Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 11 1 2 7 8 9 10 11
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by micha$
Przede wszytkim, czy możesz coś ustawiać na tym routerze? Jeżeli tak połącz się z nim [127.0.0.1 lub 192.168.101.x] i zmień w ustawieniach forwarding. smile

moge ;>

[Linked Image]

co tu powpisywać? cool

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
znaczy tego fifa nie ma, to sam kombinowałem tongue

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Posiadam router, który rozdziela łącze na 2 komputery. I chciałbym żeby rozdzielenie było równo po połowie czyli jeżeli na jednym PC ściągam to na drugim PC spokojnie mogę sobie wykorzytsać swoją drugą część łącza na przeglądanie internetu/gry online bez mulenia. Mam nadzieję, że mnie zrozumiecie bo nie jestem najlepszy w dziedzinie informatyki i nie wiem jak to wachowo nazwać.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kameleon
znaczy tego fifa nie ma, to sam kombinowałem tongue
W pierwszej kolumnie podajesz numery portów (powinieneś znaleźć w necie które są potrzebne). W drugie protokoły (w tym samym miejscu, co numery portów). W trzeciej podajesz adres swojego kompa, w czwartej zaznaczasz, że chcesz włączyć to przekierowanie. Zapisać dane, uruchomić ponownie router i powinno działać (chyba, że masz różne adresy po każdym uruchomieniu grin ).

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by pescar
Posiadam router, który rozdziela łącze na 2 komputery. I chciałbym żeby rozdzielenie było równo po połowie czyli jeżeli na jednym PC ściągam to na drugim PC spokojnie mogę sobie wykorzytsać swoją drugą część łącza na przeglądanie internetu/gry online bez mulenia. Mam nadzieję, że mnie zrozumiecie bo nie jestem najlepszy w dziedzinie informatyki i nie wiem jak to wachowo nazwać.

Router powinien obsługiwać taką opcję. Jeśli nie, to będziesz musiał zainstalować na obu komputerach programy do limitów.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam.
Gdy wyłączam kompa pokazuje mi sie taki komunikat "Stacja nie jest gotowa do użycia, być moze jest otwarta. Sprawdz stacje A:; upewnij sie ze włożono do niej dysk i ze zamknieto stacje." wie ktoś może co to znaczy ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Muczaczo
Witam.
Gdy wyłączam kompa pokazuje mi sie taki komunikat "Stacja nie jest gotowa do użycia, być moze jest otwarta. Sprawdz stacje A:; upewnij sie ze włożono do niej dysk i ze zamknieto stacje." wie ktoś może co to znaczy ?
masz noda?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lukiwa
Witam.
masz noda?

mam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam.
masz noda?

mam

G
old hand
old hand
G Offline
Panowie, kto jest obeznany w temacie laptopów i doradzi jaki lapek wybrać, bo zamierzam kupic dziewczynie na prezent, a za bardzo sie na tym nie znam. Na razie mam na oku takie coś, warte to swojej ceny? czy lepiej poszukac czegos z hp-eków, albo dell-i? http://allegro.pl/item282334042_compal_fl90_t7300_2048_160_gf_8600gt_512mb_tms.html

P
addict
addict
P Offline
Originally Posted by Kameleon
witojcie

Zaczne od poczatku. Neta mam w sieci trójmiejskiej multicon, ip nie jest zmienne i tym samym nie moge robic za hosta w grach ;> niedawno zakupilem router i teraz na dc++ musze być pasiv, w fife ciężko się połączyć z innymi osobami. Z jednymi się udaje z drugimi nie. Od czego to zależy? Słyszałem, że da się jakoś pokombinować przy portach. Mógłby ktoś to wytłumaczyć od podstaw? Jakie porty zmienić, czy ruszać coś w ustawieniach sieci?

Z tego co wiem trzeba przekierwoać połaczenie na porcie 3658 w fifie, jak to zrobić? ;>

Sprawdź tutaj:
http://portforward.com/routers.htm

Wybierasz router a później grę dla jakiej chcesz ustawić router.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam.
masz noda?

mam
amon -> ustawienia -> skanuj boot sektory podczas zamykania systemu (z tego co pamietam trzeba usunac haczyk, kiedys mialem u kogos taki problem i po zainstalowaniu noda pojawial sie wlasnie taki ekran, sprawdz czy to pomoze)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam.
masz noda?

mam
amon -> ustawienia -> skanuj boot sektory podczas zamykania systemu (z tego co pamietam trzeba usunac haczyk, kiedys mialem u kogos taki problem i po zainstalowaniu noda pojawial sie wlasnie taki ekran, sprawdz czy to pomoze)

dzięki piwo

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Moje konto na gmailu zostalo wylaczone. Wie ktos dlaczego i jak moge ja przywrocic. Jest bardzo wazne. Ten mail jest podany wszedzie przy rejestracji.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by michael89
Moje konto na gmailu zostalo wylaczone. Wie ktos dlaczego i jak moge ja przywrocic. Jest bardzo wazne. Ten mail jest podany wszedzie przy rejestracji.
Być moze nie logowales sie przez jakis czas. Nie wiem jak to jest w gmailu, czy po miesiacu, czy po pol roku usuwają konto i czy w ogóle usuwają.

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Poszukuje jakiegoś poradnika do gry Madden NFL 08 żeby dowiedzieć jak w to grać.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Logowalem sie codziennie, jaki jest adres do google Polska ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Teraz niech ktoś mi pomoże.

Nie chce mi się załadować nasza-klasa.pl. Ani na Operze, ani na Galeonie, ani na Firefoxie. Czyściłem cache, ciasteczka, wszystko. U mojego brata (jesteśmy na jednym routerze) wszystko śmiga.

O co kaman? confused

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
A na explorerze crazy Tak mialem z bwin, na zadnej za cholere pojsc nie chcialo tylko na IE o dziwo...

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Miał ktoś może doczynienie z Octave pod windowsem?? Sam program octave odpalam bez problemu i chodzi też bez zarzutu, ale problem pojawia się gdy chcę utworzyć plik tekstowy aby w nim napisać, a później zapisać program- za cholere nie mogę tego zrobić :|

Strona 9 z 11 1 2 7 8 9 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników ($-man, latajaca_holenderka, rymoholik, alfa, Lukasz111, rafal08, burbon, Sensei, forty, aker, ANZELMO), 2,779 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,548
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025