGun

Celitc w środę grał bardzo ciężki mecz z Sahtarem dziś kolejny ciężki mecz, a we wtorek mecz o życie w Milanie. W środę szanse Celtów faktycznie nie będą za wielkie, ale dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe. W ciągy 7 dni Celtic nie będzie w stanie za cholerę zagrać 3 wielkich spotkań. Moim zdaniem LM nie odpuszczą. Myślę, że tego meczu Hearts nie przegra, a już na pewno nie przegra 2 golami. Do tego jeszcze tak obrona Celticu. Dla mnie typ jak to niektórzy ładnie piszą 10/10.
Pozdrawiam

journeyman
journeyman
# 20

Adam Małysz miejsce 1-6 NIE - 1,80 hura 16
FIS PŚ HS142 (Kuusamo/FIN)

wygrana: 360PLN
Bwin

Witam. Wczoraj już na wpół śpiący wyczaiłem i zagrałem taki oto kursik na bwin. Rano wstaję kursu nie ma smile Oczywiście spodziewałem się, że spadnie kurs mocno, ale widać chyba za dużo zakładów na to przyjęli albo po prostu ktoś sobie tam w końcu luknął dotychczasowe skoki Adama. Sorki Adaś, jesteś wielki i będę 3mał kciuki abyś wygrał puchar, ale dziś raczej miejsce w pierwszej 6 jak dla mnie jest mało realne. Przykro mi grać taki typ, ale po pierwsze nie jest to Adama skocznia. Po drugie skocznia po przebudowie ma taki kąt wyjścia z progu, że Adam zawsze miał z takimi skoczniami problem, do tego na takich obiektach przed sezonem nie trenował. Po trzecie co najmniej kilku małolatów na początku sezonu będzie miało na tyle sił, że starszym skoczkom będzie ciężko z nimi wygrywać. Adam jak i cały sztab na czele z Hanu i Poldkiem wypowiadają się pozytywnie o jego formie co mnie bardzo cieszy, jednak nie sądzę aby Adam miał tutaj większe szanse. Po tym co widziałem wczoraj oraz wyniki kwali i treningów ten typ wydaje mi się bardzo pewnym typem. Oczywiście jak Adaś wygra nawet się nie skrzywię o te 200zł tongue Moje zdanie co do tego sezonu jak chodzi o Adasia to spokojne równe skakanie jak zawsze, nie liczyłbym na fajerwerki w kilku pierwszych konkursach, a od połowy sezonu Adaś włączy swój 5 bieg i powinno się skończyć jak zawsze. A w Zakopcu będę się darł z całych sił Adam.......Adam.... smile Co do rekordu Mattiego to raczej w tym sezonie jest to nierealne. Pozostaje jednak trzymać kciuki żeby Adasiowi nie przyszło do głowy skończyć po tym sezonie karierę. Wczoraj usłyszałem z jego ust jedno dziwne zdanie. Mówił, że powie po zakończeniu sezonu czy jedno z jego marzeń się spełniło, powie to niezależnie od miejsca jakie zajmie. Mam nadzieję, że to nie chodzi o to czego ja się zaczynam domyślać frown Kończąc Adaś jest wielki, ale dziś może być mu ciężko. Pozdrawiam

+ 360PLN

journeyman
journeyman
# 21

Heart Of Midlothian-Celtic Glasgow - handicap : 1,5-0 1 1,30 hura 1-1

stawka: 500PLN
wygrana: 650PLN
BetGun

Celitc w środę grał bardzo ciężki mecz z Sahtarem dziś kolejny ciężki mecz, a we wtorek mecz o życie w Milanie. W środę szanse Celtów faktycznie nie będą za wielkie, ale dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe. W ciągy 7 dni Celtic nie będzie w stanie za cholerę zagrać 3 wielkich spotkań. Moim zdaniem LM nie odpuszczą. Myślę, że tego meczu Hearts nie przegra, a już na pewno nie przegra 2 golami. Do tego jeszcze tak obrona Celticu. Dla mnie typ jak to niektórzy ładnie piszą 10/10.
Pozdrawiam

+ 650PLN

journeyman
journeyman
Księgowość:

Pieniądze postawione: 3900PLN
Wygrana: 5885PLN
Zysk/strata: +1985PLN
Skuteczność kuponów: 14/21 -> 66,66%

journeyman
journeyman
# 22

Golden State Warriors-Milwaukee Bucks
Bucks - handicap : 0-11.5 - 1.75

wygrana: 350PLN
BetGun

journeyman
journeyman
# 23

Edmonton Oilers - Pittsburgh Penguins - handicap : (1,5-0) 1 1,37
Osasuna CA-Sevilla FC - handicap : 1,5-0 1 1,12

wygrana: 153PLN
BetGun

Jeszcze delikatnie takie ako ze śmieci - za pół staweczki. Tego nie polecam, a że dawno nie grałem to mnie korci tongue To ako leci bardziej dla przekonania czy dobrze myślę niż z nastawieniem na wygraną. Osa nie wtopiła u siebie z Sevillą od wielu lat, a jeszcze 2 golami to już trzeba by sięgać do bardzo starych statystyk. Podobnie z Pingwinami - jakoś na lodzie nafciarzy dawno nie szło im poszaleć.
Pozdrawiam

journeyman
journeyman
# 24

Odense - Herlev
over5,5 - 1,50

wygrana: 300PLN
Expekt

Strona 3 z 3 1 2 3

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, rafal08, burbon, 11kera11), 3,853 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,296
Posty5,839,564
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026